Μουρμούρα: Ο άνδρας και η γυναίκα που μπαίνουν στην σειρά

 

Μουρμούρα: Ο άνδρας και η γυναίκα που μπαίνουν στην σειρά

Έρχονται νέα, ξεκαρδιστικά επεισόδια, που αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές, στην δέκατη παρακαλώ σεζόν της… Μουρμούρας.Μουρμούρα: Ο άνδρας και η γυναίκα που μπαίνουν στην σειρά

 

Η αγαπημένη μας σειρά συνεχίζεται γεμάτη με ανατροπές, απώλειες, αλλά και νέες αφίξεις που θα σχολιαστούν!

 

Ο Μηνάς δε θα μείνει μόνος του, στη σειρά “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα”. Δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα θα μπουν ξαφνικά στη ζωή του και θα του χαρίσουν μοναδικές στιγμές. Μπορεί ο θάνατος της Βούλας να του στοίχισε, αλλά σύντομα θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του και να χαμογελάσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Στέλλα οδηγεί τον Αστέρη στην αγκαλιά της Αργυρώς

Ο πρώτος άνθρωπος που θα του χτυπήσει την πόρτα, θα γίνει και ο νέος του φίλος. Η αναφορά γίνεται στον Κώστα Φραγκολιά ο οποίος θα ενσαρκώσει το νέο φίλο του Μηνά, έναν ποιητή με… ποδοσφαιρικές ανησυχίες!

Το δεύτερο άτομο που θα του κρατήσει συντροφιά, είναι μια γυναίκα που θα γνωρίσει, μετά τον θάνατο της Βουλίτσας. Ο Μηνάς γνωρίζει τη γυναίκα αυτή σε γραφείο κηδειών! Η ζωή του αλλάζει ριζικά, από τα πρώτα δευτερόλεπτα της γνωριμίας τους.. Το γραφείο της είχε αναλάβει την κηδεία της Βούλας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Άσπα αποδίδει δικαιοσύνη για τον θάνατο του Αγγέλου

Φυσικά, ο κυρ Μηνάς δε της πέρασε απαρατήρητος, στη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα… Τα νέα επεισόδια έρχονται, για να μας ξεκαρδίσουν, αλλά και για να εκτοξεύσουν την αγωνία στα ύψη.

Την γυναίκα αυτή θα υποδυθεί η σπουδαία Μαρία Κατσανδρή.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *