Τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση-Πώς αντιδρούν τα ζώδια

«Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία, στην περίπτωση μας όμως, δεν υπάρχει άλλος

δρόμος» λέει το άσμα. Το σίγουρο είναι ότι πολλοί από εμάς έχουμε σιγοτραγουδήσει το συγκεκριμένο τραγούδι. Και εκεί που όλα κυλούν γαλήνια στη ζωή μας, εμφανίζεται κάποιος και μας αναστατώνει την ερωτική μας ζωή. Και δεν φτάνει αυτό, ενώ είσαι στον έβδομο ουρανό, ζεις τον παράφορο έρωτά σου και νιώθεις πως έχεις βρει τον τέλειο άντρα, έρχεται η στιγμή που σε χτυπάει κεραυνός στο κεφάλι. Μαθαίνεις ότι είναι παντρεμένος. Και τώρα τι κάνεις;

Το να είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση είναι μια περίπλοκη και ψυχοφθόρα διαδικασία. Πολλές ερωτήσεις σου έρχονται στο μυαλό, λίγοι μπορούν να στις απαντήσουν. Πόσο σοβαρά θα σε αντιμετωπίσει; Μέχρι που μπορεί να φτάσει για σένα; Μπορεί να ανατρέψει όλη του τη ζωή για χάρη της αγάπης σας; Τι μπορείς να περιμένεις;

Τα άστρα σου απαντούν και σου δείχνουν πως μπορείς να το διαχειριστείς και να το αντιμετωπίσεις 

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι ενθουσιώδης και μπορεί άνετα να συνδυάσει δυο σχέσεις. Είναι εγωιστής και του αρέσει να κατακτά τις γυναίκες. Κάνει συχνά γνωριμίες μέσω internet. Δεν αγαπά τις προβλέψιμες σχέσεις. Θέλει σασπένς, περιπέτειες, προκλήσεις χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες. Είναι παρορμητικός και αναζητά επιβεβαίωση. Του αρέσει η πρωτιά και δεν θέλει με τίποτα να είναι εκείνος το τρίτο πρόσωπο. Μπλέκει συχνά σε ερωτικές περιπέτειες. Δεν μπαίνει σε διλήμματα, αποφασίζει γρήγορα και αφήνει πίσω τη λογική. Δεν θεωρείται πιστός. Οι παράλληλες σχέσεις τον απογειώνουν αλλά και τον αποσυντονίζουν. Ξεφεύγει από την πραγματικότητα και δύσκολα επανέρχεται. Ξεμυαλίζεται εύκολα στη διάρκεια του γάμου του. Αναζητά το πάθος και βάζει τον έρωτα πάνω απ’όλα. Φεύγει από το γάμο αν το πάθος στη νέα του σχέση δεν τελειώνει ποτέ. Αν τον υποψιαστείς και τον πιέσεις, θα στα πει όλα.
Η Κριαρίνα θα κάνει σχέση αν δεν έχει την απαραίτητη προσοχή από τον άντρα της ή αν χάσει την ελευθερία της. Αν την απατήσεις, θα χωρίσει. Θέλει πάθος και ένταση στο γάμο. Είναι απαιτητική και τα θέλει όλα και φυσικά, ερωτική αποκλειστικότητα. Αν αποφασίσει να φύγει από το γάμο της, θα απαιτήσει ανταπόκριση από το νέο αγαπημένο της.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι ζηλιάρης και κτητικός και αν τον απατήσεις, κλονίζεται η εμπιστοσύνη του και χωρίζει. Αγαπά τη σταθερότητα και τρομάζει αν βρεθεί σε άγνωστα νερά. Οι παράλληλες σχέσεις απαιτούν έξοδα και δεν είναι διατεθειμένος γι’ αυτά. Κάνει σχέση αν ερωτευτεί και αν δεν είναι ευχαριστημένος από το γάμο του. Δεν του αρέσουν τα παιχνιδάκια, αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του και φεύγει. Δύσκολα γίνεται το τρίτο πρόσωπο καθότι η λογική και οι αρχές του δεν του το επιτρέπουν. Δεν εγκαταλείπει εύκολα μια σταθερή και ασφαλή συναισθηματικά και υλικά σχέση. Δεν χάνει τα κεκτημένα του για στιγμιαίες απολαύσεις. Αν πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε δυο γυναίκες, το παρατείνει τόσο που συνήθως η μια από τις δυο βαριέται και φεύγει. Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτεται πολύ πριν μπλέξει. Πρέπει να ζήσει κάτι πολύ συναρπαστικό στον ερωτικό τομέα, να έχει αποκλειστικότητα και περιποίηση. Δύσκολα όμως θα αφήσει το γάμο του, το σκέφτεται πολύ!
Η Ταυρίνα θα κάνει εξωσυζυγική σχέση αν δεν νιώθει ερωτική ασφάλεια και σιγουριά μέσα στο γάμο της, οπότε μπορεί και να αποφασίσει να χωρίσει. Κάνει μεγάλη υπομονή και για να φθάσει στο σημείο να κάνει παράλληλη σχέση, σημαίνει πως στο σπίτι της δεν υπάρχει απόλαυση. Δεν εγκαταλείπει εύκολα τη λογική της. Θα φύγει αν η καινούργια κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από αυτή που ζούσε.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, δέχεται κλήσεις οποιαδήποτε ώρα και μιλάει συνεχώς. Δεν ανήκει πουθενά και δεν αντέχει τις επίπεδες σχέσεις. Θέλει εμπειρίες και κάνει συχνά διπλή ζωή. Είναι ελεύθερος και θα κάνει σχέση αν του γυαλίσει ένα πρόσωπο. Συνδυάζει εύκολα two love stories. Ξέρει να παίρνει από κάθε γυναίκα αυτά που έχει να του δώσει. Δοκιμάζει, παίζει. Μερικές φορές, είναι επιπόλαιος και επιδερμικός. Τα κίνητρά του δεν είναι πάντα σεξουαλικά. Αν τον απατήσεις, θα το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία καθότι είναι εγκεφαλικός και ορθολογιστής. Ανάμεσα σε δυο σχέσεις, δίνει ρεσιτάλ ηθοποιίας, κερδίζει χρόνο μέχρι να πάρει τις αποφάσεις του ή τον κάνουν τσακωτό. Φλερτάρει και πλάθει παραμύθια πιστευτά. Φεύγει εύκολα από ένα γάμο για κάποια άλλη γυναίκα ξανά και ξανά και ξανά….
Η γυναίκα Δίδυμος περισσότερο παίζει παρά μπαίνει στο ψητό. Θέλει ζωντάνια και πνευματικά ερεθίσματα. Βαριέται εύκολα και πρέπει να της προσφέρεις συνεχώς ανανέωση σε όλους τους τομείς. Είναι ερωτεύσιμη και εκλεκτική. Θα δει προσεκτικά κατά πόσο ένας έρωτας αξίζει για να εγκαταλείψει το γάμο της. Δεν αντέχει τους μουρτζούφληδες συζύγους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι πιστός, παραδοσιακός, ζεστός, ψάχνει ουσιαστικά τη μητέρα-σύζυγο. Δεν του αρέσουν όμως τα δεδομένα. Θέλει να νιώθει πλήρης συναισθηματικά, θέλει να τον αγαπούν και να τον χρειάζονται.Αν νιώσει παραμελημένος και κάποια άλλη τον διεκδικήσει, θα ενδώσει. Αν βγάζει τις φωτογραφίες σου από παντού, αν βγάλει τη βέρα του, τότε είναι ύποπτος. Ξεγελιέται εύκολα και κολλάει σε σχέσεις. Ο ίδιος όμως δεν θέλει να είναι το τρίτο πρόσωπο. Προτιμά το χωρισμό από τις παράλληλες σχέσεις. Δεν δέχεται εύκολα την απιστία. Ο οικογενειακός και κοινωνικός διασυρμός είναι ότι χειρότερο γι’ αυτόν. Η είσοδος ενός άλλου προσώπου στη ζωή του είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν αντέχει το διπλό ταμπλό, δένεται εύκολα, προβληματίζεται, ανησυχεί και γίνεται νευρικός. Θα κάνει εξωσυζυγική σχέση αν έχει κακοπέσει και τραβάει μαρτύρια, αν είναι δυστυχισμένος και εγκλωβισμένος. Παρόλα αυτά το σπίτι του πάνω απ’ όλα και ένα δεύτερο ώμο για να κλαίει…
Η γυναίκα Καρκίνος ξέρει να επιβάλλει τους όρους της με πολύ γλυκό τρόπο. Αν απιστήσει λόγω έλλειψης συναισθηματικής ασφάλειας, θα φύγει βρίσκοντας καταφύγιο στην αγκαλιά ενός άλλου. Η αλήθεια είναι πως βάζει πάνω απ΄ όλα το σπίτι της. Για να φτάσει στο σημείο να κάνει παράλληλη σχέση, σημαίνει πως έχει στερηθεί το ρομαντισμό, την τρυφερότητα, την επιβεβαίωση και έχει βρεθεί αυτός που μπορεί να της τα προσφέρει. Η εξωσυζυγική ζωή όμως δεν την αποσπά από τη φροντίδα των παιδιών της τα οποία έχει τοποθετήσει στην κορυφή των προτεραιοτήτων της.
ΛΕΩΝ
Ο Λέων θέλει συνεχώς να τον προσέχουν και να τον θαυμάζουν. Αναζητά το πάθος και την επιβεβαίωση. Δύσκολα γίνεται το τρίτο πρόσωπο γιατί θέλει αποκλειστικότητα. Δεν εμπλέκει σε εφήμερες περιπέτειες και αν το κάνει, δεν αφήνει το γάμο του. Όταν απιστεί γίνεται χαδιάρης, τρυφερός για να καλύπτεται ή όλα του φταίνε και κυρίως εσύ. Επίσης, δεν κρατά τις υποσχέσεις που σου δίνει. Απιστεί για να νιώθει σημαντικός, για να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Ο ίδιος, δεν δέχεται την απιστία γιατί είναι εγωιστής, απόλυτος και δογματικός. Αν σε καταλάβει, θα σε τσακίσει, θα σε ταπεινώσει. Δεν ζορίζει και δεν ζορίζεται. Αν θέλει, ξέρει να κρατά κρυφή μια σχέση και να την προστατεύει. Θέλει μια μόνιμη σύζυγο και φλερτ. Όμως, ότι και να κάνει, δύσκολα θα χωρίσει για θέμα πρεστίζ. Κρατάει το γάμο του και χαίρεται έξω από αυτόν.
Η Λιονταρίνα είναι σταθερή και θέλει να τονίζει την αυτοπεποίθησή της. Πρέπει να έχει πολύ σοβαρούς λόγους για να κάνει εξωσυζυγική σχέση. Προτιμά να χωρίσει. Είναι περήφανη, θέλει να την αγαπούν, να την λατρεύουν, να τη θαυμάζουν. Δεν μιλά εύκολα για τα προβλήματα του γάμου της. Ο εραστής της πρέπει να την έχει βασίλισσα και να την καλύπτει απόλυτα. Δύσκολα φεύγει από το γάμο ακόμα και αν αυτός είναι αποτυχημένος.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι ρεαλιστής, ορθολογιστής και ψάχνει την τελειότητα. Θυσιάζει τα συναισθήματά του για τα πρέπει. Δεν θέλει να πνίγεται από τη ρουτίνα, να νιώθει παραμελημένος. Θα τελειώσει μια σχέση για να μπει σε μια άλλη. Μπορεί να απιστήσει αλλά για μικρό διάστημα. Αν στο γάμο του δεν υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση, θα το πάρει απόφαση, θα σου μιλήσει και θα φύγει. Δεν του αρέσουν οι μπερδεμένες ερωτικές ιστορίες και γίνεται το τρίτο πρόσωπο μόνο για σεξ. Κριτικάρει και αναλύει τα πάντα και πρέπει να έχει σοβαρούς λόγους για να εγκαταλείψει το γάμο. Ανάμεσα σε δυο σχέσεις, κρατά χαμηλούς τόνους και δεν το μαρτυρά πουθενά γιατί δεν ρισκάρει. Δεν βάζει σε κίνδυνο τα κεκτημένα του αν η νέα σχέση δεν έχει και πολλά θετικά.
Η γυναίκα Παρθένος έχει δύσκολη συναισθηματική ζωή. Κάνει εξωσυζυγική σχέση για να καλύψει τα πνευματικά της κενά. Φοβάται το ρίσκο, τις κρυφές συναντήσεις και έτσι χάνεται η μαγεία. Αν αξίζει τον κόπο, σκέφτεται σοβαρά το διαζύγιο.
ΖΥΓΟΣ Ο Ζυγός είναι διπλωμάτης, ευγενικός και θέλει επιβεβαίωση. Είναι αναποφάσιστος και δύσκολα ανοίγεται σε εφήμερες εμπειρίες εκτός και αν νιώθει πολύ μοναξιά. Του αρέσει το φλερτ και ζητάει μια ελκυστική και ισορροπημένη σχέση. Θα απιστήσει αν δεν έχει συναισθήματα ή αν έχει διλήμματα για την πορεία του γάμου του και νιώσει την ανάγκη να παρασυρθεί. Δεν θέλει να νιώθει ριγμένος και αδικημένος. Αν ερωτευτεί, δεν υπολογίζει τίποτα και αλλάζει γούστα. Διαιωνίζει καταστάσεις. Γίνεται το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση και συχνά είναι και το θύμα. Βρίσκει εύκολα παρηγοριά σε μια νέα αγκαλιά. Ξέρει να κρατά ισορροπίες ανάμεσα σε δυο σχέσεις. Δεν του αρέσουν όμως οι μεσοβέζικες καταστάσεις που του δημιουργούν διλήμματα. Αν αποκαλυφθεί μια παράλληλη σχέση του, έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση γιατί δεν του αρέσει η κριτική. Δεν αγαπά τις φασαρίες και δεν θέλει να πληγώνει κανέναν. Τον τρομάζουν οι αποκαλύψεις. Δεν χαλάει εύκολα το γάμο του για μια νέα αγαπημένη.
Η γυναίκα Ζυγός θέλει αρμονία, ομορφιά, έρωτα. Αν δεν υπάρχουν αυτά στο γάμο της, γίνεται δυστυχισμένη και τα αναζητά αλλού. Όταν τα βρει, μπαίνει σε διλήμματα για το αν θα πρέπει να παραμείνει στο γάμο της. Προσπαθεί να πάρει τις αποφάσεις με τις μικρότερες συναισθηματικές απώλειες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι εσωστρεφής, παθιασμένος, δεν ζητά την ικανοποίηση της στιγμής αλλά ψυχή και σώμα. Δεν αφήνεται σε επιπόλαιες σχέσεις, είναι κτητικός και ζηλιάρης. Θέλει πρωτοτυπία, ανανέωση, χώρο και έντονες σχέσεις. Του αρέσουν οι εμπειρίες και οι νέες εξερευνήσεις. Θα απιστήσει αν δεν υπάρχει πάθος, αν τον έχεις απατήσει ή αν του λες ψέματα. Μπλέκει σε παράνομες καταστάσεις και ξέρει να τις κρατά μυστικές. Δύσκολα αντιστέκεται όταν υπάρχει έντονη ερωτική έλξη με μια γυναίκα. Γίνεται το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση αλλά για λίγο. Το απαγορευμένο τον τραβάει. Το βαθύ του συναίσθημα όμως δεν αρκείται σε ένα εφήμερο παιχνίδι. Δεν αναζητά την ηρεμία αλλά το πάθος στο έπακρο ακόμα και αν τα τινάξει όλα στον αέρα. Οι κρυφές παθιασμένες σχέσεις του φέρνουν εσωτερική αρμονία και ικανοποίηση. Κάνει λοιπόν εξωσυζυγικές σχέσεις για το πάθος και το σεξ που δεν βρίσκει στο γάμο του. Γοητεύει, θέλει τα πάντα αλλά δύσκολα προσφέρει συναίσθημα. Δύσκολα χωρίζει ακόμα και αν ο γάμος του είναι τελειωμένος.
Η Σκορπίνα είναι πολύ σέξι και γοητευτική και δύσκολα της αντιστέκεται κανείς. Αν ο γάμος της δεν την καλύπτει, κάνει εξωσυζυγική σχέση. Ξέρει να τους κρατά όλους στην τσίτα. Αν αποφασίσει να χωρίσει, πρέπει ο νέος της σύντροφος να ανταποκριθεί σε όλα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης, φιλελεύθερος, εξωστρεφής και δεν αγαπά την πλάγια μέθοδο. Δεν ξέρει να λέει ψέματα και δεν προσκολλάται σε μια σχέση. Ψάχνει νέες εμπειρίες και δεν του αρέσουν οι κανόνες. Τον μαγνητίζουν οι περίεργες συναισθηματικές καταστάσεις. Θέλει να κατακτά στόχους και όχι να εμπλέκεται σε σχέσεις άλλων. Εξερευνά τις προοπτικές και αν ο γάμος του έχει εξαντλήσει τα περιθώρια, θα το σκεφτεί. Ίσως και μια τρίτη αγάπη που θα γνωρίσει στα κατσάβραχα να είναι η λύση. Ξεπερνά τους ενδοιασμούς του και δεσμεύεται αν μια κρυφή σχέση έχει πολύ πάθος. Η σιωπή του αλλά και η πολυλογία του τότε θεωρούνται ύποπτες. Ερωτεύεται συχνά μέσα στο γάμο του αλλά δεν κάνει σχέσεις με διάρκεια. Του αρέσουν οι κουλ και ενδιαφέρουσες γυναίκες που δεν μιλούν για τα καθημερινά προβλήματα. Εξάλλου κι αυτές σε λίγο απατημένες θα είναι σαν τη σύζυγο.
Οι εξωσυζυγικές σχέσεις με την Τοξοτίνα είναι επικίνδυνες. Δεν δεσμεύεται εύκολα και έχει τάσεις φυγής. Αλίμονο αν κάποιος την ερωτευτεί και θέλει να την δεσμεύσει. Μια φορά το έκανε το λάθος εκείνη!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι αυστηρός, συντηρητικός και εκδικητικός. Αν απιστήσεις, θα χωρίσει στα σίγουρα. Είναι σταθερός και αξιόπιστος και δύσκολα ο ίδιος θα απιστήσει, προτιμά να καταπιέσει τον εαυτό του και να το αποφύγει και αν δεν τα καταφέρει, θα κρατήσει τη σχέση μυστική. Μπορεί και να χρησιμοποιήσει μια νέα σχέση για να τελειώσει το γάμο του. Αναζητά το πάθος και δεν κρατάει σχέσεις-υποχρέωση. Δεν γίνεται ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση γιατί δεν έχει προοπτικές και εξέλιξη. Δύσκολα παρασύρεται αλλά αν αυτό συμβεί, χάνει τον έλεγχο και αυτό είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτόν.
Θα κρατήσει λίγο, μέχρι να βάλει τη λογική να δουλέψει και να πάρει τις αποφάσεις του. Προτιμάει τις παράλληλες σχέσεις και όχι τις εφήμερες περιπέτειες. Γι’ αυτόν, αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Αν βρει μια γυναίκα με καλύτερη οικονομική κατάσταση, κοινωνικό στάτους και εμφάνιση, θα κάνει σχέση. Ύποπτο θεωρείται αν σταματήσει να ασχολείται με τη δουλειά του συνέχεια και αρχίζει να περιποιείται τον εαυτό του. Απατά οργανωμένα και δεν τον καταλαβαίνει κανείς. Θα αναζητήσει το ρομαντισμό και το πάθος σε μια εξωσυζυγική σχέση. Αν τα βρει, θα χωρίσει με την προϋπόθεση ότι δεν θα τινάξει στον αέρα το κοινωνικό του στάτους και το επαγγελματικό του γόητρο.
Η Αιγοκερίνα θέλει πίστη, σεβασμό, συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Είναι πεισματάρα και διεκδικεί. Αν ο γάμος της δεν της τα προσφέρει αυτά, θα τα αναζητήσει έξω και αν τα βρει, θα χωρίσει. Κάνει εξωσυζυγικές σχέσεις με προοπτική.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος δεν αγαπά τις συμβατικές σχέσεις, δεν ακολουθεί κανόνες, θέλει να πειραματίζεται. Παρασύρεται σε μια παράλληλη σχέση με ένα τρελό και παθιασμένο έρωτα. Δεν θέλει πιέσεις γιατί είναι αντιδραστικός. Μιλάει για ελευθερίες σχέσεων, σε μαρκάρει στενά, σε παρακολουθεί σαν να έκανες κάτι; Τότε, είναι ύποπτος. Γίνεται το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση γιατί πιστεύει πως κανένας δεν ανήκει πουθενά. Η ερωτική απιστία είναι μέρος της ζωής του και την αντιμετωπίζει με ψυχραιμία. Κάνει παράλληλες σχέσεις αλλά τις ξεκαθαρίζει γρήγορα. Προτιμά σχέσεις με λιγότερους συμβιβασμούς και με λιγότερο ραγισμένες καρδιές. Δεν του αρέσουν τα διλήμματα και οι συναισθηματικές δεσμεύσεις που περιορίζουν τις επιλογές του. Γι’ αυτόν, δεν υπάρχει σωστό και λάθος, υπάρχει ενδιαφέρον και αδιάφορο. Αν γνωρίσει μια ενδιαφέρουσα γυναίκα, θα ενδώσει, θα απολαύσει τον έρωτα για όσο κρατήσει, θα κάνει τις τονωτικές του ενέσεις και θα ξαναγυρίσει σπίτι του.
Η γυναίκα Υδροχόος είναι ψύχραιμη στην απιστία γιατί τη θεωρεί σαν ευκαιρία για να δοκιμάσει νέες εμπειρίες. Είναι ελεύθερη και έχει πολλά ενδιαφέροντα. Είναι φευγάτη, γοητευτική και κυνηγάει το πάθος. Ο χρόνος της όμως για εξωσυζυγικές σχέσεις είναι λιγοστός.
ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς είναι τρυφερός, αισθησιακός, ρομαντικός, καθόλου ρεαλιστής, προτιμά τις πλάγιες διαδρομές. Είναι ερωτευμένος με τον έρωτα γι’ αυτό και μπερδεύεται η συναισθηματική του ζωή. Δεν του αρέσουν οι κουραστικές και βαρετές σχέσεις. Θέλει μια σχέση να τον βγάζει από την καθημερινότητα και να νιώθει καλά. Είναι άπιστος και παριστάνει το θύμα. Γίνεται το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση γιατί ακούει πάντα την καρδιά του και όχι τη λογική. Μπορεί και να παραπλανηθεί. Τα δέλεαρ της ζωής εξάπτουν τη φαντασία του, το παράνομο και το απαγορευμένο είναι ισχυρά και ο ίδιος δεν έχει δυνατές εσωτερικές αντιστάσεις. Το ερωτικό δίλημμα τον εμπλουτίζει σε ονειροπόληση και περισυλλογή. Δίνει λύσεις μόνο αν αναγκαστεί.
Κάνει παράλληλες σχέσεις για να ταράξει τα νερά αλλά ξεγλιστρά εύκολα. Του αρέσει να ζει ανάμεσα σε δυο σχέσεις. Με αυτόν τον τρόπο παρηγορείται και δεν επαναστατεί στην καταπίεση του γάμου του. Προτιμά τη συνήθεια ενός άσχημου γαμήλιου βίου παρά το χωρισμό. Αν δουλεύει ατελείωτες ώρες, κάνει υπερωρίες και έχει κλειστό το κινητό, τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει.
Η γυναίκα Ιχθύς παραβλέπει ότι είναι παντρεμένη αν δεν είναι ευτυχισμένη. Φαντασιώνεται για να ξεφύγει από την πραγματικότητα. Είναι απρόβλεπτη. Κάνει εξωσυζυγικές σχέσεις και γαντζώνεται πολλές φορές απ’ αυτές. Μπορεί όμως εύκολα και να φύγει για να ξαναγυρίσει στο γάμο της.
Διαβάστε Επίσης  Πόσο στιγμιαίο καφέ μπορεί να πιει μια έγκυος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *