5 μοντέρνες ιδέες για σούπερ πασχαλινά αβγά

5 μοντέρνες ιδέες για σούπερ πασχαλινά αβγά

Αβγά σε άσπρο-μαύρο

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αβγά με λευκό κέλυφος και μαρκαδόροι ή πινέλο και μπογιά. Φτιάξε τα σχήματα που επιθυμείς όπως κουκίδες, βούλες, τετραγωνάκια, σκακιέρα ή ότι άλλο φανταστείς. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και δημιούργησε τα πιο μοντέρνα αβγά εύκολα κι απλά!

 

 

Η χαρά της κουκίδας

Μικρές πολύχρωμες συμμετρικές ή ασσύμετρες τελίτσες μπορούν να κάνουν ένα αβγό σωστό κομψοτέχνημα. Με ένα πινέλο κάνε πολύχρωμες βούλες σε λευκά ή βαμμένα αβγά. Πάρε ιδέες, αυτοσχεδιάσε και βάψε μοναδικά πασχαλινά αβγά.

Διαβάστε Επίσης  Η Σταύρωση και η Ταφή του Χριστού

 

 

Αβγά που λάμπουν όλο γκλίτερ

Αφού βράσεις τα αβγά και τα αφήσεις να κρυώσουν, με ένα πινελάκι πέρνα κάθε αβγό με λίγη κόλα για χειροτεχνίες σε μορφή στικ και στη συνέχεια βούτηξέ το μέσα σε ένα μπολάκι όπου έχεις αδειάσει το γκλίτερ. Γύρισέ το έτσι ώστε το γκλίτερ να κολλήσει καλά κι ομοιόμορφα.

 

 

 

Δαντέλα η αγαπημένη

Δέσε σφιχτά ή εφάρμοσε με τη βοήθεια της κόλλας χειροτεχνίας δαντελίτσα πάνω σε λευκά ή χρωματιστά βρασμένα αβγά. Το αποτέλεσμα εκτός από διαφορετικό, έχει και μια νότα ρομαντισμού.

Διαβάστε Επίσης  Τα έθιμα και η ιστορία της Μεγάλης Παρασκευής

 

 

Φιόγκοι ή κολάζ με κορδελίτσα

Διάλεξε μια όμορφη κορδέλα και δέσε φιόγκους στα βαμμένα σου αβγά. Εναλλακτικά μπορείς να αυτοσχεδιάσεις κάνοντας μικρά κολάζ, παίζοντας με χρώματα και σχήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *