Μουρμούρα: Γνωρίζει τη νέα του γυναίκα σε γραφείο κηδειών

 

Μουρμούρα: Γνωρίζει τη νέα του γυναίκα σε γραφείο κηδειών

Ο Μηνάς αποχαιρέτησε, θρήνησε την αγαπημένη του Βούλα, και μαζεύει τα κομμάτια του, στη σειρά “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα”.Μουρμούρα: Γνωρίζει τη νέα του γυναίκα σε γραφείο κηδειών

 

Ο νέος κύκλος ξεκινά σε λίγους μήνες, με νέους πρωταγωνιστές να μπαίνουν στην ιστορία και να χαρίζουν μοναδικές και ξεκαρδιστικές στιγμές.

 

Τη θέση της Ελένης Κοκκίδου λοιπόν, θα πάρει η ηθοποιός Μαρία Κατσανδρή την οποία την αγαπήσαμε ως Βρεττώ, στη δραματική σειρά “Αυτή η Νύχτα Μένει”. Η γνωριμία της με τον Μηνά, προβλέπεται ξεκαρδιστική.Μουρμούρα: Γνωρίζει τη νέα του γυναίκα σε γραφείο κηδειών

Διαβάστε Επίσης  Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Ο Μηνάς γνωρίζει τη γυναίκα αυτή σε γραφείο κηδειών! Η ζωή του αλλάζει ριζικά, από τα πρώτα δευτερόλεπτα της γνωριμίας τους.. Το γραφείο της είχε αναλάβει την κηδεία της Βούλας. Φυσικά, ο κυρ Μηνάς, δε της πέρασε απαρατήρητος… Τα νέα επεισόδια έρχονται, για να μας ξεκαρδίσουν, αλλά και για να εκτοξεύσουν την αγωνία στα ύψη.

Κωμικοτραγικές στιγμές θα δούμε να συμβαίνουν στη ζωή του Μηνά, καθώς η Μουρμούρα της νέας αυτής γυναίκας, θα τον κυνηγά παντού! Φυσικά, μετά τη Βούλα, δε θα μείνει μόνος του.. Η νέα αυτή ύπαρξη στη ζωή του, θα του χαρίσει πολλές τρελές κι ευχάριστες στιγμές.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος χάνει την γη κάτω από τα πόδια του

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *