Πώς μας επηρεάζει η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου- Προβλέψεις για τα ζώδια

Η επιρροή της Πανσελήνου από τους Διδύμους σε όλα τα ζώδια!


ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Αν έχεις προγραμματίσει κάποιο ταξίδι το διάστημα αυτό, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για εμπόδια ή καθυστερήσεις, αλλά και να προσέξεις ιδιαίτερα κατά τη διάρκειά του, καθώς υπάρχει κίνδυνος να χάσεις πράγματα ή να επικρατήσει μια γενικότερη σύγχυση. Από την άλλη, το διάστημα αυτό φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου με αδέρφια, γείτονες, κοντινούς σου συγγενείς ή ακόμη και το έτερον ήμισυ, ενώ καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός σε νέα και ειδήσεις που μαθαίνεις. Απόφυγε νέες ενάρξεις και επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα τις μέρες αυτές. Είναι προτιμότερο να κινήσεις τις όποιες διαδικασίες για θέματα που σε απασχολούν μετά τις γιορτές. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων πρόκειται να επηρεάσει την οικονομική σου κατάσταση. Τα χρήματα και τα εισοδήματά σου θα σε απασχολήσουν έντονα τις ημέρες αυτές και ίσως να διαπιστώσεις πως κάποια οικονομικά ανοίγματα που έκανες, κάποιο δάνειο ή θέματα που αφορούν το κοινό σας ταμείο και την συμβίωση με τον/την σύντροφό σου, σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Γενικά, απόφυγε να συνάψεις κάποια συμφωνία ή να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση την περίοδο αυτή και προσπάθησε να περιορίσεις όσο το δυνατόν τα έξοδά σου. Παράλληλα, ίσως νιώσεις και πως κλείνει ένας κύκλος που αφορά μια αισθηματική σου υπόθεση τις μέρες αυτές, καθώς φαίνεται ότι αλλάζεις προτεραιότητες και αξίες… 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου που αφορά τόσο επαγγελματικά σου θέματα όσο και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, φαίνεται πως θα υπάρξουν αναθεωρήσεις σε θέματα που αφορούν τη σχέση σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και επιστροφή προσώπων από το παρελθόν, προκειμένου να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα. Πρόσεξε ιδιαίτερα αυτά που θα πεις και θα ακούσεις αυτή την περίοδο, γιατί μπορεί να υπάρχουν ψέματα και ανακρίβειες. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να αλλάξει και κάτι στη δουλειά σου, να υπάρξει μια μετακίνηση σε πρόσωπα ή κάποιο περιστατικό που θα σε προβληματίσει. Γενικά, απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και άφησε το όποιο νέο ξεκίνημα για το τέλος του μήνα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω, να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να αποστασιοποιηθείς από τις εξελίξεις, ώστε να λάβεις κάποιες αποφάσεις για το μέλλον σου. Φαίνεται πως προετοιμάζεις κάποια αλλαγή αυτή την περίοδο και τα πράγματα κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο προς το παρόν. Είτε αυτή αφορά σε μια αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης είτε σε μια ερωτική σου υπόθεση, το βέβαιο είναι ότι αισθάνεσαι την ανάγκη να ρίξεις τους τόνους και τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου και να αναζητήσεις χρόνο για τον εαυτό σου. Καλό είναι πάντως να λάβεις την οποιαδήποτε απόφαση στα τέλη του μήνα… 


ΛΕΩΝ


Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει σε πρώτο πλάνο τους φίλους σου, τις κοινωνικές σου επαφές και μια ανάγκη να υλοποιήσεις στόχους και όνειρα. Τις μέρες αυτές, ίσως να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον, προκειμένου να ξεκαθαριστούν θέματα που σας είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν. Επίσης, ίσως να συναντήσεις κάποιους φίλους που κουβαλάνε νέα που σε αφορούν ή που με κάποιο τρόπο επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρχει ένα ερωτικό ειδύλλιο που εκτυλίσσεται και σε ωθεί να κάνεις όνειρα για το μέλλον της σχέσης αυτής. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει κυρίως τον τομέα της καριέρας σου. Φαίνεται πως τις μέρες αυτές ολοκληρώνεται ένας κύκλος που αφορά ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα, μια συνεργασία ή το περιβάλλον της δουλειάς σου. Παράλληλα, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου με ανώτερους και ίσως υπάρξουν κάποιες συζητήσεις για το μέλλον της καριέρας σου ή για το κατά πόσο ικανοποιούνται οι φιλοδοξίες σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας σου και να επεξεργάζεσαι κάποια δεδομένα που έχουν έρθει στην επιφάνεια. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να αποφύγεις την ανάληψη πρωτοβουλιών το διάστημα αυτό και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους έως το τέλος του μήνα. 

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την αντίληψή σου για τον κόσμο, τα ταξίδια και την εκπαίδευση. Τις ημέρες αυτές, ίσως να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, να σχεδιάζεις κάποιο μεταπτυχιακό ή να σε απασχολεί κάποια επαγγελματική σου συνεργασία που απαιτεί αρκετό τρέξιμο και χρόνο για να προετοιμαστεί. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να λαμβάνεις μια άδεια από τη δουλειά σου και να κάνεις ένα διάλλειμα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Επίσης, πιθανόν κάποια γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σου, να επηρεάζουν την κοσμοθεωρία σου και την αντίληψή σου για κάποια πράγματα. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων ολοκληρώνει έναν κύκλο που αφορά σε αισθηματικά σου ζητήματα και σε οικονομικές σου υποθέσεις. Αρχικά, φαίνεται πως το διάστημα αυτό θα θελήσεις να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές σου υποχρεώσεις, να ξεμπερδέψεις από ένα δάνειο ή μια οφειλή, ενώ γενικά θα σε απασχολήσουν τα εισοδήματά σου και αυτά του/της συντρόφου σου και ίσως αποφασίσεις πως πρέπει να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση. Από την άλλη, ίσως να νιώθεις πως κλείνει ένας κύκλος που αφορά τη σχέση σου ή μια πρόσφατη γνωριμία σου και να εισέρχεσαι σιγά σιγά σε μια νέα κατάσταση. Δεν αποκλείεται, επίσης, να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα στη σχέση σας. 


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σου φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων. Τις ημέρες αυτές, ίσως να αισθανθείς πως ολοκληρώνεται μια σημαντική περίοδος για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πως βγαίνεις πιο ώριμος από κάποιες καταστάσεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, δεν αποκλείεται να εξομολογηθείς κάποια πράγματα στον/στην σύντροφό σου το διάστημα αυτό, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ίσως να δεχθείς ένα μήνυμα από ένα παλιό σου ταίρι. Αν έχει υπάρξει πρόσφατα μια νέα γνωριμία στη ζωή σου, πιθανόν να βγουν κάποια πράγματα στο φως, τα οποία αγνοούσες και σε προβληματίζουν. Όσον αφορά τις συνεργασίες σου, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός γιατί ενδέχεται να υπάρχει παρασκήνιο. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει θέματα που αφορούν την εργασία σου και την καθημερινότητά σου. Τις ημέρες αυτές, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που αλλάζουν το πρόγραμμα στη δουλειά σου, τις συναδελφικές σου σχέσεις ή τις αρμοδιότητές σου, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις αυξημένο φόρτο εργασίας και να ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, κάτι που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεφύγεις και να χαλαρώσεις. Από την άλλη, ίσως να σε απασχολεί έντονα η φυσική σου κατάσταση ή απλώς να έχεις καταπονήσει το σώμα σου, το οποίο σου στέλνει σινιάλα για να ρίξεις τους τόνους και να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει εξελίξεις σε ερωτικές σου υποθέσεις και σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Το διάστημα αυτό, ίσως θελήσεις να διασκεδάσεις λίγο περισσότερο, να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι αναψυχής με φίλους ή να αναζητήσεις τρόπους για να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου. Παράλληλα, η διάθεσή σου για φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι εντείνεται και ίσως να κάνεις και μια γνωριμία που θα σε μπερδέψει και θα σε αναστατώσει. Από την άλλη, αν έχεις παιδιά, η σχέση σου μαζί τους θα σε απασχολήσει έντονα και ίσως υπάρξουν κάποιες συζητήσεις μεταξύ σας, προκειμένου να επιλύσετε ένα πρόβλημα που έχει ανακύψει. ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων κλείνει έναν κύκλο από το παρελθόν και φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου. Τις ημέρες αυτές, ίσως να νιώσεις έντονη την ανάγκη για ασφάλεια και θαλπωρή, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια γεγονότα που αφορούν έναν από τους δύο γονείς σου. Από την άλλη, αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη πόλη για επαγγελματικούς λόγους, ίσως να επιστρέψεις στο πατρικό σου για να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης, δεν αποκλείεται να λαμβάνεις την απόφαση να μετακομίσεις ή και να κυνηγήσεις ένα όνειρο σε μια άλλη χώρα.Πηγή: astrologos.gr

Διαβάστε Επίσης  Έρευνα υποστηρίζει ότι η στέβια καταπολεμά το βακτήριο της νόσου του Lyme καλύτερα από τα αντιβιοτικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *