Ο καιρός σήμερα

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται
ηλιοφάνεια, αλλά από το μεσημέρι και μετά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Σάββατο λίγες βροχές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και στα παράκτια τμήματα της Δυτικής Ελλάδας. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες ενώ στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 11 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 14 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -1 έως 15, στην Ήπειρο από 2 έως 15 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 2 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 18 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες από 5 έως 16, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη από 5 έως 18 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι από τις απογευματινές ώρες τοπικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τοπικές νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις, ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερες.

Διαβάστε Επίσης  Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *