Ποια ζώδια ευνοούνται για επανασύνδεση σχέσης το 2018;

της Ανδριάννας Σαρρή >
Αστρολόγος

Είναι γνωστό πως οι φαινομενικά ανάδρομες πορείες των πλανητών προκαλούν «φόβο», για αναποδιές, καθυστερήσεις, ατυχίες, λάθη, μπερδέματα και προβλήματα.

Επιπλέον όμως, καλό είναι να γνωρίζουμε πως με αυτή η «αναδρομή» τους, μας δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία να επαναπροσεγγίσουμε προβληματικές καταστάσεις, να συσκεφθούμε με τον εαυτό μας και να διορθώσουμε λάθη που κάναμε ή προκλήθηκαν, να μαζέψουμε ενέργεια και δυνάμεις και να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς θέλουμε και χρειαζόμαστ

Έρωτας που εκπληρώνεται… αναδρομικά!
Και κάπως έτσι όταν οι πλανήτες φαίνονται να… λοξοδρομούν, πολλοί από εμάς αναθεωρούμε ερωτικά με την εμφάνιση νοσταλγιών, αναμνήσεων και συλλογισμών κάθε είδους για αγάπες τελειωμένες, έρωτες αδικοχαμένους ή ανεκπλήρωτα πάθη του παρελθόντος. Συνειδητοποιούμε λάθη ή γκάφες και μας διακατέχει επιθυμία ή ανάγκη να τα διορθώσουμε! Εκεί, έρχεται και η απόφαση -σωστή ή όχι- να επιστρέψουμε στο παρελθόν, να του δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία, να επικοινωνήσουμε μαζί του λόγω νοσταλγίας και –γιατί όχι- να προσπαθήσουμε για μία νέα αρχή!

Η παγίδα της… δεύτερης ευκαιρίας!
 Ο ανάδρομοι πλανήτες λοιπόν, ανάλογα με το πώς επηρεάζουν το κάθε ζώδιο και προσωπικό χάρτη, επιστρέφουν ανθρώπους στη ζωή μας και πιθανότερη αποτελεσματικότητα στην περίπτωση που εμείς επιδιώξουμε μία επανασύνδεση ή αναζωπύρωση μίας σχέσης!
Πριν όμως γίνει αυτό θα πρέπει να είμαστε εντελώς σίγουροι, αφού η φαινομενικά ανάδρομη πορεία των πλανητών, δημιουργεί σίγουρα σύγχυση στη σκέψη, στα συναισθήματα και στα «θέλω» μας, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας στα περασμένα, για παροδικό όμως διάστημα!
Πριν πάρουμε λοιπόν οποιαδήποτε απόφαση και πριν… χαρούμε που γύρισε ο πρώην, επιστρατεύουμε λογική και προσγειωνόμαστε, ώστε να κάνουμε αυτό το σημαντικό βήμα επανασύνδεσης.
Πολλές περιπτώσεις, που επανενώθηκαν δύο πρώην εραστές κατά τη διάρκεια αναδρομής ενός πλανήτη, έληξαν ξανά άδοξα, αφού αποδείχτηκε το όλο εγχείρημα, ένα απλό απωθημένο, ανάγκη για επιβεβαίωση ή για ικανοποίηση πληγωμένου εγωισμού… Προσοχή λοιπόν στα… παρορμητικά πισωγυρίσματα! 

Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν μέσα στο 2018, αυτή την ευκαιρία των κατά τα’άλλα αντιπαθητικών ανάδρομων πλανητών, για την υγιή και ορθή αναζοπήρωση μίας σχέσης, ενός έρωτα ή μίας αγάπης!

Διαβάστε Επίσης  Έρχεται χιονιάς

1.Ανάδρομος Ερμής και Ερωτικές Επανασυνδέσεις 2018

Ο φαινομενικάανάδρομος Ερμής σχετίζεται άμεσα με την επιστροφή παλαιών συντρόφων, σχέσεων, φλερτ και γνωριμιών μέσω μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων, ειδήσεων, τυχαίων ή όχι συναντήσεων και επαφών, που αφορούν την επαναπροσέγγιση και την επανένωση!

Το 2018, ο Ερμής θα γυρίσει Ανάδρομος, 3 φορές:

α) 24 Μαρτίου έως 14 Απριλίου στο Ζώδιο του Κριού.

Το διάστημα αυτό ευνοούνται για ερωτικές επανασυνδέσεις: 
Όσοι έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο Κριό, Δίδυμο, Λέων, Παρθένο, Ζυγό, Τοξότη, Αιγόκερω, Υδροχόο, Ιχθύ από 4η έως 16η μοίρα του Ζωδίου. 

β) 26 Ιουλίου έως 18 Αυγούστου στο Ζώδιο του Λέοντα.

Το διάστημα αυτό, ευνοούνται για ερωτικές επανασυνδέσεις: 
Όσοι έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο Δίδυμο, Καρκίνο, Λέων, Κριό, Ιχθύ, Υδροχόο, Τοξότη, Σκορπιό, Ζυγό, Παρθένο από 11η έως 24η μοίρα του Ζωδίου. 

γ) 17 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου στον Τοξότη και 1 έως 6 Δεκεμβρίου στον Σκορπιό

Το διάστημα 1-6/12, ευνοούνται για ερωτικές επανασυνδέσεις:

Όσοι έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο Κριό, Καρκίνο, Λέων, Ταύρο, Ιχθύ, Αιγόκερω, Σκορπιό, Ζυγό, Παρθένο από 27η έως 29η μοίρα του Ζωδίου. 

Το διάστημα 17/11- 1/12, ευνοούνται για ερωτικές επανασυνδέσεις:

Όσοι έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο Υδροχόο, Κριό, Ταύρο, Δίδυμο, Λέων, Παρθένο, Ζυγό Σκορπιό, Καρκίνο, Λέων, Ταύρο, Ιχθύ, Αιγόκερω, Σκορπιό, Ζυγό, Παρθένο από 0η έως 13η μοίρα του Ζωδίου. 

2.Ανάδρομη Αφροδίτη και Ερωτικές Επανασυνδέσεις 2018

Η Αφροδίτη γυρνά φαινομενικά Ανάδρομη, περίπου κάθε 1,5 χρόνο. 
Η Ανάδρομη Αφροδίτη, δεν ενδείκνυται για οποιοδήποτε ερωτικό θέμα (νέα γνωριμία, νέα σχέση, επίλυση προβλημάτων, συγκατοίκηση ή επισημοποίηση), αλλά ενδείκνυται καθαρά για περιπτώσεις επανασύνδεσης!
Η περίοδος της αναδρομής της, είναι η κατάλληλη για να κάνουμε κίνηση για επανασύνδεση ή επανένωση, να αναζωπυρώσουμε μία παλαιά γνωριμία ή πάθος, να διορθώσουμε παρελθοντικά λάθη και σταδιακά, χωρίς ανυπομονησία και παρορμητισμό, να συζητήσουμε για την μετέπειτα ομαλή πορεία της σχέσης!

Διαβάστε Επίσης  Τα 12 ζώδια και οι… «τοξικές» σχέσεις!

Το 2018, η Αφροδίτη θα γυρίσει Ανάδρομη, 5 έως 31 Οκτωβρίου στο Ζώδιο του Σκορπιού και 1 έως 16 Νοεμβρίου στο Ζυγό.

Το διάστημα 5 έως 31/10, ευνοούνται για ερωτικές επανασυνδέσεις: 

Όσοι έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο Σκορπιό, Ταύρο, Λέων, Κριό, Καρκίνο και Ιχθύ από 0η έως 11η μοίρα του Ζωδίου. 

Το διάστημα 1 έως 16/11, ευνοούνται για ερωτικές επανασυνδέσεις: 

Όσοι έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο Τοξότη, Ταύρο, Δίδυμο, Λέων, Κριό και Παρθένο από 0η έως 13η μοίρα του Ζωδίου. 

3.Ανάδρομος Δίας και Ερωτικές Επανασυνδέσεις 2018

Όταν ο γενναιόδωρος πλανήτης Δίας, λοξοδρομεί, μας δίνει την ευκαιρία να μειώσουμε την έπαρση, τον εγωισμό, την υπέρμετρη σιγουριά στον εαυτό μας και την επιπολαιότητα, διορθώνοντας τα παλαιά μας λάθη. Μας βοηθά, με ευκαιρίες επανασύνδεσης διαφορετικού τύπου από αυτές που περιμέναμε, να «επικοινωνήσουμε» ουσιαστικά με τον εσωτερικό μας κόσμο και τα βαθύτερα συναισθήματα μας, να ξεφύγουμε από τα επιφανειακά και να επικεντρωθούμε στα ουσιαστικά-αφού πλέον μας αναγκάζουν και οι συνθήκες που επικρατούν- και έπειτα να επιδιώξουμε με σύνεση, λογική, ταπεινότητα και ωριμότητα την πολυπόθητη επανασύνδεση στον έρωτα!

Το 2018, ο Δίας θα γυρίσει Ανάδρομος, 9 Μαρτίου έως 11 Ιουλίου, στο Σκορπιό
.
Το Μάρτιο, ευνοούνται για ερωτικές επανασυνδέσεις: 
Όσοι έχουν ζώδιο, ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε Σκορπιό, Ταύρο, Λέων, Κριό, Καρκίνο και Ιχθύ στην 22η και 23η μοίρα.

Το Απρίλιο, ευνοούνται για ερωτικές επανασυνδέσεις: 
Όσοι έχουν ζώδιο, ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε Σκορπιό, Ταύρο, Λέων, Κριό, Καρκίνο και Ιχθύ στην 19η έως 22η μοίρα.

Το Μάιο, ευνοούνται για ερωτικές επανασυνδέσεις: 
Όσοι έχουν ζώδιο, ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε Σκορπιό, Ταύρο, Λέων, Κριό, Καρκίνο και Ιχθύ στην 15η έως 19η μοίρα.

Το Ιούνιο, αλλά και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ευνοούνται για ερωτικές επανασυνδέσεις: 
Όσοι έχουν ζώδιο, ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε Σκορπιό, Ταύρο, Λέων, Κριό, Καρκίνο και Ιχθύ στην 13η έως 15η μοίρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *