Αυτά είναι τα πιο ακριβά παπούτσια στον κόσμο!

Τα πιο ακριβά παπούτσια στον κόσμο δημιουργήθηκαν από την Βρετανίδα

σχεδιάστρια Debbie Wingham. Στις δημιουργίες της εν λόγω σχεδιάστριας, συμπεριλαμβάνεται το πιο ακριβό φόρεμα στον κόσμο, όπως επίσης και η  πιο ακριβή τούρτα που έχει δημιουργηθεί ποτέ, με την τιμή της να ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια δολάρια.

Η σχεδιάστρια, με λίγα λόγια είναι γνωστή για τις πολυτελείς δημιουργίες της και το πελατολόγιο της το οποίο απαρτίζεται από δημοσιότητες και μέλη της υψηλής κοινωνίας…

Tα πιο ακριβά παπούτσια στον κόσμο, είναι η τελευταία δημιουργία της Debbie Wingham, κοστολογούνται στα 11,4 εκατομμύρια δολάρια και δημιουργήθηκαν ως δώρο γενεθλίων, μιας πλούσιας οικογένειας που  όπως φαίνεται αγαπάει τα διαμάντια.

Τα πολυτελή χειροποίητα παπούτσια, είναι σίγουρα εντυπωσιακά καθώς διακοσμούνται από εξαιρετικά σπάνια ροζ και μπλε διαμάντια, τα οποία από μόνα τους ξεπερνούν τις 980.000 δολάρια. Για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού χρειάστηκαν χιλιάδες ώρες: Τα διαμάντια, είναι ραμμένα με χρυσή κλωστή 18 καρατίων, συνοδεύονται από λεπτομέρειες από πλατίνα, ενώ τα φερμουάρ και ο πάτος του τακουνιού είναι κατασκευασμένα από ατόφιο χρυσάφι. Ακόμα και το δέρμα είναι βαμμένο με χρυσό 24 καρατίων.

Στο σχεδιασμό του εν λόγω παπουτσιού, βοήθησε την Debbie Wingham, ο γνωστός εκκεντρικός σχεδιαστής παπουτσιών Chris Campbell.
Διαβάστε Επίσης  Ο Νίκος Ξανθόπουλος φυλακίστηκε από τους Γερμανούς όταν ήταν 9 ετών

Αφήστε μια απάντηση