ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ: Έξι χρόνια και συνεχίζει… Το όμορφο βίντεο του Alpha

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ: Έξι χρόνια και συνεχίζει… Το όμορφο βίντεο του Alpha

Η αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είχε ξεκινήσει να προβάλλεται τη σεζόν 2013 – 2014 και από τότε κρατά συντροφιά τους τηλεθεατές του Alpha, σημειώνοντας υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Η σειρά ξεκίνησε με βασικό καστ έξι ηθοποιών. Στους πρώτους δύο κύκλους πρωταγωνίστησαν τα ζευγάρια: Αντώνης Αντωνίου – Ελένη Κοκκίδου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη – Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου συνέχισαν μέχρι το 23ο επεισόδιο του 3ου κύκλου και όταν αποχώρησαν, αντικαταστάθηκαν (από το 24ο επ.) από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη Δανάη Επιθυμιάδη.

Διαβάστε Επίσης  Μουρμούρα: Γνωρίζει τη νέα του γυναίκα σε γραφείο κηδειών

Στον 4ο κύκλο τα ζευγάρια έγιναν τέσσερα. Αποχώρησαν οι Γιάννης Τσιμιτσέλης – Δανάη Επιθυμιάδη και στο καστ της σειράς ενσωματώθηκαν οι Γιώργος Χρυσοστόμου – Νάντια Κοντογεώργη και Φωτεινή Αθερίδου – Κωνσταντίνος Πλεμμένος.

Στον 5ο κύκλο συνέχισαν για ακόμη μία σεζόν οι Αντώνης Αντωνίου – Ελένη Κοκκίδου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη – Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ενώ τα δύο νέα ζευγάρια ήταν: Σπύρος Τσεκούρας – Άννα Κουτσαφτίκη και Σπύρος Χατζηαγγελάκης – Μαρία Χάνου.

Διαβάστε Επίσης  ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 8ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12-13-14

Την περασμένη 6η σεζόν συνέχισαν όλοι οι ηθοποιοί του 5ου κύκλου, με εξαίρεση τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει. Η ανησυχία για τους υπεύθυνους ότι η σειρά θα σημειώσει καθοδική πορεία έδωσε τη θέση της στην ικανοποίηση, καθώς η είσοδος της Κλέλιας Ρένεση έδωσε νέα ώθηση στη «Μουρμούρα».

Ο Alpha ετοίμασε ένα όμορφο βίντεο – trailer για τα 6 χρόνια «Μουρμούρας», η οποία θα συνεχίσει και τη σεζόν που αρχίζει..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *