Μια επιλογή σνακ πολυδημητριακών

Μια επιλογή πρωινού (σε τριάδα) που ανάλογα το φρούτο που θα επιλέξουμε κάθε φορά

απολαμβάνουμε τα οφέλη του άμεσα, νόστιμα και υγιεινά!
Απλό, γρήγορο, εύκολο!

Επιλέγουμε:
  • 200γρ Γιαούρτι πρόβειο
  • 2 μπισκότα Πολυδημητριακών
  • 1 (μέτριο) φρούτο επιλογής μας
  • 2 κ.γ μαύρη σταφίδα Κορινθιακή

.

 Μπισκότα πολυδημητριακών:  έχουν σχεδιαστεί για να μας προσφέρουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως 4 διαφορετικά είδη δημητριακών ολικής άλεσης (σιτάρι, βρώμη, σίκαλη, κριθάρι) καθώς και 7 βιταμίνες. Συνδυάζοντας τα με γιαούρτι και ένα φρούτο, το πλήρες πρωινό είναι έτοιμο, με μηδαμινή προετοιμασία.
Αχλάδι : Είναι ιδιαίτερα εύπεπτο τρόφιμο για αυτό το συστήνουμε να το καταναλώνουν βρέφη και συνήθως δεν προκαλεί αλλεργίες!  Άριστη πηγή θρεπτικών συστατικών, φυτικών ινών, βιταμίνης C, χαλκού και καλίου.
Εσπεριδοειδή: Όλα τα εσπεριδοειδή είναι γεμάτα βιταμίνη C και φυτικές ίνες. Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τον οργανισμό μας 
Ακάι μπέρι: Από τα πρώτα φρούτα με αντιοξειδωτική δράση, μετά ακολουθούν τα κόκκινα σταφύλια και τα μύρτιλα. τα οποία είναι πλούσια σε φυτικές ίνες.  Μπανάνα: φρούτο με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, βιταμίνες A, B, E, C, σε ιχνοστοιχεία (κάλιο, σίδηρο, ασβέστιο, σελήνιο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο και φώσφορο).
Ρόδι: (1/2 φλιτζάνι) νόστιμο και γεμάτο θρεπτικά συστατικά. Περιέχει κάλιο, μαγνήσιο, φυτικές ίνες, βιταμίνες Β1, Β2, Β6, βιτ C, E και Κ. 
Ακτινίδιο: πλούσιο σε βιταμίνες C και E, κάλιο, χαλκό, μαγνήσιο και φώσφορο αλλά και φυτικές ίνες.
Φράουλες: ένα φλιτζάνι φράουλες μας δίνουν την   βιταμίνη C που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας.
Διαβάστε Επίσης  Μάλτση: «Νιώθω ευλογημένη για το ρεκόρ των 3.000 πόντων»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *