Ξεκαθαρίσματα και παρασκήνιο για 4 ζώδια φέρνει η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 Απριλίου 2024

 

Ξεκαθαρίσματα και παρασκήνιο για 4 ζώδια φέρνει η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 Απριλίου 2024

Ξεκαθαρίσματα και παρασκήνιο για 4 ζώδια φέρνει η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 Απριλίου 2024

 

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με την ψυχολογία μας και θα μας πιέσει συναισθηματικά.

Το φεγγάρι αυτό από τη μία θα μας κάνει πιο ανήσυχους και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις μας ή να μας οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα και ρήξεις, αλλά από την άλλη θα μας δώσει την ευκαιρία να αναγεννηθούμε, υπενθυμίζοντάς μας ότι η αλλαγή είναι το μόνο σταθερό στη ζωή μας.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 4 μοίρες και 18 λεπτά του Σκορπιού και η κύρια όψη που σχηματίζει είναι το τετράγωνο με τον σκοτεινό Πλούτωνα, τον πλανήτη που κυβερνά τον Σκορπιό και μας καλεί να εξελιχθούμε προσωπικά και πνευματικά, να μεταμορφωθούμε στον τομέα που μας επηρεάζει, να ανακαλύψουμε την ισορροπία ανάμεσα στις παθιασμένες επιθυμίες μας έναντι της αίσθησης ασφάλειας και να σπάσουμε τις αλυσίδες που μας κρατούν δέσμιους.

Με αυτό το φεγγάρι θα προχωρήσουμε μπροστά, αφού πρώτα κλείσουμε την πόρτα πίσω μας σε ό,τι μας ενοχλεί, μας ταράζει και μας κρατά στάσιμους. Αυτή η ολοκλήρωση, αυτό το τέλος, θα είναι το έναυσμα για τη νέα αρχή. Οπότε αν αυτή η Πανσέληνος φέρει ένα τέλος σε οτιδήποτε στη ζωή σας μην αντισταθείτε, διότι υπάρχει λόγος που συμβαίνει προκειμένου να έρθει η αλλαγή.

 

Συναισθηματική παλίρροια και κρυφές ατζέντες

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον υδάτινο Σκορπιό τα συναισθήματα μας είναι πιο έντονα και μπορεί να μας πνίξουν. Ενθουσιαζόμαστε και απογοητευόμαστε εύκολα και είμαστε πιο επιρρεπείς σε καβγάδες, ίντριγκες, δεύτερες σκέψεις, εμμονές και κρυφές ατζέντες. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο, να επιβάλλουμε τα θέλω μας, να κυριαρχήσουμε και η καχυποψία, το παρασκήνιο και η ζήλια βασιλεύουν.

Ο Σκορπιός συμβολίζει τη σκοτεινή μας πλευρά και όλα αυτά που κρατάμε κρυφά μέσα μας. Επίσης αφορά και στα χρήματα των άλλων, επομένως μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις σε οικονομικά θέματα (χρέη, δάνεια, κληρονομιές, φόροι, κοινά οικονομικά, επιχειρηματικές συμφωνίες κλπ.), ή να αποκαλυφθούν σκάνδαλα ή οικονομικές συναλλαγές που έγιναν κάτω από το τραπέζι.

 

Αναγέννηση και απελευθέρωση

Ο Σκορπιός είναι έντονος, παθιασμένος και αδυσώπητος και μπορεί να φτάσει στα άκρα για να πάρει αυτό που θέλει και να αισθανθεί ότι είναι ο κυρίαρχος του παιγνιδιού. Το πείσμα και το πάθος του πολλές φορές τον απομακρύνουν από τη λογική σκέψη και μπορεί να μπλέξει ή να δημιουργήσει παρασκηνιακές καταστάσεις που να τον οδηγήσουν στην καταστροφή.

Βέβαια έχει και τη δύναμη να αναγεννιέται από τις στάχτες του και παρόλες τις πληγές που κουβαλά να αναδύεται ακόμη πιο ισχυρός και απελευθερωμένος. Οπότε με αυτή την Πανσέληνο μπορεί υπάρξουν πολλά παιγνίδια ελέγχου και εξουσίας ή να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές κινήσεις που έγιναν στο παρελθόν και να συνειδητοποιήσουμε το πώς και το γιατί πολλών καταστάσεων. Βέβαια όλες αυτές οι συνειδητοποιήσεις θα μας οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα, αλλά όσο επίπονη και αν είναι η διαδικασία αυτή στο τέλος θα λυτρωθούμε και η αλήθεια θα λάμψει.

 

Ξεκαθαρίσματα και παρασκήνιο για 4 ζώδια φέρνει η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 Απριλίου 2024

 

Πρέπει όμως να προσέχουμε τις αντιδράσεις μας, γιατί τα ξεσπάσματα θυμού θα είναι πολλά και οι απογοητεύσεις περίσσιες. Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Πλούτωνα μπορεί να μας οδηγήσει στα άκρα και αν δεν διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με ανεξέλεγκτες καταστάσεις και να μετανιώσουμε μετά για ό,τι είπαμε και ό,τι κάναμε.

Εννοείται ότι πρέπει να βγάλουμε και να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας και ό,τι μας ενοχλεί και μας πιέζει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα καταδυναστεύουμε τους άλλους για να περνάμε εμείς καλά ή ότι έχουμε το δικαίωμα να ανοίγουμε το στόμα μας και να εξαπολύουμε μύδρους κατηγοριών, ή να υποτιμούμε και να προσβάλουμε χυδαία τους άλλους.

Πρέπει να σκεφτόμαστε διπλά και τριπλά πριν εκφραστούμε και πριν λάβουμε καθοριστικές αποφάσεις, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος στον παρορμητικό Κριό και μπορεί να μην έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας ή να μην έχουμε αξιολογήσει και κατανοήσει σωστά οποιαδήποτε πληροφορία έχει έρθει στην κατοχή μας και τελικά να τα βάλουμε αδίκως με κάποιον. Και επειδή όλοι θα βράζουν με αυτή την Πανσέληνο και οι αντοχές και οι ανοχές θα είναι μηδαμινές θα πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκράτηση, λογική και ψυχραιμία.

Εκτός των προσωπικών μας σχέσεων, το κλίμα θα είναι τεταμένο σε όλον τον πλανήτη και μπορεί να υπάρξουν πολεμικές συρράξεις, κοινωνικές αναταράξεις, αποκαλύψεις σκανδάλων, πτώση ηγετών και συμφωνίες σκοτεινές και παρασκηνιακές.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού το οποίο κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον θεό του κάτω κόσμου, με τον οποίο σχηματίζει μια σκληρή όψη τετραγώνου. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με τους φυσικούς πόρους και ιδιαίτερα τους υπόγειους (πετρέλαιο – φυσικό αέριο, κλπ.) και ενδεχομένως να έχουμε κάποια επικαιρότητα που να σχετίζεται σε αυτά τα θέματα.

Είναι επίσης το ζώδιο των ισχυρών δυνάμεων, όπως οι τράπεζες, τα λόμπι και οι μεγάλοι χρηματοοικονομικοί όμιλοι, που αρέσκονται στα παιχνίδια ισχύος και ελέγχου. Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Πλούτωνα μπορεί να πυροδοτήσει επιθέσεις ή ίσως βγάλει στο φως όσα κρύβονται πίσω από πολεμικές συρράξεις, τις κρυφές συμφωνίες και τα συμφέροντα που παίζονται. Ίσως όμως έχουμε και έντονα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα στον πλανήτη.

 

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στις 24/04/2024 στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου επηρεάζει πιο έντονα τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο και συγκεκριμένα όσους έχουν γεννηθεί από την 1η έως την 7η μοίρα των ζωδίων τους. Αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου

 

Ξεκαθαρίσματα και παρασκήνιο για 4 ζώδια φέρνει η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 Απριλίου 2024

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται απέναντί σας και επηρεάζει τον γάμο, τις σημαντικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Γενικά θα κάνετε μια «αξιολόγηση» σε άτομα που εσείς θεωρείτε σημαντικά στη ζωή σας, για να αποφασίσετε αν ανταποκρίνονται με την ίδια γενναιοδωρία, εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και πίστη που δείχνετε κι εσείς σε αυτούς.

Διαβάστε Επίσης  Χώρισες; Μάθε πώς θα επιστρέψει!

Θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι, θα τα παίρνετε όλα πολύ προσωπικά και θα αναζητάτε την πολυπόθητη «ασφάλεια» στη ζωή σας και στις σχέσεις. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τελειώσετε κάτι ή να επισημοποιήσετε μια κατάσταση και να δεσμευτείτε περισσότερο εσείς το ξέρετε καλύτερα, αφού τώρα θα διεκδικήσετε αυτό που θέλετε ανάλογα και με τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας. Αν λοιπόν βιώνετε συνθήκες ασφυξίας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, θα νιώσετε έντονη συναισθηματική πίεση και θα θέσετε τα όρια σας.

Επειδή η Πανσέληνος είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, ίσως έρθουν στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που μέχρι κρύβατε κάτω από το χαλάκι και πλέον θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Θα εκφράσετε όλα τα παράπονά σας και ίσως να μην το κάνετε με την ευγένεια και την ενσυναίσθηση που συνήθως σας χαρακτηρίζει, αλλά με βίαια ξεσπάσματα, σκληρή γλώσσα και ίσως χρησιμοποιήσετε χειριστικά και εξουσιαστικά παιγνίδια, ελεγκτικές συμπεριφορές, εμμονικές δράσεις και αποκαλύψεις μυστικών.

Όλα αυτά είναι μέσα στα σενάρια των ημερών, είτε από εσάς είτε από τους συντρόφους σας και τα άτομα που συνεργάζεστε, διότι υπάρχει και η περίπτωση οι άλλοι να σας ζητήσουν τα ρέστα και να σας κολλήσουν στον τοίχο, κι επειδή εσείς δεν θα έχετε καμία όρεξη για διαπραγματεύσεις να χτυπάτε το μαχαίρι στο κόκαλο. Επίσης, με την Πανσέληνο μπορεί να έρθουν στο φως και κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν και τώρα να μάθετε κάποιες αλήθειες που από τη μία θα σας πληγώσουν, αλλά θα σας ξεκαθαρίσουν την εικόνα των σχέσεων και των συνεργασιών σας.

Βέβαια, αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει και κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και να φέρει τα πάνω-κάτω. Γενικά, είναι ένα διάστημα που θα προβληματιστείτε πολύ και θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, είτε σε ερωτικό είτε σε επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Οι αλλαγές που έρχονται είναι μόνο για καλό, έστω και αν στην αρχή αυτό δεν φαίνεται.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας βρίσκεται από την 1η έως την 7η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

 

ΛΕΩΝ

Την προσοχή σας στον τομέα καριέρας-οικογένειας στρέφει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 24 Απριλίου στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου και σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν θα είναι μια εύκολη Πανσέληνος για εσάς καθώς αγγίζει τον ψυχισμό σας και επειδή είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ο Ερμής είναι ανάδρομος ίσως φέρει στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος που τα κλωθογυρίζετε στο μυαλό σας. Ίσως να σας πιάσει και νοσταλγία για άτομα που δεν υπάρχουν πια στη ζωή σας και να πέσει η ψυχολογία σας.

Όμως, αυτό δεν θα είναι το μόνο αγκάθι της Πανσελήνου που θα σας ταλαιπωρήσει. Θα υπάρχουν εντάσεις, ίσως και αλλαγές στις επαγγελματικές και στις οικογενειακές σχέσεις. Και επειδή όλοι με αυτό το φεγγάρι θα είναι πιο συναισθηματικοί, χρειάζεται διπλωματία και όχι ανεβασμένους τόνους. Προσπαθήστε να ελέγξετε όσο μπορείτε την εξουσιαστική πλευρά σας, διότι δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Μπορεί να έχετε καβγάδες με τον σύντροφό σας και να κλονίζεται η αίσθηση ασφάλεια σας ή μπορεί να αλλάζουν τα δεδομένα σε συμφωνίες που είχατε κάνει στη δουλειά και τώρα να απαιτούν από εσάς διαφορετικά πράγματα και όλο αυτό να εξαντλήσει το νευρικό σας σύστημα.

Δείξτε τη δέουσα ψυχραιμία και προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από συναισθηματικές εξάρσεις, διότι οι ρωγμές που θα ανοίξουν με αυτό το φεγγάρι δύσκολα θα κλείσουν στη συνέχεια. Ακόμη, μπορεί τώρα να θέλετε να βάλετε τα όρια σας για να σταματήσουν οι άλλοι να ανακατεύονται και να έχουν άποψη για τη ζωή σας, να θέλετε να απομακρυνθείτε λίγο, να μετακομίσετε. Ή μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας ή με το σπίτι ως ακίνητο και να πρέπει να αλλάξετε στέγη και να ξεβολευτείτε.

Μπορεί όμως και ο σύντροφός σας να γίνει πιο απαιτητικός και να πιεστείτε πολύ και να ξεσπάσετε. Επειδή η κατάσταση θα είναι τεταμένη και εσείς θα θέλετε να ξεφύγετε από όλα και όλους, πριν αφήσετε πίσω σας καμένη γη, δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ηρεμήσει για να πάρει και τις σωστές αποφάσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε με κάποιον τρόπο από ό,τι σας προκαλεί τοξικότητα και σας πιέζει, χωρίς όμως να λειτουργήσετε παρορμητικά και τσακωθείτε. Πάρτε άδεια από τη δουλειά, βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και ελάτε σε επαφή μόνο με όσους μπορούν να σας φροντίσουν, να σας καταλάβουν και να σας ηρεμίσουν.

Θα σας κάνει καλό να βρείτε και πάλι το κέντρο της εσωτερικής σας ηρεμίας και μετά ανακοινώνετε τις αποφάσεις σας. Η περίοδος από την Πανσέληνο και για τις επόμενες δύο εβδομάδες ενδείκνυται για να περιποιηθείτε τον χώρο του σπιτιού, να αλλάξετε και να πετάξετε ό,τι δεν σας αρέσει και δεν σας ικανοποιεί, να κάνετε ανακαίνιση ή μετακόμιση. Φυσικά, όπως όλα τα σταθερά ζώδια έτσι κι εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας βρίσκεται από την 1η έως την 7η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

Διαβάστε Επίσης  Τρία ζώδια θα είναι τυχερά τον Δεκέμβριο του 2022

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε οι οικοδεσπότες της Πανσελήνου και αυτό το φεγγάρι είναι μια δύσκολη εξίσωση, αφού σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα και θα βγάλει στην επιφάνεια τον κακό σας εαυτό, τους φόβους σας, τα άγχη, θα σας κάνει να έχετε συναισθηματικά ξεσπάσματα και έντονες μεταπτώσεις στη διάθεση σας. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας οι αλλαγές είναι σχεδόν δεδομένες και ίσως να αισθάνεστε μπερδεμένοι και ψυχολογικά πιεσμένοι. Θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και κάθε πρόβλημα που θα παρουσιάζεται θα το αντιμετωπίζετε με την καρδιά σας και όχι με τη λογική και αυτό θα σας εξουθενώσει.

Η σύγχυση θα είναι έντονη καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε πριν αποφασίσετε για κάτι ή πριν οδηγήσετε κάποια συζήτηση σε αδιέξοδο, θα πρέπει πρώτα να έχετε ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας τι θέλετε. Έχετε έντονη την ανάγκη να αισθανθείτε ασφάλεια σε σχέσεις και συνεργασίες και επιθυμείτε να σας δείξουν και οι άλλοι την εκτίμηση τους εδώ και τώρα. Τα ξεκαθαρίσματα που εσείς θέλετε, ίσως οι άλλοι να μην είναι έτοιμοι να τα κάνουν και η κατάσταση να οδηγηθεί σε σύγκρουση. Είστε πιο δυνατοί από τις δυσκολίες και το ξέρετε, απλά δώστε και στους άλλους τον χρόνο που χρειάζονται.

Ίσως και κάποιες αποκαλύψεις σας προβληματίσουν και σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε πράξεις και αποφάσεις που πήρατε. Το μυαλό θα γεμίσει με ερωτήματα και «αν» που θα σας γεμίσουν άγχος και σκέψεις που θα πιέζουν την ψυχολογία σας. Ίσως κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας με τα λόγια ή τις πράξεις του πυροδοτήσει κάποιες ανασφάλειες σας ή μπορεί να σας ασκήσει κάποιου είδους κριτική που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για πολλά και με αφορμή αυτό να ξεκινήσετε την προσωπική σας αξιολόγηση και να κληθείτε να κάνετε κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις που ίσως προκαλέσουν πόνο.

Όμως θα πρέπει να πάρετε και τις αποφάσεις σας και να βγάλετε από τη ζωή σας ό,τι σας καταπιέζει και όποιον δεν σας εκτιμά. Γι’ αυτό πρέπει να χαλαρώσετε λίγο, να πάρετε μια ανάσα, να κοιτάξετε τη ζωή και τις αποφάσεις σας με πιο απλό τρόπο και να επαναπροσδιορίσετε τις σκέψεις σας. Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τα λάθη, το κακό είναι να αυτομαστιγωνόμαστε ή να κατηγορούμε πάντα τους άλλους και να απομακρυνόμαστε από αυτούς που μας αγαπάνε. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνει η Πανσέληνος να αλλάξετε συνήθειες που σας κουράζουν και σας εξαντλούν και δώστε προσοχή σε υγεία και σχέσεις. Το μέλλον δεν είναι πίσω σας, αλλά μπροστά σας και θα το κερδίσετε μόνο αν είστε καλά με τον εαυτό σας.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας βρίσκεται από την 1η έως την 7η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δέχεστε την έντονη επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα καριέρας-οικογένειας και μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση σε αυτούς τους τομείς. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές που ενδεχομένως να επηρεάσουν το μέλλον της δουλειά σας και αυτό να σας αγχώσει και να σας στρεσάρει. Ίσως τώρα να κορυφώνεται μια κατάσταση που είχε ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου, όταν έλαβε χώρα η προηγούμενη Πανσέληνος που ήταν και Σεληνιακή έκλειψη, και να πρέπει να δοθούν λύσεις και να παρθούν καθοριστικές αποφάσεις είτε για την καριέρα σας είτε για την οικογένεια και το σπίτι σας.

Επίσης, μπορεί με κάποιον τρόπο οι εξελίξεις στην εργασία σας να επηρεάσουν τη σχέση με το ταίρι σας ή την οικογένεια σας, ή και το αντίθετο, δηλαδή κάποιες οικογενειακές καταστάσεις να δημιουργήσουν προβλήματα στη δουλειά. Μπορεί, για παράδειγμα, να αλλάξετε πόστο, να πάρετε μια μετάθεση ή να χρειαστεί να μετακομίσετε και αυτή η κατάσταση να φέρει σε αδιέξοδο τα μέλη της οικογένειας σας και να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μη βιάζεστε ούτε στις αποφάσεις σας ούτε στις μετακινήσεις σας, διότι έχουμε και ανάδρομο Ερμή.

Να θυμάστε ότι το τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Πλούτωνα θα λειτουργήσει καταλυτικά και μπορεί να γκρεμίσει και να χτίσει ταυτόχρονα την καριέρα σας και τα σχέδια σας. Θα πρέπει να ακούτε το ένστικτο σας και να δείξετε ψυχραιμία σε ό,τι και αν προκύψει. Επίσης, η Πανσέληνος μπορεί να δείξει την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε, κάνοντας τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια, ή μπορεί να υπάρξουν κάποια θέματα με το σπίτι που μένετε, τον χώρο εργασίας σας ή την ακίνητη περιουσίας σας.

Να προσέχετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και να προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους να αποφορτίζεστε, διότι οι πιέσεις που θα δεχτείτε θα διαλύσουν το νευρικό σας σύστημα και μπορεί να ξεσπάτε με άσχημο τρόπο στους γύρω σας. Προσέξτε όμως, διότι οι εκρήξεις μπορεί να φέρουν αντιδράσεις και μάλιστα πάρα πολύ έντονες και ξαφνικά το σπίτι θα μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη. Επιστρατεύστε όσο μπορείτε τη λογική που σας χαρακτηρίζει και κάντε όση υπομονή μπορείτε, αλλιώς ετοιμαστείτε για αλλαγές… με ό,τι μπορεί να περιλαμβάνει αυτή η λέξη. Παίζει βέβαια και το σενάριο να τα δίνετε όλα για την καριέρα σας και να έχετε παραμελήσει την οικογένεια σας και να δεχτείτε πυρά για τη συμπεριφορά σας ή και ένα τελεσίγραφο που θα σας κλονίσει και δεν θα ξέρετε τι να κάνετε, αφού θα νιώθετε μοιρασμένοι ανάμεσα στη δουλειά και στην οικογένεια που έχει την ανάγκη σας.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας βρίσκεται από την 1η έως την 7η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *