Το μοναδικό σημείο που πρέπει να ψεκάσεις για να μυρίζει το άρωμά σου μέχρι την επόμενη μέρα

Ποια δεν δηλώνει εθισμένη στο αγαπημένο της άρωμα; Πόσες από εμάς δεν υπερβάλλουμε
φορώντας το, καταναλώνοντας κάθε φορά τεράστια ποσότητα στην προσπάθειά μας να το κάνουμε να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο;

Όπως ήδη γνωρίζουμε, υπάρχουν μερικά πολύ συγκεκριμένα σημεία του κορμιού μας στα οποία θα πρέπει να ψεκάζουμε, καθώς εκεί είναι που το άρωμα «μένει» για περισσότερες ώρες.

Ποια είναι αυτά;

Η περιοχή πίσω από τα αυτιά, οι καρποί των χεριών και το εσωτερικό των αγκώνων. Τα σημεία αυτά παρουσιάζουν έντονη θερμότητα γι’ αυτό και θεωρούνται ιδανικά για να «φιλοξενήσουν» το άρωμά μας. Κι όμως, πολλές φορές η μυρωδιά υποχωρεί ύστερα από μερικές ώρες.

Διαβάστε Επίσης  Εξωτικά Τοπία στην Ελλάδα: 10 Παραλίες και Λίμνες που δεν θα Πιστεύετε ότι Υπάρχουν!

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να μυρίζεις όλη μέρα, ακόμα και την επόμενη; Το μυστικό κρύβεται στα μαλλιά σου.

Καλά κατάλαβες.

Μια – δυο ψεκασιές στα μαλλιά σου, μπορούν να σου εγγυηθούν πως θα δίνεις την εντύπωση στους γύρω σου πως μόλις αρωματίστηκες ακόμα κι αν το άρωμά σου ανήκει στην κατηγορία των light – εκείνων δηλαδή με την πολύ λεπτή, δροσερή μυρωδιά.

Αυτό συμβαίνει διότι η τρίχα απορροφά μέρος του αρώματος «φυλακίζοντας» το. Έτσι, στην περίπτωση που δε λουστείς, θα απολαύσεις τη φρεσκάδα του αρώματός σου και την επόμενη ημέρα. Κάτι που δε θα συμβεί με τα σημεία του κορμιού σου τα οποία ψέκασες.

Διαβάστε Επίσης  Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

Τώρα ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *