Σασμός: Αποκαλύπτεται το μεγάλο μυστικό του Τόλη

 

Σασμός: Αποκαλύπτεται το μεγάλο μυστικό του Τόλη

Σασμός: Αποκαλύπτεται το μεγάλο μυστικό του Τόλη

 

Ο πολιτικός γάμος Θοδώρας και Γιώργου είναι γεγονός, ωστόσο κανείς δε φαντάζεται ότι τα πάντα θα ανατραπούν με τα πιο απρόβλεπτο τρόπο, όπως θα δούμε στη συνέχεια του Σασμού, μιας και θα αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό του Τόλη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού της Θοδώρας και του Γιώργου, ο Τόλης λέει στον Μύρωνα πως τρέμει τη στιγμή που θα πρέπει να αποκαλύψει στην Λεμονιά το γεγονός ότι βρισκόταν στη φυλακή επειδή δολοφόνησε την γυναίκα του που τον απατούσε.Σασμός: Αποκαλύπτεται το μεγάλο μυστικό του Τόλη

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη παίζει επικίνδυνα και τελικά χάνει την οικογένεια της!

Κανείς τους δεν έχει αντιληφθεί πως η Λεμονιά τα έχει ακούσει όλα και φυσικλα η αποκάλυψη της αλήθειας για το παρελθόν του Τόλη φέρει την οριστική ρήξη στην σχέση τους, μιας και το μυστικό που της έκρυβε τόσο καιρό, της κλόνισε την εμπιστοσύνη, όπως θα δούμε στο Σασμό.

Λίγο αργότερα ο Γιώργος και η Θοδώρα περνάνε την πρώτη νύχτα του γάμου τους με ανορθόδοξο τρόπο. Επειδή δεν θέλουν να κοιμηθούν στο ίδιο κρεβάτι η Θοδώρα του λέει πως εκείνη θα πάει στον καναπέ.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Παντελής ξεφουρνίζει την αλήθεια – Ο Νικηφόρος σε σοκ

Παράλληλα, οι Σταματάκηδες αποφασίζουν να περάσουν ενωμένοι την τελευταία νύχτα πριν την αποκάλυψη της αλήθειας. Η μέρα που θα ξημερώσει στην Άνω Ποριά, θα ανατρέψει τις ζωές όλων οριστικά…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *