Οι εβδομαδιαίες αριθμολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 25/12 – 31/12


Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. 

Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει:


1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που προέκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1


Την εβδομάδα αυτή το πρόγραμμα σας θα τροποποιηθεί ξαφνικά αλλά θα σας δώσει τη δυνατότητα για νέες εμπειρίες και τρόπο δράσης.

Το τέλος του μήνα σας καλεί σε εσωστρέφεια και πνευματική αναζήτηση αλλά και σε ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα το οποίο ενδέχεται να σας απομακρύνει λίγο από την κοσμική ζωή και τη συνηθισμένη σας εξωστρέφεια.

Εάν προγραμματίζετε διακοπές για το επόμενο διάστημα καλό θα ήταν να αφιερώσετε αρκετό χρόνο με τον εαυτό σας, επιδιώκοντας ήρεμες καταστάσεις και χαλαρωτικές στιγμές. 

Ενδέχεται διακοπές ή σχέδια για αποδράσεις με φίλους ή μεγάλες παρέες να ακυρωθούν ή να τροποποιηθούν κάτι που όμως θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις σας και να γεμίσετε ουσιαστικά τις μπαταρίες σας επιλέγοντας συνειδητά τον τρόπο και τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιήσετε τον ελεύθερό σας χρόνο. Τέλος,προσέχτε ιδιαίτερα την κατανάλωση αλκοόλ.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2


Αναμένονται αρκετές μετακινήσεις ταξίδια ή ακόμα και μία μετακόμιση. Κάθε ζήτημα που αφορά το αυτοκίνητό σας ευνοείται ενώ αν σκέφτεστε να αγοράσετε καινούργιο τώρα είναι η καλύτερη περίοδος να το κάνετε. 

Καλό θα ήταν να μετριάσετε τις κακές συνήθειες ξεκινώντας μία συνειδητή προσπάθεια για να επανακτήσετε τον έλεγχο του εαυτού σας.

Έρωτες από το παρελθόν αναμένεται να κάνουν μία επανεμφάνιση για να ταράξουν λίγο τα νερά ενω αύτη η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα θα επεκταθεί και σε οικογενειακές σχέσεις καθώς θα προκύψουν προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν.

Στη περίπτωση που είστε γονείς αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα παιδιά σας γιατι το έχουν ανάγκη αυτό το διάστημα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3


Το τέλος του χρόνου σας βρίσκει ανανεωμένους και γεμάτους ενέργεια, ενώ παράλληλα εγγυάται την επιτυχή ολοκλήρωση ενός σημαντικού κεφαλαίου της ζωής σας. 

Αυτό το γεγονός θα έρθει με τις αναμενόμενες αναταραχές, αλλά παρόλα αυτά θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μέσα σας κάτι που αφήνατε ανέγγιχτο και που περιμένατε το χρόνο να δώσει το οριστικό τέλος. 

Ο Δεκέμβριος είναι για εσάς ένας μήνας αργός σε εξελίξεις αλλα πλούσιος σε εσωτερικές αλλαγές και ανακατατάξεις γεγονός που θα περιλαμβάνει οικογενειακά και στενά φιλικά σας πρόσωπα τα οποία όμως θα εμπλέκονται άμεσα στη συνθήκη που αναμένεται να ολοκληρωθεί. 

Το σίγουρο είναι ότι θα βγείτε από αυτή τη δοκιμασία με επιτυχία, ενώ προς μεγάλη σας έκπληξη θα βρείτε την μεγαλύτερη υποστήριξη από τον ίδιο σας τον εαυτό κάτι που δεν έχετε συνηθίσει να κάνετε και που θα σας ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4


Ο Δεκέμβριος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο μήνας σας αφού έφερε δυναμικές αλλαγές και θετικές ανατροπές της ζωής σας. 

Τομείς στους οποίους υστερούσατε γίνονται τα δυνατά σας σημεία με εσάς πλέον να παίρνετε τον έλεγχο των καταστάσεων στη ζωή σας και να επιδιώκετε ουσιαστικές λύσεις και όχι ευκαιρίες βολέματος.

Ευνοούνται θέματα γραφειοκρατικά ή δικαστικά, η επίλυση παρεξηγήσεων και τσακωμών αλλά και θέματα επανασύνδεσης τόσο με φίλους που για κάποιο λόγο χαθήκατε στο παρελθόν, όσο και Με έναν παλιό έρωτα με τον οποίο επιθυμείτε να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να επιδιώξετε μία επανένωση.
 
Γενικότερα κρατήστε υπόψιν ότι αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να διευθετήσετε καταστάσεις και να τακτοποιήσετε σημαντικές υποθέσεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τη ζωη στα χέρια σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Το κλίμα αναμένεται να είναι τεταμένο αυτό το διάστημα σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς τα όρια της υπομονής σας θα ξεπεραστούν και θα προβείτε σε ακραίες λύσεις. 

Χρειάζεται προσοχή και επιλεκτικότητα αφού οι σχέσεις που θα δυναμιτιστούν αυτό το διάστημα δεν αναμένεται να επανέλθουν. 

Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας στη ζωή σας θα κλονιστούν σημαντικά αυτήν την περίοδο με εσάς να βρίσκεστε σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού αναζητώντας τον εαυτό σας που κάπου χάθηκε μέσα στα πρέπει. 

Αυτή η αφύπνιση όπως και κάθε αφύπνιση θα αποβεί μεν ωφέλιμη αλλα θα χρειαστεί να γίνει όχι ακραία αλλα ήπια. Προσέξτε λοιπόν να μη χάσετε το δίκιο σας αλλα και τον εαυτό σας σε μια προσπάθεια να τον βρείτε γιατι όταν ο θυμός παίρνει τον έλεγχο … τον χάνετε εσείς.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός και οι ευκαιρίες πολλές αυτό το διάστημα για εσάς ενω το μοναδικό εμπόδιο που θα συναντήσετε θα είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Ο Δεκέμβριος δούλεψε υπέρ σας προσφέροντας ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, δραστηριότητες και λύση προβλημάτων του παρελθόντος. 

Θέματα αυτοεικόνας και ανασφάλειες σχετικά την εμφάνισή σας ή ακόμα και έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας αναμένονται να δυσχεράνουν την ικανότητά σας να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν οπότε δουλέψτε με τον εαυτό σας και παρακινήστε τον θετικά.

Το διάστημα αυτό χρειάζεται προσοχή σε θέματα διατροφής καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να ξεφύγετε λιγάκι οπότε προσπαθήστε να εξισσοροπήσετε τη κατάσταση. 

ΑΡΙΘΜΟΣ 7


Ήρθε ο καιρός να αξιοποιήσετε τη τεράστια ώθηση που θα δεχτείτε χαράζοντας το δικό σας μονοπάτι και βάζοντας νέους στόχους ακολουθώντας πλέον τα «θέλω» και όχι τα «πρέπει» σας. 

Αλλαγές και νέα που περιμένατε εδώ και καιρό έρχονται σε εσάς, ενω ευνοείστε εξαιρετικά σε οικονομικά ζητήματα . Κρατήστε υπόψιν πως τώρα είναι το καλύτερο χρονικό διάστημα για να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να βάλετε καινούργιους στοχεύοντας σε νέα ύψη και κατακτήσεις. 

Μιλήστε ξεκάθαρα και εκφράστε τα «θέλω» σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας ενω ταυτόχρονα μη φοβηθείτε να αλλάξετε πορεία ή να πείτε «ναι» σε προτάσεις που θα επιφέρουν σημαντικές και θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Τολμήστε να αλλάξετε τη ρουτίνα σας και να ζήσετε πιο επικίνδυνα λέγοντας ναι στις προκλήσεις και έχοντας ξεκάθαρο στόχο. 

ΑΡΙΘΜΟΣ 8


Οι υποχρεώσεις, το καθήκον και το πρέπει όπως υπαγορεύει η οικογένεια και το άλλο σας μισό πολλές φορές σας έχουν αποτρέψει απο το να ζείτε με αυθεντικότητα απέναντι στον εαυτό σας κάτι που τώρα θα συνειδητοποιήσετε οτι είναι και δική σας ευθύνη αφου το επιτρέψατε να συμβεί χωρίς να προβάλετε ουσιαστική αντίσταση. 

Καιρός λοιπόν να επαναξιολογήσετε τη κατάσταση αυτό το διάστημα και να εντοπίσετε τον εαυτό σας και τα θέλω του πίσω απο το βουνό των υποχρεώσεων. 

Αυτό θα σας βοηθήσει να βγείτε απο την αίσθηση του αδιέξοδου σε ο,τι αφορά την ατομική σας εξέλιξη, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για να αγνοηθεί.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9


Το ταπεραμέντο σας χρειάζεται έλεγχο καθώς σκέψεις και ανησυχίες και μια γενικότερη αίσθηση οτι έχετε αδικηθεί σε επαγγελματικό και οικονομικό τομέα ενδέχεται να σας κάνουν να δράσετε επιπόλαια. 
Εξακριβώστε με στοιχεία τις ανησυχίες σας και τότε και μόνο τότε δράστε ανάλογα. Μέχρι τότε εντοπίστε τους τομείς που σας απασχολούν και εξετάστε τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτούς πολύ προσεκτικά προτού βγάλετε εύκολα συμπεράσματα. 

Η καταπίεση που έχετε δεχτεί σε πολλούς τομείς απο ένα αρσενικό πρόσωπο εξουσίας στη ζωή σας έχει παίξει το ρόλο της στην όλη κατάσταση οπότε ανακτήστε τον έλεγχο και μη περιμένετε απο κάποιον άλλον εκτός απο τον εαυτό σας να εκτιμήσει τις ικανότητές σας ή να καθορίσει το μέλλον και το προορισμό σας στη ζωή. 

Θυμηθείτε οτι η ζωή σας είναι δική σας και ανεξαρτήτως των συνθηκών μόνο εσείς την εξουσιάζετε. 


Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη


www.facebook.com/manos.mikidis
 από τον αστρολόγο του govastileto.gr

Διαβάστε Επίσης  Θα είμαι δίπλα σου να σε σηκώνω μέχρι να μπορέσεις να σηκώνεσαι μόνος σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *