Φτιάξτε κοσμήματα με την τυχερή πέτρα του ζωδίου σας

Σύμφωνα με τους αστρολόγους
και όσους μελετούν την κρυσταλλογραφία,το κάθε ζώδιο έχει κάποιους πολύτιμους λίθους που το αντιπροσωπεύουν και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του!

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να φτιάξεις ένα ιδιαίτερο κόσμημα για εσένα ή για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο,δεν υπάρχει τίποτα πιο ξεχωριστό από ένα βραχιόλι, ένα δαχτυλίδι ή απλώς μια πέτρα που κρέμεται σε μια αλυσίδα για τον λαιμό.

Κριός: Στον δυναμικό και μαχητικό Κριό,ταιριάζει μια πέτρα που θα του προσφέρει γαλήνη όπως είναι ο αμέθυστος.Ο τέλειος συνδυασμός για ένα κόσμημα ειδικά φτιαγμένο για έναν Κριό,είναι το ασήμι.

Ταύρος: Σε ένα γνήσιο παιδί της Αφροδίτης,όπως είναι ο εμφανίσιμος και γοητευτικός Ταύρος,ταιριάζει το πολύτιμο σμαράγδι που φέρνει έρωτα και χρήμα και ενισχύει τη διαίσθηση. Ο τέλειος συνδυασμός για ένα κόσμημα ειδικά φτιαγμένο για έναν Ταύρο,είναι ο χαλκός.

Δίδυμοι: Στον επικοινωνιακό και χαρισματικό Δίδυμο ταιριάζει η ακουμαρίνα που φέρνει ευτυχία και αισιοδοξία. Ο ιδανικός συνδυασμός για ένα κόσμημα ειδικά φτιαγμένο για Διδύμους είναι οτιδήποτε μεταλλικό.

Διαβάστε Επίσης  Γεννήθηκε πλούσιο, κάνει ζωάρα: Το ζώδιο που είναι πάντα τυχερό με τα χρήματα και τα «αυγατίζει» κιόλας

Καρκίνος:Στον σπιτόγατο,ευαίσθητο κι εσωστρεφή καρκίνο,ταιριάζει μια πέτρα που θα προσελκύει την αγάπη και θα προσδίδει ευγένεια όπως είναι το ζιργκόν. Ο τέλειος συνδυασμός για ένα κόσμημα ειδικά φτιαγμένο για καρκίνους,είναι το ασήμι.

Λέων: Στα λιοντάρια που αποζητούν την αποδοχή και την παραδοχή,ταιριάζει το κεχριμπάρι που προσελκύει φιλίες και ενισχύει την ερωτική απόλαυση. Ο τέλειος συνδυασμός για ένα κόσμημα ειδικά φτιαγμένο για λιοντάρια, είναι το χρυσό.

Παρθένος: Στον υπεραναλυτικό και θεωρητικό Παρθένο ταιριάζει το ζαφείρι που διαλύει τις διαμάχες και λύνει τα προβλήματα στις σχέσεις των ανθρώπων.Ο τέλειος συνδυασμός για ένα κόσμημα ειδικά φτιαγμένο για έναν Παρθένο είναι οτιδήποτε μεταλλικό όπως είναι το νικέλιο.

Ζυγός: Στον όμορφο και σικάτο Ζυγό ταιριάζει το οπάλι που ενισχύει την γοητεία του και βοηθάει την εξωτερίκευση της εσωτερικής του ομορφιάς. Ο ιδανικός συνδυασμός για ένα κόσμημα ειδικά φτιαγμένο για Ζυγούς,είναι ο χαλκός.

Σκορπιός: Στον ερωτικό και μυστηριώδη Σκορπιό ταιριάζει άψογα το τοπάζι που φέρνει έρωτες και χρήμα ενώ προστατεύει από την αρνητική ενέργεια των άλλων.Ο ιδανικός συνδυασμός για ένα κόσμημα ειδικά φτιαγμένο για έναν Σκορπιό,είναι το ατσάλι.

Διαβάστε Επίσης  Πώς αντιδρούν τα ζώδια στην καταπίεση

Τοξότης: Στον δοτικό,καλότυχο και προληπτικό Τοξότη,ταιριάζει το τιρκουάζ που ενισχύει την θετική του ενέργεια και αυξάνει τα οικονομικά του. Ο ιδανικός συνδυασμός για ένα κόσμημα ειδικά φτιαγμένο για Τοξότες,είναι οποιουδήποτε είδους μέταλλο.

Αιγόκερως: Στον δυναμικό και δύσκολο Αιγόκερω ταιριάζει το ρουμπίνι που ενισχύει τη δύναμη και τη θέληση.Ο ιδανικός συνδυασμός για ένα κόσμημα ειδικά φτιαγμένο για έναν Αιγόκερω είναι ο μπρούτζος.

Υδροχόος: Στον αισιόδοξο και εκκεντρικό Υδροχόο ταιριάζει ταιριάζει το μαύρο μαργαριτάρι που ενισχύει την καλοτυχία και την γοητεία του. Ο ιδανικός συνδυασμός για ένα κόσμημα ειδικά φτιαγμένο για έναν Υδροχόο, είναι ο μπρούτζος.

Ιχθείς: Στους ονειροπόλους Ιχθείς που συνεχώς μεταβάλλεται η διάθεση τους,ταιριάζει ο ιασπίς που ενισχύει τη νοητική λειτουργία και περιορίζει τις ακρότητες. Ο ιδανικός συνδυασμός για ένα κόσμημα,ειδικά φτιαγμένο για τους Ιχθείς είναι η πλατίνα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *