Μυστικά για ακόμη πιο γαλάζια μάτια

Είστε λοιπόν από τις τυχερές, που έχουν εντυπωσιακά μπλε μάτια. Όπως και να το κάνουμε, πάντα, όσο
ωραία και αν είναι κάποια καστανά, τα γαλανά πάντα, θα βγάζουν κάτι μαγικό, και νεραϊδίστικο!

Ακόμα και χωρίς μακιγιάζ, τα μπλε μάτια, έχουν κάτι που σε μαγνητίζουν, όσο και να τα κοιτάς, μερικές φορές, δεν ξεκολλάς! Αν όμως, έχεις κάνει το κατάλληλο μακιγιάζ, και τα έχεις αναδείξει όπως τους πρέπει, τότε όποιον και αν κοιτάς το σίγουρο είναι πως θα χαζέψει μέσα στα μάτια σου!

Και πως τα τονίζεις σωστά; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αναδείξεις, σωστά, τα γαλάζια μάτια σου. 

Ένας από αυτούς είναι οι μεταλλικές σκιές. Στην αγορά θα βρεις αρκετά μεγάλη ποικιλία σε μεταλλικές σκιές. Οι αποχρώσεις που θα πρέπει να κινηθείς είναι ανάμεσα στις γήινες και στις απαλές μπλε. Απέφυγε τις πολύ έντονες, γιατί μπορεί το αποτέλεσμα να βγει υπερβολικό.


Ακόμα ένας τρόπος, είναι το λευκό μολύβι.Αφού έχεις περάσει την μεταλλική σκιά που επέλεξες στο πάνω βλέφαρο του ματιού σου, βάλε στο κάτω βλέφαρο λευκό μολύβι. Με αυτό το κόλπο, θα δείξει το βλέμμα σου πιο λαμπερό και ξεκούραστο!

Η σωστή μάσκαρα και το eye liner πρέπει να είναι το must have σου! Οποιοδήποτε και αν είναι το χρώμα των ματιών σου, αυτά τα δυο πρέπει να πρωταγωνιστούν στο τσαντάκι με τα καλλυντικά σου! Είναι αυτά που θα απογειώσουν το βλέμμα σου!

Διαβάστε Επίσης  26 Μαΐου: Εορτή του Αγίου και Αποστόλου Κάρπου από τους Εβδομήκοντα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *