Μόλις χθες : H αυτοκτονία που σκορπά το χάος

Μόλις χθες : H αυτοκτονία που σκορπά το χάοςMόλις χθες : H αυτοκτονία που σκορπά το χάος στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ολες οι εξελίξεις.

                         Μόλις χθες : H αυτοκτονία που σκορπά το χάος

Ενα πρόσωπο από το παρελθόν του Μιχάλη επιστρέφει αναπτερώνοντας τις ελπίδες για να αποδείξει την αθωότητά του. Ο Θάνος, λέει στη Μαρία να πάνε στην αστυνομία, να καταγγείλουν τη Δάφνη, γιατί κινδυνεύει.Η Μαρία όμως αρνείται, και του λέει ότι κατανοεί γιατί συμπεριφέρεται έτσι.

Ο Μιχάλης, ανήσυχος τρέχει στο σπίτι της Λουΐζας, να μάθει πως είναι η Κατερίνα. με τον Σπύρο να του ζητάει επιθετικά να φύγει .Την ίδια στιγμή στο ξενοδοχείο επικρατεί πανικός, γιατί κάποιοι πελάτες, έπαθαν τροφική δηλητηρίαση και δημοσιογράφοι, έχουν πέσει πάνω τους . Ο Ορέστης, μπαίνει ξανά στη διεύθυνση του ομίλου μετά τον εκβιασμό, ενώ μία γυναίκα ορμάει στο ξενοδοχείο και κατηγορεί τη, Λουΐζα ότι σκότωσε τον άντρα της. Είσαι φόνισσα της λέει με τη Λουΐζα να μην ξέρει πώς να αντιδράσει.

Τυφλωμένη από ζήλια η Ελενα

Το περιστατικό με την δηλητηρίαση και την αυτοκτονία του παίχτη του καζίνο,εχεί επιπτώσεις στις σχέσεις , των μελών της οικογένειας, προκαλώντας το απόλυτο χάος!

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος 39-40: Ο Μπίλι σκοτώνει τον Καρίμ!

Και ενώ ο Αντώνης φεύγει από το σπίτι μετά από τσακωμό με τη Δάφνη, ο Μιχάλης ανησυχεί για τη Λουΐζα και ότι τι συνέβη στο ξενοδοχείο .Την εμφάνιση του κάνει ο Ρένος, ένα συγκρατούμενός του Μιχάλη ,που ξέρει όμως πολλά για την αλήθεια της δολοφονίας του Αλέξανδρου .Η αποκάλυψη του στο Μιχάλη, για την ιατροδικαστική εξέταση του Αλέξανδρου, του δίνει ελπίδες ότι θα καταφέρει να αποδείξει την αθωότητά του ,μετά από τόσα χρόνια.

Επιπλέον όλα αυτά θα τον φέρουν ξανά κοντά με τη μητέρα του.Η Έλενα από την άλλη, τυφλωμένη από τη ζήλια της, θα προσπαθήσει να τον σαμποτάρει,με τη βοήθεια του Σπύρου. Τα νέα όμως θα φτάσουν και στα αυτιά της Λουΐζας, μέσα από την Κατερίνα και θα τις επαναφέρουν οδυνηρές μνήμες .

Σε κρίσιμη κατάσταση ο ιατροδικαστής

Ο Αντώνης ,αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι του, κάτι που θα κάνει τη Δάφνη πολύ χαρούμενη. όχι όμως τη Χριστίνα. Εν τω μεταξύ ο Μιχάλης, θα είναι στην Ιταλία και έρχεται αντιμέτωπος με τη δυσάρεστη έκπληξη που του έχει ετοιμάσει ο Σπύρος. Ο ιατροδικαστής από τον οποίο Κρέμεται το μέλλον του και της αθωότητας του, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση….

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: θα προλάβει ο Γιώργης τον φόνο της Ολυμπίας;

Ο Χρήστος, θα μάθει ότι η Κέλλυ κάνει ενέργειες για να φύγει από το νησί και για πρώτη φορά αναλογίζεται την προοπτική, να την χάσει από τη ζωή του για πάντα .Μέσα σε όλα αυτά, η Λουΐζα, έχοντας πει ψέματα σε όλους, θα βρεθεί και αυτή στην Ιταλία, εκεί όπου βρίσκεται ο Μιχάλης.

Ο σκληρός εκβιασμός του Σπύρου

Ο Σπύρος ,εκβιάζει τον Αντώνη ώστε να φανεί εκείνος ένοχος για τη δωροδοκία του ιατροδικαστή ,ενώ ο Μιχάλης και καταφέρνει να μιλήσει με τον Σαλιτσίνι.

Η Έλενα μαθαίνει ότι είναι οι δυό τους, στην Ιταλία και ενημερώνει τον Σπύρο. Η Δάφνη ,η Κορίνα και η Χριστίνα ανησυχούν για την κατάσταση του Αντώνη, ο οποίος για άλλη μία φορά επισκέπτεται απρόσμενα τη Μαρία.Η στάση του Σταύρου, προβληματίζει την Νόρα, που θέλει να τον διεκδικήσει. Ο Ιάσωνας και η Άννα έρχονται κοντά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *