Πώς να αποκτήσετε αδύνατα και κομψά πόδια με απλές ασκήσεις

Υπάρχει τίποτα πιο εκπληκτικό από τα καυτά, σέξι πόδια;

Το μυστικό για να έχετε σέξι πόδια είναι να σχηματίσετε μύες και να κάψετε λίπος ταυτόχρονα. Οι ακόλουθες απλές ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τα πόδια που σας αξίζουν.
Εκγύμναση τετρακέφαλων
Αυτή η άσκηση μπορεί να γίνει εύκολα στο σπίτι χωρίς να απαιτείται έξτρα εξοπλισμός. Καθίστε στο πάτωμα του δωματίου σας κρατώντας την πλάτη ίσια. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα χέρια σας δίπλα σας στο πάτωμα. Προεκτείνετε το δεξί πόδι σας προς τα μπροστά και λυγίστε το αριστερό γόνατο τοποθετώντας το αριστερό πέλμα έτσι ώστε να είναι επίπεδο προς το πάτωμα. Εκπνεύστε και σφίξτε τους μύες στο πάνω μέρος των μηρών. Αυτοί είναι οι τετρακέφαλοι μύες. Πιέστε το πίσω μέρος του ποδιού πάνω στο πάτωμα και στη συνέχεια κρατήστε σε αυτή τη θέση 10 δευτερόλεπτα. Χαλαρώστε και επαναλάβετε τα ίδια βήματα με το άλλο πόδι. Επαναλάβετε 10 φορές και για τα δύο πόδια και θα έχετε πιο σφιχτούς μηρούς εσωτερικά και εξωτερικά μέσα σε λίγες εβδομάδες.
Σμιλεύστε τους γοφούς σας
Για να δυναμώσετε τους γοφούς σας αρχίστε όπως κάνατε και με την πρώτη άσκηση καθισμένοι στο πάτωμα με την πλάτη ίσια και τα χέρια στο πλάι πάνω στο πάτωμα. Τώρα τεντώστε το δεξί πόδι μπροστά και λυγίστε το αριστερό γόνατο τοποθετώντας το πέλμα επίπεδο προς το πάτωμα. Εκπνεύστε και στη συνέχεια πιέστε το δεξί πέλμα σφίγγοντας τον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού. Σηκώστε το πόδι σας 10-15 εκατοστά από το πάτωμα κρατώντας το ίσιο και μείνετε σε αυτή τη θέση 10 δευτερόλεπτα. Όπως κάνατε και στην προηγούμενη άσκηση επαναλάβετε 10 φορές για κάθε πόδι.
Δυναμώστε τα οπίσθιά σας
Όλοι θέλουν ωραία, σφιχτά οπίσθια, έτσι δεν είναι; Μπορείτε να το κάνετε εύκολα μόνοι σας με μια καρέκλα. Αρχίστε καθισμένοι στην άκρη οποιασδήποτε καρέκλας (προτιμήστε μια επίπεδη, σκληρή καρέκλα) και απλώστε τα χέρια σας κοντά στην περιοχή των γοφών. Τοποθετήστε τα πέλματα στο πάτωμα και λυγίστε τα γόνατα. Εκπνεύστε και σηκώστε τους γοφούς χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πέλματα για να στηρίξετε τον υπόλοιπο κορμό σας. Ενώ κάνετε την άσκηση προσπαθήστε να φανταστείτε κάποιον να τραβάει τους γοφούς προς το ταβάνι. Κυρτώστε μέχρι να σχηματίσετε μια γέφυρα. Κρατηθείτε για 20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια καθίστε αργά στην καρέκλα με ελεγχόμενο τρόπο. Επαναλάβετε την άσκηση μέχρι να μπορείτε να κρατηθείτε σε αυτή τη στάση για 60 δευτερόλεπτα ή περισσότερο.
Αεροβική άσκηση
Όποτε κάνετε ασκήσεις ενδυνάμωσης ή τόνωσης των μυών είναι πάντα μια καλή ιδέα να κάνετε μερικές αεροβικές ασκήσεις για να κάψετε τα περιττά παχάκια. Αυτό είναι απαραίτητο αν έχετε κυτταρίτιδα στα πόδια και ψωμάκια. Ένα γρήγορο περπάτημα 30 λεπτών, το τρέξιμο, η άσκηση ενός αθλήματος ή το ποδήλατο όλα είναι καλοί τρόποι για να δουλέψετε τους μύες της καρδιάς. Κάντε για 30 λεπτά την ημέρα ό, τι ανεβάζει τον καρδιακό ρυθμό σας για να μεγιστοποιήσετε την καύση του λίπους.
Διαβάστε Επίσης  Νικόλαος Πλαστήρας, πρωθυπουργός της Ελλάδας: "Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε ...τηλέφωνο;(!)"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *