Βάνα Μπάρμπα: «Εγώ δεν ήμουν η κυρία κανενός. Ήμουν η κυρία του εαυτού μου»! Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μίλησε για όλους και για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. 


«Με πονάει καμιά φορά που δεν έχω το σώμα της νεότητας, την ομορφιά του τότε. Βλέπω φωτογραφίες μου και λέω πώς έγινα έτσι! Πονάει! Η ομορφιά από μόνη της είναι αυταπόδεικτη, είναι αξία. Εγώ τότε είχα ενοχές, έπρεπε να την κρύβω, γιατί ένα σύστημα με έκανε ενοχική! Αν δεν ήμουν Καρυοφιλλιά Καραμπέτη δεν έπρεπε να είμαι στο σύστημα! Οι όμορφες έπρεπε να φοράμε πλερέζα. 


.

Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 14px; list-style: none; margin: 0px; outline: none; padding: 0px;” />
Αν δω τώρα μια πολύ ωραία γυναίκα, δεν έχω να ζηλέψω κάτι γιατί τα είχα. Θα ζηλέψω τη νεότητά της, αλλά θα πω «Κορίτσι μου να είσαι καλά και θα σε βοηθήσω όπου θες». Ενώ παλιά έλεγα «Εγώ θα τη βγάλω τα μάτια αυτής»! Ζήλευα».

Εσύ γιατί αγάπησες μία φορά στη ζωή σου; Τάχθηκες εκεί;


«Είναι αυτή η μία φορά που δεν μπόρεσα να απομυθοποιήσω αυτό που είχα. Αν υπήρχε στη ζωή και ζούσα υπέροχα, ίσως να μην ήμαστε και μαζί, κανείς δεν ξέρει. Αλλά όταν κάτι το χάνεις και είναι άπιαστο όνειρο, έχει μείνει για πάντα. Ήταν και σπουδαίος άνθρωπος, δεν ήταν τυχαίος. Τον τίμησα και τον τιμώ γιατί ήταν δάσκαλός μου, ήταν πολύ σπουδαίος για μένα».

Ξέρω ότι δεν θα μιλήσουμε γι’ αυτό, όμως, ενώ είσαι τόσο ανοιχτό βιβλίο, έχεις πει τόσα πράγματα, για το ένα, το μοναδικό και το πιο σπουδαίο πράγμα της ζωής σου δεν μίλησες ποτέ.


«Δεν θα το κάνω, γιατί δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι είναι κακόβουλοι κι επειδή έχω λασπωθεί πολύ από αυτό το κομμάτι, δεν μου άξιζαν πράγματα που ακούστηκαν για μένα, οπότε δεν θεωρώ ότι θέλω να λασπώσω με φθόνο και κακία αυτή τη σχέση. Ποτέ δεν πήγα με άντρες με πολλά λεφτά. Ποτέ γιατί αυτή τη στιγμή θα ήμουν η κυρία των κυρίων. Εγώ δεν ήμουν η κυρία κανενός. Ήμουν η κυρία του εαυτού μου».

Διαβάστε Επίσης  Η πιο εύκολη αμαρτία

Αφήστε μια απάντηση