Γιατί οι άντρες κυνηγούν τις μεγαλύτερες γυναίκες

Γιατί οι άντρες κυνηγούν τις μεγαλύτερες γυναίκες

 

Οι μεγαλύτερες γυναίκες πάντα θα συναρπάζουν έναν άνδρα. Είναι αυτή η σχέση δασκάλας και
μαθητή που βρίσκει μια τέλεια εφαρμογή. Σε σύγκριση με μια… ανέμελη σχέση με μικρότερη γυναίκα, διαβάστε γιατί οι μικροί άντρες αγαπούν τις μεγάλες γυναίκες…

Είναι ανεξάρτητες

Ένας από τους λόγους που μας ελκύουν οι μεγάλες γυναίκες είναι η ανεξαρτησία τους. Έχουν, πλέον, την κατάλληλη εμπειρία για να μπορούν να διαχειριστούν μια σχέση, αλλά και τις μοναχικές στιγμές τους, πράγμα που τις κάνει άνετες, αλλά και μη φορτικές! Κοινώς, τέρμα οι 50 εισερχόμενες κλήσεις την ημέρα ακούγοντας μια φρικαρισμένη φωνή να σου ζητά εξηγήσεις για όλα!

Ξέρουν τι θέλουν

Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Αυτό φαίνεται να μην ισχύει για τις γυναίκες μέχρι τα 24 τους, οι οποίες μπορεί να σε «παίζουν» για καιρό ή να παίζουν παιδιάστικα «mind games», γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Οι μεγαλύτερες γυναίκες όμως δεν σε καθυστερούν. Αν σε γουστάρουν θα σου το δείξουν, αν όχι, ισχύει το ίδιο!

Ξέρουν να συζητούν

Πώς σου φαίνεται να βγαίνεις ραντεβού και να ακούς για 45 λεπτά όλα όσα έγιναν στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και στη συνέχεια το πρόβλημα που είχε στο ποιο τσαντάκι να αγοράσει!

Διαβάστε Επίσης  Δέκα σημάδια και συμπτώματα που υποδηλώνουν αγχώδη διαταραχή

Δυστυχώς, τα νέα κορίτσια δεν έχουν την εμπειρία για να «οδηγήσουν» μία σοβαρή συζήτηση και δεν έχουν αναπτύξει αρκετά αυτό το ταλέντο. Η εμπειρία –λόγω χρόνων- που έχει μια μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα, τις κάνει να έχουν πιο συναρπαστικές ιστορίες να διηγηθούν, αλλά και μεγαλύτερη κατανόηση! Φυσικά, δεν θα συζητήσεις για την ενδεκάδα που «κατέβασε» ο Μπέντο ούτε με μία μικρότερη, ούτε με μια μεγαλύτερη!

Δεν έχουν τόσες πολλές φίλες

Όταν θα φλερτάρεις με μικρότερες γυναίκες, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να περάσεις από ένα casting, με κριτές τις φίλες της! Αυτό φυσικά δεν ισχύει για τις μεγαλύτερες γυναίκες, που έχουν λιγότερες φίλες και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Είναι πιο ενδιαφέρουσες στα ραντεβού

Μια γυναίκα μεγαλύτερη έχει περάσει τη φάση της «επανάστασης»! Δεν θα σηκωθεί στη πίστα του μπουζουκτσίδικου ή στη μπάρα για να χορέψει. Ούτε θα μεθύσει και θα πρέπει να την πας σηκωτή στο σπίτι. Το αντίθετο! Δίπλα της θα ανακαλύψεις νέα πράγματα γιατί είναι πιο ψαγμένη. Από εστιατόρια και μπαρ, μέχρι κοκτέιλ!

Δεν θα έχεις… δράματα

Οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν περάσει τη φάση του τσακωμού/χωρισμού περισσότερες φορές από μια μικρότερη γυναίκα. Ξέρουν να διαχειριστούν τέτοια είδους θέματα με μεγαλύτερη διακριτικότητα! Από την άλλη, οι μικρότερες γυναίκες με την απειρία τους, μπορεί να φέρνουν την καταστροφή ή να μην καταλαβαίνουν απλά τη σημασία των πράξεών τους. Και είναι σημαντικό να μην είσαι εσύ ο συμπρωταγωνιστής σε τέτοιου είδους δράματα!

Διαβάστε Επίσης  Αφήνοντας τον συναισθηματικό πόνο στο παρελθόν

Έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική εμπειρία

Ο πιο συνηθισμένος λόγος που ένας άνδρας θα ήθελε να βγαίνει με μια μεγαλύτερή του είναι το σεξ. Είναι πολύ καλύτερες στο κρεβάτι από ό,τι οι μικρότερες. Αν είναι να επιχειρηματολογήσουμε και για αυτό, τότε καλύτερο θα ήταν να σταματήσεις να διαβάζεις αυτό το κείμενο!

Είναι πιο έμπειρες στη σχέση

Ξέρουν λοιπόν πως πρέπει να διαχειριστούν θέματα που αφορούν τη σχέση και να σε κάνουν πολύ καλύτερο σύντροφο. Πλέον, δεν θα πιστεύουν το παραμύθι του μπαμπά, πως είναι οι «πριγκίπισσες» και θα πατάνε γερά στα πόδια τους!

Ξέρει να εκτιμά

Μια μεγαλύτερη γυναίκα γνωρίζει πόσο καλός είσαι. Ξέρει να ξεχωρίζει, αντίθετα από μια μικρότερη που δεν παίρνει τα πράγματα, ακόμη, στα σοβαρά. Εκείνη ξέρει πώς να σε κρατήσει και να σε γοητεύσει, τη στιγμή που η μικρότερη μπορεί να σε διώχνει με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της. Τι θα επιλέξεις;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *