Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιανουάριο του 2018!

Οι αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σας, με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Τα δύο πρώτα δεκαήμερα των ζωδίων επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, που επικεντρώνεται στα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, και την ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, που στρέφει την προσοχή σε θέματα φιλικών και ερωτικών σχέσεων.
Το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων επηρεάζεται από την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17.01 και επικεντρώνεται στα επαγγελματικά. Η ένταση θα είναι μεγάλη όλο τον μήνα και θα χρειαστεί να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον εκνευρισμό και τις υπερβολικές αντιδράσεις για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τους γύρω μας. Η ολική έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία μέρα του μήνα είναι η πρώτη έκλειψη του χρόνου, και έρχεται να μας βάλει σε αναζήτηση και αναθεώρηση των προσωπικών μας αναγκών.
Στις ερωτικές σχέσεις υπερβολές, επαναστατικές συμπεριφορές και συγκρούσεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, γι’ αυτό καλό θα ήταν να γίνει προσπάθεια να υπάρξουν χαμηλοί τόνοι και καλή επικοινωνία. Η πρόκληση είναι η ένταση να γίνει πάθος, οι αυταπάτες ρομαντισμός και η υπερβολή αισιοδοξία.


ΚΡΙΟΣ
1ο δεκαήμερο 
Η επαγγελματική σου ζωή και η ανάδειξή σου σε αυτή σε απασχολεί στις αρχές του μήνα, καθώς με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 μπαίνεις στην διαδικασία να προσπαθήσεις να γοητεύσεις με κάθε τρόπο και να προβάλεις τον εαυτό σου. Οι επιλογές σου θα πρέπει να είναι προσεκτικές, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος των αυταπατών και της λάθος κρίσης. Η έντονη δυναμικότητά σου αλλά και η αυξημένη διαίσθηση μπορεί να σε γλιτώσουν από υπερβολές, εγωκεντρισμό αλλά και την εσωτερική σύγκρουση που υπάρχει μέσα σου για το αν ακολουθείς αυτό που θέλεις επαγγελματικά. Μία ψύχραιμη προσέγγιση μπορεί να σου δώσει διάκριση αλλά και καλύτερες οικονομικές απολαβές ενώ αν επικρατήσει ο εγωισμός και η λανθασμένη κρίση μπορεί να χάσεις το παιχνίδι. Προσοχή στην ένταση γιατί αν χάσεις τον έλεγχο οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική ζωή.
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 ανοίγει το θέμα «οι φίλοι μου και εγώ» και μπαίνεις σε μία βαθύτερη ενδοσκόπηση για το αν σε καλύπτουν οι φιλικές σου σχέσεις ή συμβιβάζεσαι με πρόσωπα γύρω σου που δεν έχουν κάτι να σου δώσουν. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις και να απομακρυνθείς από άτομα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να είναι δίπλα σου στην πορεία που έχεις ξεκινήσει. Εγωιστικές τάσεις μπορεί να φέρουν λάθος κρίσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να πάρεις αποφάσεις με καθαρό μυαλό.
2ο δεκαήμερο 
Όλα στρέφονται γύρω από τον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές σε όλα τα επίπεδα, από το να παραδώσεις αυτά που έχεις στην ευθύνη σου μέχρι και να παρευρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις λόγω του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Η δυναμικότητά σου δεν αμφισβητείται, ούτε όμως μία τάση υπερβολής και ελέγχου που σε διακρίνει. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 κάνει την είσοδο του νέου χρόνου «φαντασμαγορική», καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να κλείσεις εκκρεμότητες και κύκλους σε επαγγελματικό επίπεδο, παίρνοντας αποφάσεις που θα καθορίσουν την μετέπειτα πορεία σου. Χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή καθώς παραμονεύουν οι ψευδαισθήσεις, η υπερβολή και ο εγωκεντρισμός που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος δρόμο. Στην προσωπική σου ζωή είναι πιθανό να μεταφέρεις την ένταση και αν δεν καταφέρεις να ελέγξεις την νευρικότητα, μπορεί να υπάρξουν έντονες προστριβές.
Στις 31.01 η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα βάζει στο επίκεντρο της προσοχής σου τις φιλικές σου σχέσεις αλλά και τους στόχους που έχεις για την ζωή σου. Είναι βέβαιο ότι μπαίνεις σε φάση αναζήτησης για το αν σε ικανοποιούν τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος ή αν οι στόχοι που έχεις θέσει στην ζωή σου καλύπτουν τις ανάγκες που έχεις σαν προσωπικότητα. Είναι πιθανό να αναθεωρήσεις κάποιες φιλίες ή οράματα και να αφήσεις πίσω σου ότι θεωρείς ότι δεν ταιριάζει με αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις στην ζωή σου.
3ο δεκαήμερο 
Καθοριστικό ρόλο στον επαγγελματικό τομέα θα παίξει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 17.01, καθώς φαίνεται να έχεις στρέψει όλη σου την ενέργεια στα επαγγελματικά σου. Οι ανάγκες σου, συναισθηματικές, ψυχικές, σαν προσωπικότητα είναι άμεσα συνδεδεμένες με την διάκρισή σου σε επαγγελματικό επίπεδο και ρίχνεις όλο το βάρος σε αυτό τον τομέα. Θα πρέπει όμως να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί είναι πιθανές οι ανατροπές ή συμπεριφορές που θα νιώσεις ότι δεν σου αξίζουν και οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες. Δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με νοοτροπίες που δεν σε αντιπροσωπεύουν και είναι πιθανό να υπάρξουν ρίξεις αν δεν διαχειριστείς με ψυχραιμία την όλη κατάσταση.
Συναισθηματικά, είναι πιθανό να έχεις παραμελήσει τον σύντροφό σου λόγω των έντονων επαγγελματικών δραστηριοτήτων και αυτό μπορεί να φέρει έντονες αντιπαραθέσεις. Καλό θα είναι επίσης να μην εκτονώνεις τις εντάσεις από τον χώρο εργασίας στον άνθρωπό σου γιατί οι προστριβές θα είναι έντονες. Προσπάθησε να ελέγξεις τα ξεσπάσματά σου και να μπεις σε μία διαδικασία διαλόγου για να εξηγήσεις αυτά που βιώνεις και σκέφτεσαι. Δεν αποκλείονται νέα πρόσωπα να έρθουν στην ζωή σου ξαφνικά, η αίσθηση όμως ότι μπορεί να περιοριστείς και ότι χάνεις την ελευθερία σου σού βγάζει αντικρουόμενες συμπεριφορές που ανεβάζουν την ένταση.
ΤΑΥΡΟΣ
1ο δεκαήμερο 
Η προσωπική σου ανάπτυξη και η πνευματικότητα σε απασχολεί έντονα αυτόν τον μήνα, καθώς μπαίνεις σε διαδικασία να αναθεωρήσεις νοοτροπίες που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω, στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε σπουδές, σεμινάρια ή ημερίδες που μπορούν να σε βοηθήσουν στο να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να ανοίξεις τα φτερά σου για νέους πνευματικούς ορίζοντες. Η Πανσέληνος στις 02.01 στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου έρχεται να κλείσει καταστάσεις με ένα ρομαντικό και συναισθηματικό τρόπο. Ο έρωτας, το φλερτ και η διασκέδαση μπαίνουν στην καθημερινότητα. Οι σχέσεις σου με συγγενείς εξ’ αγχιστείας αλλά και φίλους από τα παλιά έρχονται στο προσκήνιο και είναι πιθανό να κλείσεις θέματα ή παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να υπάρξει ένταση, το θετικό είναι όμως ότι αν δείξεις καλή διάθεση, ρεαλιστική προσέγγιση και δυναμικότητα θα καταφέρεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο.
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 έρχεται για να δονήσει τον άξονα επάγγελμα – οικογένεια, κυρίως να σε επικεντρώσει σε επαγγελματικά θέματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Μέσα από αυτά μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς αν καλύπτεις τις ανάγκες σου, ψυχικές, συναισθηματικές, υλικές με αυτό που κάνεις και η εσωτερική αναζήτηση αυτή μπορεί να σε ωθήσει σε σημαντικές αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Συναισθηματικά, έχεις νευρικότητα και οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν επηρεάζουν την σχέση σου. Δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες στο επαγγελματικό περιβάλλον που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα προσωπικά σου.
2ο δεκαήμερο 
Η είσοδος της νέας χρονιάς επιφυλάσσει μία Πανσέληνο στις 02.01 στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που είναι άκρως φιλικός για εσένα. Είναι πιθανό να σηματοδοτήσει αλλαγή στον τρόπο σκέψης και νοοτροπίας που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο στην ζωή σου. Ο ιδεαλισμός δεν θα λείψει, ούτε και η υπερβολή, γι’ αυτό καλό θα είναι να πάρεις αποφάσεις με καθαρή σκέψη και λογικά κριτήρια. Προσωπικά, ο έρωτας στην πιο ανέμελη μορφή του έρχεται στο προσκήνιο και φλερτάρεις, απολαμβάνοντας την αποδοχή των γύρω σου αλλά και τις νέες κατακτήσεις που έχεις. Η ζωή αντιμετωπίζεται ως περιπέτεια, αυτό όμως μπορεί να σε βγάλει εκτός πλαισίου καθημερινότητας και να αδιαφορήσεις για τα καθημερινά. Ταξίδια μπορεί να προκύψουν, καθώς δράση και γνώση μπορούν να συνδυαστούν με εξαιρετικό τρόπο, πόσο μάλλον όταν έχεις μαζί και τον σύντροφό σου. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, καθώς εντυπωσιάζεις με την αισιοδοξία και το κέφι σου.
Στις 31.01 η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο θέματα κυρίως επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά, τονίζοντας την καθοριστική περίοδο αυτή για εσένα, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να αναζητήσεις μέσα σου τι σε ικανοποιεί στον επαγγελματικό χώρο, αν σε ευχαριστεί αυτό που έχεις ακολουθήσει ή όχι. Στο πλαίσιο αυτό μπορεί να παρθούν αποφάσεις και να κλείσουν κύκλοι επαγγελματικής ζωής για να ακολουθήσεις επόμενα βήματα. Η προσωπική σου ζωή επηρεάζεται άμεσα και είναι πιθανές οι συγκρούσεις, λόγω της μεγάλης έντασης. Προσοχή, γιατί οι όποιες αποφάσεις πρέπει να παρθούν με λογική και αντικειμενικότητα.  
3ο δεκαήμερο 
Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 17.01 στον Αιγόκερω είναι καθοριστικής σημασίας για εσένα, καθώς σε οδηγεί σε μία νέα αρχή σε τρόπο σκέψης, νοοτροπίας, σε μία νέα πορεία στην ζωή σου. Αυτό μπορεί να συμβεί καθώς ανατρεπτικά γεγονότα προκύπτουν ή εκκρεμότητες από καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Η ένταση δεν θα λείψει και είναι πολύ πιθανό να θέλεις να αποτινάξεις από πάνω σου με έμφαση αντιλήψεις που σε βάραιναν. Οι σχέσεις με μακρινούς συγγενείς αλλά και φίλους από τα παλιά δονούνται οι προστριβές δεν θα λείψουν. Η νέα αρχή που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε επίπεδο γνώσεων μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με αντιδράσεις του περιβάλλοντός σου και εκεί είναι πιθανό να χάσεις το μέτρο και την ψυχραιμία σου.
Η προσωπική σου ζωή παίρνει φωτιά. Ο τρόπος που θέλεις να ζήσεις την ζωή σου από εδώ και στο εξής, η επιπολαιότητα και ο εγωισμός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τον σύντροφό σου και να υπάρξουν προστριβές. Τάσεις ανεξαρτησίας είναι εμφανείς και μπορεί να προβληματίσουν. Προσπάθησε να βάλεις μέτρο σε όποια εγωιστική συμπεριφορά και υποκειμενικότητα, γιατί δεν θα είναι εύκολο να μην συγκρουστείς με τον άνθρωπό σου, καθώς φαίνεται να ανατρέπεις παγιωμένες συμπεριφορές. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές να έρθουν αιφνιδιαστικά στην ζωή σου, αναστατώνοντάς σε, που θα εκτοξεύσουν το πάθος αλλά και τις τάσεις κτητικότητας και ελέγχου στα ύψη.
ΔΙΔΥΜΟΙ
1ο δεκαήμερο 
Ο πρώτος μήνας του νέου έτους είναι αρκετά έντονος ψυχολογικά για εσένα και είναι πιθανό να φέρει εντάσεις τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στις συνεργασίες σου για οικονομικούς λόγους. Η Πανσέληνος στις 02.01 στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου έρχεται για να κλείσει οικονομικές συμφωνίες ή εκκρεμότητες με τρίτους και να τις δρομολογήσει σε καλύτερο επίπεδο. Θα πρέπει όμως να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου αλλά και στο ποιον εμπιστεύεσαι γιατί η καλοπροαίρετη στάση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Συναισθηματικά, η ένταση, η καχυποψία, οι εξουσιαστικές τάσεις και η ζήλια μπορεί να σε κυριεύσουν και να χάσεις το μέτρο, με αποτέλεσμα τις σφοδρές συγκρούσεις με τον σύντροφο. Θα είναι προτιμότερο να βγάλεις ρομαντισμό, πάθος αλλά και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ειλικρινά, κάτι που θα σε ισορροπήσει και θα λειτουργήσει θετικά για την σχέση σου.
Στις 31.01 η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα έρχεται να σε βάλει σε πνευματική υπερδιέγερση και τίθενται ερωτήματα όσον αφορά τον τρόπο και την φιλοσοφία ζωής που έχεις επιλέξει και κατά πόσο καλύπτονται οι προσωπικές σου ανάγκες από αυτήν την πορεία. Ταξίδια και σπουδές στο εξωτερικό μπορεί να οριστικοποιηθούν και είναι πιθανότατο να είναι κομβικό σημείο για εσένα, καθώς οι αποφάσεις που θα πάρεις σε θέματα σπουδών ή πορείας ζωής θα είναι καθοριστικές. Συναισθηματικά, κεφάλαια κλείνουν, καθώς βλέπεις ότι πρέπει να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα που δεν μπορούν να σε ακολουθήσουν σε αυτήν την νέα πορεία. Εντάσεις με μακρινούς συγγενείς και φίλους είναι πολύ πιθανοί.
2ο δεκαήμερο
Με ένταση τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε οικονομικό έρχεται ο πρώτος μήνας της νέα χρονιάς, με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 να δονεί για τα καλά τα βαθύτερα συναισθήματά σου αλλά και να φέρνει στο προσκήνιο οικονομικές συμφωνίες ή θέματα με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς που θα πρέπει να δρομολογήσεις. Καλό θα είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στην διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων, καθώς υπάρχει πιθανότητα να πάρεις λάθος αποφάσεις, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν πρέπει από καλή διάθεση. Συναισθηματικά, έντονη ζήλια και καχυποψία κάνουν την εμφάνισή τους, καθώς οι προσωπικές σου ανασφάλειες δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις εντάσεις. Προσπάθησε να βγάλεις ρομαντισμό, πάθος και άσε την διαίσθησή σου να σε οδηγήσει σε έντονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου.
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 σε βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης της φιλοσοφίας ζωής που έχεις και οι ανάγκες σου, συναισθηματικές αλλά και πνευματικές μπαίνουν σε κρίση, καθώς αναρωτιέσαι αν είσαι ικανοποιημένος από την πορεία που έχεις επιλέξει, από τον τρόπο που ζεις τον έρωτα, την περιπέτεια, πως απολαμβάνεις την ζωή. Σχέσεις με εξ’ αγχιστείας συγγενείς ή παλιούς φίλους μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις. Εντάσεις θα υπάρξουν και σε ερωτικό επίπεδο και δεν είναι απίθανό να πάρεις καταλυτικές αποφάσεις για σχέσεις που δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τον τρόπο σκέψεις σου.
3ο δεκαήμερο
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω στις 17.01 σηματοδοτεί την απαρχή εξελίξεων τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο που θα ανοίξουν ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων αλλά και αντιπαραθέσεων. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ξαφνικές ανατροπές σε οικονομικές σου υποθέσεις και συμφωνίες που θα ανεβάσουν την ένταση κατακόρυφα και μπορεί να έχεις συγκρουσιακή διάθεση με πρόσωπα που έχουν άμεση ανάμειξη σε αυτές. Καλό είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις εξάρσεις και ξεσπάσματά σου, καθώς μπορούν να φέρουν αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό. Η καχυποψία και η εσωστρέφεια δεν θα βοηθήσουν και θα είναι προτιμότερο να αφήσεις την διαίσθηση και την λογική να σε οδηγήσουν στην καλύτερη δυνατή λύση.
Συναισθηματικά, η έντονη ανάγκη σου για συναισθηματική, και όχι μόνο, επιβεβαίωση από τον σύντροφο εκφράζεται με έντονο τρόπο και δεν θα σου είναι εύκολο να περιορίσεις αισθήματα ζήλιας, τάσεις εξουσιαστικές και καχυποψία λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών που μπορεί να σε επηρεάσουν. Προσπάθησε να μετατρέψεις την νευρικότητα και τις έντονες επαναστατικές συμπεριφορές που έχεις σε πάθος και ερωτισμό για να μπορέσεις να αποφύγεις καταστάσεις που θα σε φέρουν σε σφοδρή σύγκρουση με τον άνθρωπό σου. Είναι βέβαιο ότι αν καταφέρεις να ελέγξεις την αρνητική πλευρά των συναισθημάτων σου μπορείς να βάλεις ερωτική φωτιά στην σχέση σου και να αναζωπυρώσεις την φλόγα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1ο δεκαήμερο 
Η είσοδος της νέα χρονιάς είναι έντονη για εσένα, καθώς στις 02.01 πραγματοποιείται Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Αιγόκερω και φέρνει στο προσκήνιο σημαντικά ζητήματα προσωπικών αλλά και επαγγελματικών σχέσεων. Είναι αλήθεια ότι έχεις την διάθεση να δείξεις κατανόηση σε αυτά που επιθυμούν πρόσωπα του περιβάλλοντός σου από εσένα, από την άλλη όμως νιώθεις είτε ότι δεν θεωρούν σημαντικά αυτά που δίνεις, είτε δεν τα εκτιμούν, τα θεωρούν δεδομένα. Οι προσδοκίες σου μπορεί από την άλλη, να είναι υψηλές και να απογοητευτείς από συμπεριφορές. Όλο αυτό το κλίμα φέρνει έντονη εσωτερική σύγκρουση που είναι πιθανό να εκτονωθεί στους γύρω σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην χάσεις τον έλεγχο. Συναισθηματικά, είναι πρόκληση για εσένα να στρέψεις την ένταση και την νευρικότητα σε πάθος, την καχυποψία σε εμπιστοσύνη και να αφεθείς για να ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές, διαφορετικά οι προστριβές θα κουράσουν και εσένα και τον σύντροφό σου.
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 σε ωθεί να επικεντρωθείς στις ανάγκες σου, σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Μπαίνεις στην διαδικασία να επανεξετάσεις οικονομικές συμφωνίες και είναι πιθανό να επιτύχεις τους καλύτερους δυνατούς όρους. Συναισθηματικά, είναι έντονη η καχυποψία και η ζήλια για τον σύντροφο, προέρχεται όμως από προσωπικές ανασφάλειες και απωθημένα και πιθανά να προκύψουν προστριβές. Προσπάθησε να δώσεις την ευκαιρία να για διάλογο, περιόρισε τις τάσεις ελέγχου για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση. Δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κλείσεις κεφάλαια που θεωρείς ότι περισσότερο σε ταλαιπωρούν, παρά σου προσφέρουν.
2ο δεκαήμερο
Είναι γεγονός ότι η νέα χρονιά σε καλωσορίζει με Πανσέληνο στον άξονά σου με τον Αιγόκερω, και ήρθε η χρονική στιγμή για να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή και στις συνεργασίες σου. Η πραγματικότητα είναι ότι θέλεις να δώσεις, δεν θέλεις να διαταράξεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα, η ανασφάλεια που κρύβεται καλά μέσα σου σε παρασύρει στο να αποδέχεσαι συμπεριφορές που δεν σε καλύπτουν. Η εσωτερική πάλη είναι έντονη γιατί οι συναισθηματικές σου ανάγκες είναι επιτακτικές. Από την άλλοι δείχνεις ότι περιμένεις από τους άλλους να πράξουν όπως δεν συνηθίζουν και όταν αυτό δεν γίνεται απογοητεύεσαι. Συναισθηματικά, είναι προτιμότερο να μπεις σε έναν ήρεμο διάλογο που θα αποδώσει καρπούς και θα αποκαταστήσεις ισορροπίες, παρά να παρασυρθείς σε πολεμικές συρράξεις που το μόνο που θα φέρουν είναι πόνο. Πάθος ναι, όχι σύγκρουση.  
Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 31.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, βάζοντάς σε σέ διαδικασία να δεις ενδελεχώς συναισθηματικές και υλικές ανάγκες, καθώς νιώθεις ότι σε καθορίζουν. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός σε τυχόν οικονομικές συμφωνίες ή εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο, έχεις όμως την ευκαιρία να επιτύχεις λύσεις άκρως συμφέρουσες για εσένα. Συναισθηματικά ανασφάλειες, φόβοι, έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπαίνουν στο παιχνίδι και είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις για σχέσεις που θεωρείς ότι δεν σου δημιουργούν την σιγουριά που χρειάζεσαι, κάτι που παίζει καθοριστικό ρόλο για εσένα στην παρούσα φάση της ζωή σου. Δίνεις έμφαση στην ασφάλεια, όμως το πάθος είναι έντονο και μπορεί να φέρει προστριβές που θα σημαδέψουν καταστάσεις.
3ο δεκαήμερο
Είναι ένας μήνας αρκετά έντονος για εσένα, καθώς με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, στο ζώδιο των σχέσεών σου, στρέφεις την προσοχή σου σε αυτόν τον τομέα, καθώς θέλεις και προσπαθείς να ισορροπήσεις με σύντροφο και συνεργάτες και βγαίνουν στην επιφάνεια η διπλωματία και η γοητεία σου. Ξαφνικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, δείχνουν να ανατρέπουν τα δεδομένα και είναι πιθανό να υπάρξουν έντονες προστριβές και εκρήξεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές και τάσεις ελέγχου που θα δυναμιτίσουν το κλίμα και οι συνέπειες προβλέπονται ανεξέλεγκτες, αν δεν υπάρξει μέτρο. Καλό λοιπόν θα είναι να είσαι προσεκτικός για να μην διαλυθούν συνεργασίες, που δεν θα ήθελες. Ξαφνικές συνεργασίες μπορεί να προκύψουν, καλό είναι όμως να ζυγίσεις σωστά τα δεδομένα.
Συναισθηματικά, νιώθεις ότι καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του συντρόφου σου, αφήνοντας στην άκρη προσωπικές σου επιθυμίες. Συμπεριφορές όμως που θα δεχτείς ή καταστάσεις που θα προκύψουν ξαφνικά θα βγάλουν νευρικότητα, αλλά και μία διάθεση από την πλευρά σου να ελέγξεις το ταίρι σου. Επαναστατικές θα είναι οι αντιδράσεις σου και καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να διαχειριστείς με σύνεση και λογική την όποια κατάσταση, διαφορετικά οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν. Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, έστω και με εντάσεις, που αν λειτουργήσεις σε λογικό πλαίσιο, είναι πιθανό να αποκομίσεις πολλά.
ΛΕΩΝ
1ο δεκαήμερο
Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς στρέφει την προσοχή σου στις καθημερινές υποχρεώσεις στον εργασιακό τομέα, που είναι βέβαιο ότι είναι πολλές και σε αγχώνουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 έρχεται να σε βάλει σε διαδικασία να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου σε επίπεδο δουλειάς και από την μία πλευρά θέλεις να αποκομίσεις τα περισσότερα, από την άλλη όμως βλέπεις ότι δεν καλύπτεσαι από αυτό που κάνεις. Θα υπάρξουν στιγμές που η ένταση και το άγχος θα κυριαρχήσουν και καλό είναι να προσπαθήσεις να κοντρολάρεις αυτό το ψυχικό δυναμικό για να μην υπάρξουν συγκρούσεις. Συμπεριφορές που δεν περίμενες είναι πιθανό να σε απογοητεύσουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ρεαλιστής και να βγάλεις την δυναμικότητά σου στο να διεκπεραιώσεις ότι σου έχει ανατεθεί και όχι στους συναδέλφους σου.
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονά σου με τον Υδροχόο στις 31.01 φέρνει στο προσκήνιο το θέμα των σχέσεών σου, τόσο των προσωπικών όσο και τις συνεργασίες. Μπαίνεις σε μία διαδικασία επαναξιολόγησης αλλά και σε μία εσωτερική αναζήτηση για το κατά πόσο καλύπτουν τις ανάγκες σου τα πρόσωπα που συνδέεσαι στην ζωή σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για να αφήσεις πίσω σου συνεργασίες που θεωρείς ότι δεν έχουν επαφή με αυτό που έχεις ανάγκη στην ζωή σου. Στην προσωπική σου ζω, είναι περίοδος που μπορεί να φέρει συγκρούσεις, καθώς νιώθεις ότι δίνεις και κάνεις παραχωρήσεις αλλά δεν καλύπτεσαι συναισθηματικά. Ο τρόπος διαχείρισης και οι αντιδράσεις των άλλων θα καθορίσουν τις εξελίξεις, που μπορεί να είναι σημαντικές.
2ο δεκαήμερο
Είναι γεγονός ότι η νέα χρονιά ξεκινάει για εσένα με αρκετό άγχος και κούραση, καθώς η καθημερινότητα και οι εργασιακές υποχρεώσεις απασχολούν το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 τονίζει τις καταστάσεις που πρέπει να ολοκληρώσεις σε εργασιακό επίπεδο, κάτι που θα προσπαθήσεις να κάνεις δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό. Θέλεις να βρίσκεσαι σε ισορροπία με τους συναδέλφους σου και αυτό είναι πιθανό να σου δημιουργεί ψευδαισθήσεις για κάποιους, με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι από συμπεριφορές. Άσε την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει, δώσε την ενέργειά σου στο να ολοκληρώσεις ότι σου έχει ανατεθεί γιατί ο κίνδυνος, διαφορετικά, είναι μεγάλος και οι συγκρούσεις δύσκολο να αποφευχθούν.
Με την ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονά σου με τον Υδροχόο στις 31.01 μπαίνεις στην διαδικασία να δεις ξεκάθαρα τα θέματα των προσωπικών σου σχέσεων αλλά και των συνεργασιών. Ταλαντεύεσαι μεταξύ του να ικανοποιείς τους άλλους και τον εαυτό σου και μπαίνεις σε διαδικασία να σκεφτείς κατά πόσο καλύπτεσαι από τους γύρω σου και αν οι ανάγκες σου σημαίνουν κάτι γι’ αυτούς. Αναθεωρήσεις είναι πολύ πιθανές και δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι κάποιες σχέσεις σου έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και είναι καιρός για εσένα να προχωρήσεις παρακάτω. Συναισθηματικά, η ένταση είναι βέβαιο ότι θα φέρει αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου και ο τρόπος διαχείρισης, αλλά και οι σκέψεις σου, θα δώσουν τον τόνο στον όποιο θα κινηθείς. Δείχνεις διατεθειμένος να μην αφήσεις πλέον τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Θέλεις να δίνεις αλλά θέλεις και να σε καλύπτουν.
3ο δεκαήμερο
Η δουλειά και η καθημερινότητα σε απασχολεί κατά κύριο λόγο τον πρώτο μήνα του νέου έτους και είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές σε αυτό το επίπεδο, που να ανεβάσουν τον εκνευρισμό σου και να επιλέξεις να ξεκινήσεις έναν νέο δρόμο. Η Νέα Σελήνη στις 17.01 στον Αιγόκερω σε βάζει σε διαδικασία να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στην δουλειά και να προσπαθείς να κρατάς ισορροπία με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Ξαφνικά γεγονότα ή συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν είναι πιθανό να ανατρέψουν το κλίμα και να σε ωθήσουν σε επαναστατικές αντιδράσεις και συγκρουσιακή διάθεση. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις με ψυχραιμία για να αποφύγεις συγκρούσεις που μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες.
Συναισθηματικά, δείχνεις πολλές φορές τόσο απορροφημένος από τις υποχρεώσεις σου που αφήνεις στην άκρη την προσωπική σου ζωή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και εκεί εντάσεις που να χαλάνε το κλίμα. Θα είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου και να δώσεις χώρο στον σύντροφό σου, κάτι που θα σε ξεκουράσει από την έντονη καθημερινότητα αλλά και θα φέρει γαλήνη και ηρεμία στην σχέση σου. Μην ρίχνεις όλο τα βάρος στην δουλειά, γιατί είναι κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα και στην σχέση σου. Το άγχος και η νευρικότητα που μπορεί να νιώθεις δεν είναι καλοί σύμβουλοι διαχείρισης της κατάστασης.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1ο δεκαήμερο
Ερωτικός ο πρώτος μήνας της νέα χρονιάς για εσένα αλλά και αρκετά δημιουργικός. Η διασκέδαση, ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά στο δίνουν μεγάλη ευχαρίστηση και είσαι πολύ δοτικό και εκφραστικός, όσον αφορά τα συναισθήματά σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 τονίζει με εμφατικό τρόπο τις ερωτικές σου σχέσεις και τα έντονα συναισθήματα που έχεις. Ο ρομαντισμός και η φαντασία έχουν περάσει σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις ονειρικά σκηνικά για να αναζωπυρώσεις τα συναισθήματα και το πάθος με τον άνθρωπο σου. Δημιουργικές ασχολίες που έχεις μπαίνουν για τα καλά στο παιχνίδι και είναι ιδανική στιγμή για να τις προωθήσεις. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να περιμένεις πολλά από τους άλλους και από το ταίρι σου και στο τέλος να απογοητευτείς. Μην χάνεις την λογική αλλά ζήσε με πάθος, αυτή είναι η πρόκληση.
Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 31.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα σε βάζει σε διαδικασία να αναρωτηθείς αν σε καλύπτουν οι ανάγκες σου σε εργασιακό επίπεδο, αν είσαι ευχαριστημένος από το σώμα σου, από την διατροφή σου, από τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τον οργανισμό σου. Σε εργασιακό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις και να διεκδικήσεις πράγματα για να είσαι ευχαριστημένος και εσύ, όχι μόνο οι άλλοι. Εργασιακές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζουν. Είναι βέβαιο ότι κλείνει ένας σημαντικός κύκλος για εσένα.
2ο δεκαήμερο
Το 2018 και ο Ιανουάριος μπαίνουν με χαρά και αισιοδοξία, καθώς είσαι σε εορταστική διάθεση και θέλεις να απολαύσεις την διασκέδαση και το κέφι. Η δημιουργικότητά σου είναι έντονη και η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 μπορεί να σε ωθήσει στο να ολοκληρώσεις σκέψεις ή σχέδια που σε οδηγούν σε μία νέα πορεία σε αυτό το επίπεδο. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να απογοητευτείς από την συμπεριφορά κάποιων. Συναισθηματικά, το πάθος, ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός κυριαρχούν, δίνοντας σου την δυνατότητα να ζήσεις μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Προσοχή γιατί το πάθος μπορεί να γίνει νευρικότητα και ένταση, ο ρομαντισμός αυταπάτες και με «σύμμαχο» την ζήλια να υπάρξουν εντάσεις που θα σου στερήσουν την χαρά του έρωτα. Η διαχείριση της έντασης θα παίξει καθοριστικό ρόλο.
Με την ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 31.01 η προσοχή σου στρέφεται στην καθημερινότητα και κυρίως στην εργασία, καθώς έχεις συναισθήματα μη ικανοποίησης και αυτό σε απασχολεί έντονα. Η προσφορά σου είναι δεδομένη, όμως μπορεί να θεωρείς ότι δεν αναγνωρίζεται όσο θα έπρεπε και μπαίνεις στην εσωτερική διαδικασία να δεις αν πια σε καλύπτει αυτό που εισπράττεις ή όχι. Το σώμα σου και η διατροφή σου εξετάζονται επίσης και είσαι διατεθειμένος να πάρεις αποφάσεις σημαντικές και να σεβαστείς εσένα τον ίδιο και τον οργανισμό σου. Δεν αποκλείονται σημαντικές αποφάσεις και σε εργασιακό επίπεδο, καθώς νιώθεις ότι πρέπει να αφήσεις πίσω σου ότι δεν ταυτίζεται με τις ανάγκες σου.
3ο δεκαήμερο
Βροντερό παρόν δίνει ο έρωτας και η χαρά στην έναρξη της νέα χρονιάς, καθώς η προσοχή σου είναι στραμμένη εκεί και βρίσκεσαι σε μία μακρά εορταστική περίοδο. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17.01 είναι πιθανό να ανατρέψει τα δεδομένα και να φέρει ξαφνικά γεγονότα που να φέρουν τα πάνω κάτω στην διάθεσή σου. Η δημιουργικότητά σου είναι έντονη, καλά θα κάνεις όμως να προσπαθήσεις να ελέγξεις νευρικότητα και άγχος γιατί πιθανά να ανατραπούν τα σχέδιά σου και να πρέπει να ξεκινήσεις μία προσπάθεια από την αρχή, σε νέα βάση. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα που έχεις θα σε βοηθήσουν, ευτυχώς, στο να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι προκύψει και να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια που θα σε αιφνιδιάσουν.
Στην προσωπική σου ζωή, έχεις την τάση να δημιουργείς εκρηκτικές συνθήκες όταν θέλεις να πάρεις επιβεβαίωση από το ταίρι σου και αυτό μπορεί να καθορίσει μία νέα περίοδο στην σχέση σου. Ξαφνικά γεγονότα σε κάνουν να επαναστατείς και δεν αποκλείονται εκρήξεις που α δείχνουν την έντονη ψυχική σου φόρτιση. Δεν αποκλείονται επίσης ξαφνικές γνωριμίες που θα σε αναστατώσουν και θα έρθουν για να σε βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείς που θέλεις να οδηγήσεις την ερωτική σου ζωή. Το πάθος και ο ερωτισμός θα είναι εξαιρετική δίοδος για την αποφυγή συγκρούσεων.
ΖΥΓΟΣ
1ο δεκαήμερο
Η οικογένεια και καταστάσεις μέσα σε αυτήν σε επηρεάζουν τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς κατά κύριο λόγο, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις που να ανεβάσουν την ένταση και να δημιουργηθούν συγκρούσεις με δυσάρεστα αποτελέσματα. Η η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 φορτίζει αρκετά την έντονα συναισθηματική και κυκλοθυμική σου διάθεση και σε βάζει σε διαδικασία να κλείσεις θέματα σε οικογενειακό επίπεδο που σε απασχολούν, όμως αυτό μπορεί να γίνει κάτω από νευρικότητα, ένταση και προστριβές που δε δυσκολέψουν περισσότερο τα πράγματα. Στις προσωπικές σχέσεις μπορεί να μεταφερθεί η ένταση και να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις, καθώς έχεις την τάση να εκτονωθείς στο ταίρι σου. Με λογική και ψυχραιμία μπορούν να αντιμετωπιστεί ότι προκύψει για να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες και εξελίξεις.
Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 31.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και μπαίνεις σε διαδικασία να αναρωτηθείς κατά πόσο σε καλύπτουν οι ερωτικές σου σχέσεις, ο τρόπος που απολαμβάνεις την ζωή σου, η σχέση σου με τα παιδιά σου, οι δημιουργικές σου αναζητήσεις και ασχολίες. Κομβικό θα είναι το σημείο για την προσωπική σου ζωή, γιατί δεν αποκλείεται να βάλεις τέλος σε καταστάσεις που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σου και να προχωρήσεις σε νέες καταστάσεις και πορεία στην ζωή σου. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε απασχολήσουν και θα σου δείξουν έναν καινούργιο δρόμο για να ακολουθήσεις.
2ο δεκαήμερο
Τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς υποδέχεσαι με εσωστρέφεια και κυκλοθυμία, στρέφοντας την προσοχή σου στην οικογένεια και σε θέματα που μπορεί να απασχολούν και θα πρέπει να δώσεις λύσεις. Είναι αλήθεια ότι θέλεις να περάσεις ήρεμες στιγμές με τους κοντινούς σου ανθρώπους, όμως περιστάσεις που προκύπτουν ή συναισθήματα που υποβόσκουν βρίσκουν πεδίο εκτόνωσης με την Πανσέληνο στις 02.01 στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου. Η ένταση αλλά και οι λάθος εντυπώσεις που μπορεί να αποκομίσεις από καταστάσεις και συμπεριφορές μπορεί να φέρουν συγκρούσεις και να υπάρξουν ρήξεις με οικογενειακά πρόσωπα. Η λογική και η διπλωματία σου καλό είναι να λειτουργήσουν για να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Δώσε χώρο στους οικείους σου να εκφραστούν και αντιμετώπισε με καθαρό μυαλό αλλά και διαίσθηση την κάθε κατάσταση.
Η ολική έκλειψη Σελήνη στις 31.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα σε βάζει σε διαδικασία προσωπικής αναζήτησης και αναθεώρησης των αναγκών σου σε σχέση με τον έρωτα, τα παιδιά, την δημιουργία. Οι προσωπικές σου σχέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο, καθώς θα αναρωτηθείς κατά πόσο σε καλύπτει το πρόσωπο που είναι τώρα δίπλα σου, αν ζεις πραγματικά αυτό που θα ήθελες. Είναι πιθανό αυτή η διαδικασία να φέρει αποφάσεις που θα παρθούν από την πλευρά σου και να οριστικοποιήσεις καταστάσεις που θεωρείς ότι δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που ζητάς. Η νευρικότητα θα είναι αυξημένη, καλά θα κάνεις όμως να μπεις σε διαδικασία διαλόγου αλλά και να μην χάσεις την αντικειμενικότητά σου, κάτι που θα βοηθήσει στο να δεις και την δική σου συμπεριφορά.
3ο δεκαήμερο
Η οικογένεια και καταστάσεις που συμβαίνουν μέσα σε αυτήν σε απασχολούν τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς, καθώς υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν αιφνιδιαστικά θέματα που να ανατρέψουν τα δεδομένα και δημιουργήσουν συγκρουσιακές καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17.01 ανοίγει ένα νέο κύκλο θεμάτων που αφορούν την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία και αυξάνει την νευρικότητα και την κυκλοθυμία σε μεγάλο βαθμό. Συμπεριφορές που μπορεί να δεχτείς θα σε εξοργίσουν και οι αντιδράσεις σου θα είναι σφοδρές, αν δεν καταφέρεις να ελέγξεις τον εαυτό σου. Η ακίνητη περιουσία έρχεται σε πρώτο πλάνο και δεν είναι απίθανο να επιδιώξεις συμφωνίες που θα σε ωφελήσουν οικονομικά, πάντα όμως κάτω από το πρίσμα της λογικής και των ξαφνικών αποφάσεων.
Συναισθηματικά, κάνεις την επανάστασή σου και στο ταίρι σου και αιφνιδιάζεις με συμπεριφορές και αντιδράσεις, ωθώντας πολλές φορές την κατάσταση στα άκρα. Προσπάθησε να περιορίσεις εκνευρισμό και ένταση για να μην οδηγηθείς σε συγκρούσεις που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σου, κάτι που από την μία θα σε ενθουσιάσει, από την άλλη όμως μπορεί να σε τρομάξει. Η αντικρουόμενη συμπεριφορά σου φορτίζει το κλίμα. Το πάθος και ο ερωτισμός θα λειτουργήσουν ευεργετικά, καθώς θα εκτονώσεις άκρως θετικά την εσωτερική ένταση και θα σε φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1ο δεκαήμερο
Επικοινωνία και κοινωνικότητα, αυτό σε απασχολεί κατά τον πρώτο μήνα του νέου έτους, καθώς σχέσεις με στενούς συγγενείς και φίλους έρχονται στο προσκήνιο αλλά και η κοινωνική σου ζωή έχει πάρει την ανιούσα, με τις υποχρεώσεις να είναι πολλές και να υπάρχουν στιγμές που δεν προλαβαίνεις εκδηλώσεις και πάρτι. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 σου δίνει την δυνατότητα να κλείσεις ανοιχτά θέματα με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς που μπορεί να έχουν προκύψει στο παρελθόν και να σε βοηθήσει να βελτιώσει τις σχέσεις σου σε μεγάλο βαθμό. Καλό είναι όμως να είσαι προσεκτικός, καθώς είναι πιθανή η ένταση και οι τάσεις ελέγχου από πλευρά σου που μπορεί να διαταράξουν το κλίμα. Δες ρεαλιστικά ότι σου προτείνεται και μην προσπαθείς να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις γιατί υπάρχει πιθανότητα να απογοητευτείς.
Η ολική έκλειψη Σελήνη στις 31.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα λαμβάνει χώρα σε ένα κομβικό σημείο για εσένα και έρχεται να ταρακουνήσει συθέμελα την οικογένεια και την βάση σου. Οι ανάγκες σου έρχονται στο προσκήνιο και μπαίνεις στην διαδικασία να αναρωτηθείς αν τα οικεία πρόσωπά σου προσπαθούν να τις καλύψουν, αν είσαι ευχαριστημένος από την κατάσταση που βιώνεις στο σπίτι σου. Οι αποφάσεις που μπορεί να πάρεις θα είναι σημαντικές και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία της ζωής σου. Είναι πιθανές οι συγκρούσεις και οι αντιδικίες, καθώς έχεις την τάση να μην ακούς αλλά και να γίνεσαι υποκειμενικός. Πριν αποφασίσεις οτιδήποτε προσπάθησε να έχεις αντικειμενική κρίση των πραγμάτων.
2ο δεκαήμερο
Στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σου πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς, στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου και σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος ή με εμπορικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις και να προχωρήσεις σε ένα νέο πεδίο. Είναι γεγονός ότι μπορεί να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα, τόσο σε επίπεδο επίλυσης παρεξηγήσεων, όσο και σε θέματα συμφωνιών, αρκεί ο προσωπικός σου χειρισμός να είναι προσεκτικός. Είναι πιθανό να υπάρξουν από την πλευρά σου ανταγωνιστικές συμπεριφορές και υπερβολές που μπορεί να χαλάσουν την θετική έκβαση των καταστάσεων. Είναι ακόμα πιθανό να θεωρείς δεδομένες συμπεριφορές από κάποιους που έχουν δείξει δείγματα γραφείς και το τέλος να απογοητευτείς. Να θυμάσαι ότι η δυναμικότητα, η λογική, η αισιοδοξία και η διαίσθηση θα σε οδηγήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκεί που θέλεις να πας.
Με την ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 31.01 η προσοχή σου στρέφεται στην οικογένεια και σε καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν και να πρέπει να δρομολογήσεις, να δώσεις λύσεις. Αυτή η έκλειψη έρχεται να σε φέρει σε επαφή με τις ανάγκες σου σε οικογενειακό επίπεδο και μπαίνεις σε μία εσωτερική ενδοσκόπηση με σκοπό το να δεις κατά πόσο τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ανταποκρίνονται σε αυτά που ζητάς και έχεις ανάγκη. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να μπεις σε διάλογο μαζί τους, διαφορετικά η εσωτερική σου φόρτιση μπορεί να φέρει έντονες συγκρούσεις και πάρεις αποφάσεις καθοριστικές για την πορεία των οικογενειακών σχέσεων.
3ο δεκαήμερο
Ο πρώτος μήνας της χρονιάς σε καλωσορίζει με κέφι και έντονη δραστηριότητα, καθώς οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι πολλές και η διάθεσή σου να επικοινωνήσεις έντονη που δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 17.01 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον, αυτό όμως μπορεί να γίνει κάτω από συνθήκες έντασης και συγκρούσεων, καθώς είναι πιθανό αιφνίδια γεγονότα ή συμπεριφορές να σε εκνευρίσουν και οι αντιδράσεις σου να είναι άκρως επαναστατικές και εκρηκτικές. Καλό είναι να προσπαθήσεις να διαχειριστείς την τόση ενέργεια με ψυχραιμία και σύνεση, για να μην υπάρξουν καταστάσεις που οι συνέπειές τους θα είναι ανεξέλεγκτες. Προσπάθησε ακόμα να διαχειριστείς ανταγωνιστικές τάσεις που μπορεί να έχεις, που θα επιβαρύνουν το όλο κλίμα.
Συναισθηματικά, θα ήταν ιδιαίτερα θετικό από την πλευρά σου να αξιοποιήσεις αυτήν την εποχή στο να μιλήσεις με τον σύντροφό σου χωρίς προστριβές και ανταγωνιστικές διαθέσεις, διαφορετικά είναι πιθανό να υπάρξουν προστριβές που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις, κάτι που δεν είναι επιθυμητό. Μην αφήνεις το άγχος και την νευρικότητα να σε κυριεύει και καλό θα ήταν να στρέψεις την τόση ενέργεια στο πάθος και τον ερωτισμό, που θα βοηθήσει να ισορροπήσεις την κατάσταση. Ένα κοντινό ταξίδι που θα σε βγάλει από την καθημερινή ρουτίνα θα είναι άκρως βοηθητικό. Νέα πρόσωπα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ξαφνικά, είναι πιθανό όμως εσύ να νιώσεις ότι κινδυνεύει η ανεξαρτησία σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
1ο δεκαήμερο
Με την Πανσέληνο στις 02.01 που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις οικονομικές αλλά και στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι πιθανό να προκύψουν οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες που θα πρέπει να κλείσεις και να δρομολογήσεις την επίλυσή τους. Να ξέρεις ότι αν διαχειριστείς με σύνεση και ηρεμία την όποια κατάσταση, θα έχεις την δυνατότητα να προωθήσεις λύσεις άκρως επωφελείς για εσένα, αρκεί να βλέπεις ξεκάθαρα τα πράγματα, χωρίς αυταπάτες. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να νιώθεις από την μία ασφάλεια στην σχέση σου, από την άλλη όμως να θεωρείς ότι ο σύντροφός σου δεν μπορεί να καταλάβει τις συναισθηματικές σου ανάγκες και κάποιες στιγμές να νιώθεις μοναξιά. Προσπάθησε να εξηγήσεις αυτά που νιώθεις, προκάλεσε το πάθος, τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό, όχι την νευρικότητα και την σύγκρουση και θα δεις ότι θα μπορέσεις να κλείσεις κεφάλαια στην σχέση σου που δε προβλημάτιζαν.
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 βάζει στο επίκεντρο τις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον και είναι πολύ πιθανό να μπεις σε διαδικασία να σκεφτείς κατά πόσο αδέρφια, ξαδέρφια, φίλοι κολλητοί αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου και προσπαθούν αν τις καλύψουν. Είναι πιθανό να μπεις σε διαδικασία να απομακρυνθείς από άτομα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που σε καλύπτουν ή δεν τους ενδιαφέρει να τα καλύψουν. Εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές έρχονται στο τραπέζι, για εσένα που έχεις ανάλογο αντικείμενο, και μπορεί να εξελιχθούν πολύ θετικά.
2ο δεκαήμερο
Στα οικονομικά σου στρέφεται η προσοχή σου, αλλά και στην συναισθηματική σου ασφάλεια, καθώς με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 μπαίνεις σε διαδικασία να δρομολογήσεις λύσεις για οικονομικά θέματα ή να αναζητήσεις νέους πόρους εισοδημάτων που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια. Προσπάθησε να χειριστείς με ρεαλισμό, ηρεμία και δυναμικότητα την κατάσταση. Μην περιμένεις συμπεριφορές που όταν δεν θα έρθουν θα απογοητευτείς. Ασφάλεια είναι η λύση κλειδί και για την προσωπική σου ζωή, αφού θέλεις το ταίρι σου να σε καταλάβει και να νιώσει φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να εξηγήσεις με ηρεμία αυτά που ζητάς γιατί η ένταση και οι υπερβολές δεν θα βοηθήσουν στο να εξελιχθούν θετικά τα πράγματα. Μην βγάζεις συμπεράσματα αν δεν ακούσεις από τον άλλο αυτό που έχει να πει.
Με την ολική έκλειψη Σελήνη στις 31.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα επικεντρώνεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον και στις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί με αυτούς. Είναι κομβικό σημείο για την πορεία που θα έχουν στο μέλλον, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να αναθεωρήσεις σχέσεις που θεωρείς ότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες σου και είναι πιθανό να προτιμήσεις να απομακρυνθείς από συγκεκριμένα πρόσωπα. Καλό όμως είναι πριν πάρεις τις όποιες αποφάσεις να είσαι αντικειμενικός στην κρίση σου και να δώσεις την ευκαιρία στους άλλους να εκφράσουν την δική τους άποψη. Εμπορικές συμφωνίες και ταξίδια μπαίνουν στο πρόγραμμα, κάνοντας εμφανές ότι η ζωή σου, σε επικοινωνιακό επίπεδο, αλλάζει πορεία.
3ο δεκαήμερο
Επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου τον πρώτο μήνα του νέας χρονιάς, καθώς με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω έρχονται στο προσκήνιο θέματα που θα πρέπει να λυθούν. Είναι πιθανό να προκύψουν αιφνιδιαστικά και να σε βάλουν σε διαδικασία αναθεώρησης του προϋπολογισμούς σου, κάτι που σου δημιουργεί ανασφάλεια, μελαγχολία αλλά και μεγάλη νευρικότητα. Η διαχείρισή τους πρέπει να είναι προσεκτική γιατί οι εκρηκτικές σου αντιδράσεις μπορεί να αλλάξουν την πορεία των πραγμάτων. Καλό θα ήταν να διεκδικήσεις δυναμικά θετικές λύσεις για εσένα, χωρίς όμως να είσαι υποκειμενικός, κάτι που θα δυσαρεστήσει αυτούς που συνομιλείς και δεν θα αφήνει σε εσένα περιθώρια να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα και να γίνεις διαλλακτικός όπου χρειαστεί.
Ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης βγαίνει και στην σχέση σου και μπορεί να χαλάσει το κλίμα. Μπαίνεις στην διαδικασία να πάρεις από τον σύντροφό σου όσα περισσότερα μπορείς, γίνεσαι κτητικός, απόλυτος στις απόψεις σου, χωρίς να είσαι ελαστικός όπου μπορεί να χρειαστεί και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Εκρηκτικές αντιδράσεις είναι πιθανό να υπάρξουν, γι’ αυτό το καλύτερο θα ήταν να προσπαθήσεις να περιορίσεις την νευρικότητα και να σκεφτείς ψύχραιμα και την αντίθετη άποψη. Ξαφνικές νέες γνωριμίες έρχονται να ανατρέψουν την προσωπική σου ζωή που ναι μεν σε ενθουσιάζουν, αλλά η ανασφάλεια που νιώθεις είναι μεγάλη. Πίστεψε στον εαυτό σου, δες ξεκάθαρα τα θέλω σου και προσπάθησε να δεις το θετικό από την όποια νέα γνωριμία χωρίς τους φόβους να σε κυριεύουν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1ο δεκαήμερο 
Με Πανσέληνο στον άξονά σου με τον Καρκίνο ξεκινάει ο πρώτος μήνας την νέα χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί στις 02.01 και φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής τις προσωπικές σου ανάγκες, τόσο συναισθηματικές, όσο και σαν προσωπικότητα. Το κύριο θέμα είναι «Εσύ σε σχέση με τους άλλους». Επικεντρώνεσαι στο να καλύψεις θέλω και ανάγκες, κάτι που μπορεί να βάλει έντονες εγωιστικές τάσεις. Νέες συνεργασίες είναι πιθανό να προκύψουν που θα μπορέσουν να σου αποδώσουν θετικά, το μόνο όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι υπερβολές και ο ανταγωνισμός, καθώς και η τάση που έχεις να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις. Στην προσωπική σου ζωή βγάζεις ένταση, καθώς προσπαθείς να κυριαρχήσεις στον σύντροφό σου και να επιβάλλεις πράγματα, αυτό όμως θα φέρει έντονες συγκρούσεις που καλό θα ήταν να αποφευχθούν. Το πάθος και ο ρομαντισμός θα βοηθήσουν ιδιαίτερα.
Με την ολική έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 31.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα μπαίνεις στην διαδικασία να εντοπίσεις αν τις ανάγκες σου, συναισθηματικές και υλικές, και κατά πόσο είσαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που καλύπτονται. Οικονομικά ζητήματα είναι πολύ πιθανό να απαιτήσουν λύσεις, που θα δρομολογήσουν σημαντικά τα έσοδά σου. Ακόμα, μπορεί να μπεις σε διαδικασία για να νέα εισοδήματα. Οι αποφάσεις και οι καταστάσεις που θα δρομολογηθούν αυτήν την εποχή θα είναι σημαντικότατες και χαρακτηριστικές για την πορεία σου από εδώ και πέρα. Ανασφάλειες και ζήλια μπορεί να υπάρξουν στην σχέση σου, λύσε όμως θέματα που σε απασχολούν τώρα γιατί διαφορετικά θα αποτελούν βάρος για την προσωπική σου ζωή.
2ο δεκαήμερο 
Είσαι στο επίκεντρο της προσοχής αυτό τον μήνα, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 02.01 γίνεται στον άξονά σου με τον Καρκίνο και έρχεται να σε ωθήσει σε καθοριστικής σημασίας αποφάσεις στην προσωπική σου ζωή αλλά και στις συνεργασίες σου. Φαίνεται να κλείνει ένας σημαντικός κύκλος, καθώς εσύ μπαίνεις στην διαδικασία να διεκδικήσεις αυτά επιθυμίες και ανάγκες. Είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς δεν φαίνεσαι διατεθειμένος να υποχωρήσεις σε αυτά που θέλεις. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στην διαχείριση, γιατί υπερβολές, ένταση, εγωισμός και κακή κρίση μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Άσε την δυναμικότητα και την διαίσθηση να λειτουργήσουν και είναι βέβαιο ότι θα σε κατευθύνουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αξιολόγησε σωστά, σκέψου ψύχραιμα, δράσε λογικά και είναι δεδομένο ότι θα καταφέρεις αυτά που τόσο επιθυμείς.
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 σε βάζει σε διαδικασία αναθεώρησης των προσωπικών σου αναγκών, τόσο στο ποιες είναι, όσο και αν σε καλύπτουν στην παρούσα φάση της ζωής σου. Η ασφάλεια και η αυτοπεποίθηση κρίνονται από τον οικονομικό τομέα και δεν είναι απίθανο να επιδιώξεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, έτσι ώστε να καταφέρεις να νιώσεις πιο σίγουρος. Συναισθηματικά, είναι πιθανές οι εντάσεις, αφού μπορεί να γίνεις κτητικός και απόλυτος στις απόψεις σου και να διεκδικήσεις με επίμονο τρόπο αυτά που σε καλύπτουν, αδιαφορώντας για το τι καλύπτει το ταίρι σου. Πρόσεχε γιατί οι συγκρούσεις θα είναι έντονες και οι συνέπειες ανεξέλεγκτες.
3ο δεκαήμερο
Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 17.01 να επηρεάζει το δεκαήμερό σου είναι δεδομένο ότι στρέφεσαι στον εαυτό σου, στα θέλω σου, σε αυτά που σε ικανοποιούν συναισθηματικά και ψυχικά. Αυτό μπορεί να σε βάλει σε μία διαδικασία να μην σε ενδιαφέρουν το τι θέλουν οι συνεργάτες ή πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και να προκύψουν εντάσεις. Ξαφνικά γεγονότα ή συμπεριφορές που θα σε αιφνιδιάσουν είναι πιθανό να σε κάνουν να εκραγείς και να δημιουργηθούν προβλήματα σε όλα τα επίπεδα των σχέσεών σου, καθώς εσύ θεωρείς ότι δεν μπορείς να ανέχεσαι άλλο πρακτικές που σε μειώνουν ή σε καταπιέζουν. Ανταγωνισμός είναι επίσης πολύ πιθανός και όλα αυτά μπορεί να σε οδηγήσουν σε μία νέα αρχή στις σχέσεις με τους γύρω σου που δεν θα είναι εύκολη, γι’ αυτό πρόσεξε μην χάσεις τον έλεγχο.
Στην προσωπική σου ζωή, προσπαθείς με έντονο τρόπο να εκφράσεις το ταίρι σου αυτά που νιώθεις και που θέλεις από αυτό, όμως ο εγωισμός είναι εμπόδιο που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου και θα δημιουργήσει προβλήματα σε περίπτωση που δεν τον περιορίσεις. Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να προκαλέσουν την έκρηξη σου, κάτι που θα αιφνιδιάσει τον σύντροφο. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να βγάλεις το πάθος αντί για την νευρικότητα που είναι βέβαιο ότι θα σε φέρει πιο κοντά με τον άνθρωπό σου και θα βοηθήσει στην όποια συνεννόησή σας. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν που θα σε ξαφνιάσουν, πρόσεξε όμως την συμπεριφορά σου γιατί οι επαναστατικότητα και η έντονη ανεξαρτησία μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1ο δεκαήμερο
Έντονα συναισθηματικός ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς για εσένα, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 02.01 στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου φέρνει στην επιφάνεια και στην μνήμη σου παρελθούσες καταστάσεις που σε έχουν στιγματίσει. Η ένταση είναι τέτοια που δεν θα θέλεις να την μοιραστείς και αυτό θα σε οδηγήσει σε εσωστρέφεια και μελαγχολία. Παρασκήνιο που υπάρχει εις βάρος σου στην εργασία είναι πιθανό να αποκαλυφθεί. Η έντονα φορτισμένη διάθεσή σου μπορεί να φέρει συγκρούσεις με συναδέλφους αλλά και ανωτέρους σου και αυτό να σου δημιουργήσει έντονα προβλήματα. Πρόσεχε γιατί μπορεί να απογοητευτείς και από συμπεριφορές που δεν περίμενες. Συναισθηματικά, δείξει ρομαντισμό, τρυφερότητα και πάθος στον σύντροφό σου και είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά για εσένα, καθώς θα ισορροπήσεις από την κακή διάθεση. Η νευρικότητα και ο εγωισμός δεν θα βοηθήσουν, το αντίθετο θα δυσκολέψουν το κλίμα.
Η ολική έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σου με τον Λέοντα βάζει στο κέντρο της προσοχής τις σχέσεις σου γενικότερα, προσωπικές και συνεργασίες και ήρθε η ώρα να προβάλλεις τις προσωπικές σου ανάγκες και να δεις αν σε καλύπτουν σε αυτές τόσο οι συνεργάτες σου, όσο και ο σύντροφος. Σε αυτή την αναθεώρηση είναι πιθανό να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, καθώς δεν θα διστάσεις να αφήσεις πίσω σου σχέσεις ή συνεργασίες που θεωρείς ότι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Προσοχή οι αποφάσεις αυτές να παρθούν με αντικειμενικότητα αλλά και μετά από συζητήσεις για να είσαι βέβαιος για ότι πρόκειται να κάνεις.
2ο δεκαήμερο
Με την Πανσέληνο στις 02.01 που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου γίνεται πιο έντονη η εσωστρέφεια που νιώθεις. Φόβοι και ανασφάλειες του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και βλέπεις ότι δεν έχεις αφήσει πίσω σου καταστάσεις που σε έχουν έντονα πληγώσει. Εντάσεις στην εργασία θα φέρουν στο φως παρασκήνιο που πιθανόν να υπάρχει εις βάρος σου και αυτό θα σε καταβάλλει περισσότερο. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ρεαλισμό, δυναμικότητα και διαίσθηση τις όποιες καταστάσεις προκύψουν, όχι με ψευδαισθήσεις, νευρικότητα και ανταγωνισμό και τότε θα δεις ότι όλα θα έχουν θετικό πρόσημο. Πρόσεξε ακόμα να μην μεταφέρεις την συναισθηματική φόρτιση στην σχέση σου γιατί οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές και εσύ μπορεί να απογοητευτείς από την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανές.
Με την ολική έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 31.01 στον άξονά σου με τον Λέοντα μπαίνεις σε διαδικασία αναθεώρηση όλου του φάσματος των σχέσεών σου, είτε είναι προσωπικές, είτε είναι συνεργασίες. Αυτό που εξετάζεις είναι αν σε καλύπτουν με τον τρόπο που λειτουργούν, αν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου, αν ενδιαφέρονται γι’ αυτά που έχει να δώσεις σαν άνθρωπος. Είναι καθοριστικό σημείο αυτό για εσένα, καθώς είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις σημαντικές και να κλείσεις κεφάλαια σχέσεων, θεωρώντας ότι δεν έχουν κάτι άλλο να σου δώσουν. Προσοχή σε έντονες τάσεις υποκειμενισμού που σε ωθούν να βγάζεις εγωισμό και μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος ατραπούς.
3ο δεκαήμερο
Με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17.07 έρχονται στην επιφάνεια όλα αυτά που σε έχουν τραυματίσει κατά το παρελθόν και σε οδηγούν στο να χαθείς σε σκέψεις, μελαγχολία και εσωστρέφεια. Η διάθεσή σου να συγχωρήσεις και να αφήσεις πίσω ότι σε πλήγωσε είναι εμφανής αλλά είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα ή συμπεριφορές που να σε επηρεάσουν τόσο και να έχεις έντονες εκρήξεις. Προσοχή στην δουλειά γιατί μπορεί να εκτονωθείς απότομα σε συναδέλφους αλλά και με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς μπορεί να συγκρουστείς μαζί τους και να ανέβει η ένταση κατακόρυφα. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και έλλειμμα ευθυκρισίας είναι πιθανό να δημιουργήσουν κόντρες και με ανωτέρους, γι’ αυτό προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία και λογική ότι προκύψει.
Συναισθηματικά, είναι βέβαιο ότι περνάς μοναχικές στιγμές και αυτό που επιθυμείς πραγματικά είναι να μείνεις με τον σύντροφό σου, μακριά από τα βλέμματα όλων και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Καλό θα είναι να αφήσεις τον ρομαντισμό και το πάθος να υπερισχύσουν, καθώς θα σε οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπό σου που θα σε χαλαρώσουν και θα σε δέσουν μαζί του περισσότερο. Πρόσεξε όμως γιατί η νευρικότητά σου και οι επαναστατικές αντιδράσεις σου μπορεί να χαλάσουν το όλο κλίμα και να υπάρξουν προστριβές. Δώσε χώρο στο ταίρι σου να σε καταλάβει και να δει βαθιά μέσα σου, μην αφήνεις τους φόβους σου να σε κυριεύσουν.
ΙΧΘΥΣ
1ο δεκαήμερο
Οι φιλικές σου σχέσεις και οι στόχοι σου βρίσκονται στο επίκεντρο, καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 αγγίζει αυτό το κομμάτι της ζωή σου και σε φέρνει σε επαφή και με νέα άτομα που τους ενδιαφέρουν οι στόχοι, τα οράματα και οι ιδέες σου. Οι φίλοι σου θα είναι δίπλα σου, καθώς είσαι πολύ δραστήριος, πρωτοποριακός και ευφάνταστος σε αυτά που πιστεύεις και θα έχουν την διάθεση να σε βοηθήσουν σε ότι έχεις στο μυαλό σου. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να μην παρασυρθείς από τον εγωκεντρισμό, τις τάσεις ελέγχου και την ανταγωνιστικότητα, γιατί τότε είναι πιθανό να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο συγκρούσεων που δεν θα σε ωφελήσουν. Άσε την διαίσθηση και την αισιοδοξία να σε οδηγήσουν και θα εξελιχθούν όλα θετικά για εσένα.
Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις από το παρελθόν που σε έχουν πληγώσει και είναι κομβική στιγμή για εσένα να αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου αυτά που σε πλήγωσαν, να συγχωρήσεις και να προχωρήσεις. Οι ανάγκες σου σε ότι αφορά το εσωτερικό επίπεδο μπορεί να σε ωθήσουν στο να ακολουθήσεις φιλοσοφίες που θα ενισχύσουν την ενσυναίσθηση και την ψυχική σου ηρεμία. Προσοχή μόνο γιατί πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να ζητήσουν και πάλι να είναι στην ζωή σου, κάτι που θα σε οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις.
2ο δεκαήμερο
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 02.01 είναι για εσένα σημαντική για τις φιλικές σου σχέσεις αλλά και για στόχους που έχεις θέσει για το μέλλον και αν δραστηριοποιηθείς προς την σωστή κατεύθυνση και με σωστές ενέργειες θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ότι επιθυμείς και θα αλλάξεις την μετέπειτα πορεία. Θα πρέπει μόνο να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να γίνεις εγωκεντρικός, ανταγωνιστικός και εξουσιαστικός με φίλους και όσους θέλουν να σε στηρίξουν, κάτι που θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα και δεν θα σε βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σου. Η διαίσθηση, η δυναμικότητα και το πάθος για το καινούργιο που μπορεί να έρθει θα φέρουν την επιτυχία που θα μπορείς να μοιραστείς με το φιλικό σου περιβάλλον. Προσοχή σε πρόσωπα που μπορεί να σε πλησιάσουν αλλά να μην δείχνουν τις πραγματικές τους προθέσεις.
Με την ολική έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 31.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα κάνεις βουτιά στο παρελθόν σου και μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία, να εξετάσεις τις βαθύτερές σου ανάγκες. Σε καλύπτει να αφήνεις ανοιχτές πληγές να αιμορραγούν ή ήρθε η ώρα να κάνεις αποφασιστικά βήματα προς το μέλλον συγχωρώντας και αφήνοντας πίσω σου ότι σου στοίχισε. Επιστροφές από το παρελθόν έρχονται να σε ωθήσουν να πάρεις αποφάσεις δυναμικές, μόνο που θα πρέπει να είσαι όσο αντικειμενικότερος γίνεται και να ακούσεις αυτά που έχουν οι άλλοι να πουν.
3ο δεκαήμερο
Με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17.07 επικεντρώνεσαι στο να κοινωνικοποιηθείς, καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να συζητήσεις για τις ιδέες και τα σχέδιά σου με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ανατρεπτικά γεγονότα ή συμπεριφορές που μπορεί να σε ενοχλήσουν είναι πιθανό να σε ωθήσουν σε εκρηκτικές αντιδράσεις που μπορεί να φέρουν σφοδρές συγκρούσεις με φίλους. Οι επαναστατικές σου διαθέσεις θα αιφνιδιάσουν και είναι γεγονός ότι αν δεν διαχειριστείς με ψυχραιμία την κατάσταση, με λογική και αποστασιοποίηση θα προκληθούν σοβαρές αντιπαραθέσεις, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Ο εγωισμός αλλά και οι εξουσιαστικές τάσεις δεν θα βοηθήσουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τα περιορίσεις γιατί μετά μπορεί να μετανιώσεις για την συμπεριφορά σου.
Συναισθηματικά, η έντονη αντιδραστικότητα, ο εγωκεντρισμός και η τάση να εξουσιάσεις τον σύντροφό σου θα ανεβάσει τους τόνους και δεν είναι απίθανο να δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα και στην προσωπική σου ζωή. Θα ήταν προτιμότερο, να μοιραστείς με το ταίρι σου τα όνειρά σου και να προσπαθήσεις να στρέψεις την ενέργεια στις από κοινού προσπάθειες. Είναι βέβαιο ότι έτσι θα δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου και ακόμα θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο, καθώς μοιράζεστε μαζί όλα αυτά. Το πάθος αλλά και ο ρομαντισμός θα ισορροπήσουν το κλίμα και θα ηρεμήσεις από τυχόν εκρήξεις.
cova stileto
Διαβάστε Επίσης  Αρχαία κείμενα αποδεικνύουν πως η Μακεδονία είναι ελληνική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *