ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ: Έξι χρόνια και συνεχίζει… Το όμορφο βίντεο του Alpha

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ: Έξι χρόνια και συνεχίζει… Το όμορφο βίντεο του Alpha

Η αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είχε ξεκινήσει να προβάλλεται τη σεζόν 2013 – 2014 και από τότε κρατά συντροφιά τους τηλεθεατές του Alpha, σημειώνοντας υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Η σειρά ξεκίνησε με βασικό καστ έξι ηθοποιών. Στους πρώτους δύο κύκλους πρωταγωνίστησαν τα ζευγάρια: Αντώνης Αντωνίου – Ελένη Κοκκίδου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη – Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου συνέχισαν μέχρι το 23ο επεισόδιο του 3ου κύκλου και όταν αποχώρησαν, αντικαταστάθηκαν (από το 24ο επ.) από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη Δανάη Επιθυμιάδη.

Διαβάστε Επίσης  Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα: Η φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές του 6ου κύκλου!

Στον 4ο κύκλο τα ζευγάρια έγιναν τέσσερα. Αποχώρησαν οι Γιάννης Τσιμιτσέλης – Δανάη Επιθυμιάδη και στο καστ της σειράς ενσωματώθηκαν οι Γιώργος Χρυσοστόμου – Νάντια Κοντογεώργη και Φωτεινή Αθερίδου – Κωνσταντίνος Πλεμμένος.

Στον 5ο κύκλο συνέχισαν για ακόμη μία σεζόν οι Αντώνης Αντωνίου – Ελένη Κοκκίδου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη – Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ενώ τα δύο νέα ζευγάρια ήταν: Σπύρος Τσεκούρας – Άννα Κουτσαφτίκη και Σπύρος Χατζηαγγελάκης – Μαρία Χάνου.

Διαβάστε Επίσης  Μουρμούρα: Ο άνδρας και η γυναίκα που μπαίνουν στην σειρά

Την περασμένη 6η σεζόν συνέχισαν όλοι οι ηθοποιοί του 5ου κύκλου, με εξαίρεση τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει. Η ανησυχία για τους υπεύθυνους ότι η σειρά θα σημειώσει καθοδική πορεία έδωσε τη θέση της στην ικανοποίηση, καθώς η είσοδος της Κλέλιας Ρένεση έδωσε νέα ώθηση στη «Μουρμούρα».

Ο Alpha ετοίμασε ένα όμορφο βίντεο – trailer για τα 6 χρόνια «Μουρμούρας», η οποία θα συνεχίσει και τη σεζόν που αρχίζει..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *