Η τουρκική σειρά «Anne» έρχεται σε ελληνική εκδοχή

 

Η τουρκική σειρά «Anne» έρχεται σε ελληνική εκδοχή

Η τουρκική σειρά «Anne» έρχεται σε ελληνική εκδοχή

 

Η τουρκική σειρά Anne, η οποία προβλήθηκε από τον ANT1 το 2018, έχει μείνει αναλλοίωτη στη μνήμη των τηλεθεατών.

Είχε σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και είχε καταφέρει να χαρίσει στιγμές συγκίνησης στο τηλεοπτικό κοινό.

Πρωταγωνίστρια, η αγαπημένη μας Τζανσού Ντερέ, γνωστή ηθοποιός που την απολαύσαμε πρόσφατα και στη σειρά “Ο Άπιστος”, στον ΣΚΑΙ. Η σειρά Anne, σημαίνει “μητέρα” και βασίζεται στην Ιαπωνική σειρά “Mother”, σε σενάριο του Γιούτζι Σακαμότο.

Η Ζεϊνέπ Γκιουνές είναι μια νεαρή κοπέλα που εργάζεται ως πρώτη αναπληρώτρια δασκάλα σε δημοτικό σχολείο. Όταν αντιλαμβάνεται ότι μια εξάχρονη μαθήτρια της, η Μελέκ, υποφέρει από κακομεταχείριση στο σπίτι της, αποφασίζει να την βοηθήσει ξεκινώντας μια νέα ζωή μαζί και να γίνει η μητέρα της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τί θα κρατήσει πίσω τελικά την Αντιγόνη;

 

Να με λες μαμά…

Η ιστορία επιστρέφει στην μικρή μας οθόνη, αλά ελληνικά! Ο λόγος για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Alpha, με τίτλο “Να με λες μαμά” και πρωταγωνίστρια την Μαρία Κίτσου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αντώνης Αγγελόπουλος και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η ιστορία είναι η ίδια, με κάποιες μικρές αλλαγές.

Μία γυναίκα αποφασίζει εγκαταλείψει την πλούσια ζωή της και την οικογενειακή επιχείρηση στην πόλη, για να πάει να εργαστεί σε ένα χωριό, κάνοντας εξάσκηση στο αντικείμενό της. Εκεί, γνωρίζει ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο, αν και φωτεινό, δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένο και αδύναμο.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες : H αυτοκτονία που σκορπά το χάος

Όπως είχε δηλώσει η ηθοποιός Μαρία Κίτσου: «Το σίριαλ αφορά την παιδική κακοποίηση. Οπότε χάρηκα πολύ που μου ανέθεσαν αυτόν τον ρόλο».

Μια ιστορία – γροθιά στο στομάχι, έρχεται τη νέα σεζόν, για να ξυπνήσει στους fans αναμνήσεις από την ιστορία Anne, που προβλήθηκε το 2018 στον ANT1. Αξίζει να σημειωθεί, ότι λόγω της επιτυχίας της, η σειρά προβλήθηκε και εκτός Τουρκίας σε συνολικά 11 χώρες ως τώρα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *