Ανάδρομος Ερμής στον Κριό από 23 Μαρτίου- Προβλέψεις για τα ζώδια

Η ανάδρομη φορά του Ερμή αποτελεί ένα σύνηθες αστρικό φαινόμενο, αφού παρατηρείται τρείς με
τέσσερις φορές μέσα στη χρονιά. Οι γνωστές επιπτώσεις του, είναι τα προβλήματα στην επικοινωνία, που συνδέεται άμεσα με τον Ερμή. Το φαινόμενο της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζωδιακό, ξεκινά στις 23 Μαρτίου 2018 και διαρκεί μέχρι τις 16 Απριλίου 2018.

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ο ανάδρομος Ερμής;

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής ανάδρομος μέσα στο δικό σας ζώδιο, σας ωθεί να αναθεωρήσετε τις πράξεις και τις κινήσεις που είχατε υιοθετήσει και ακολουθήσει το προηγούμενο διάστημα. Η περίοδος αυτή είναι δύσκολη στη λήψη αποφάσεων και στη διεκπεραίωση ενεργειών, που αφορούν στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, τις συνεργασίες, ίσως και τις σχέσεις σας. Παλαιότερα προβλήματα ή ελλείψεις ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια, ενώ επικρατεί στασιμότητα στις άμεσες και καθημερινές σας δραστηριότητες. 

ΤΑΥΡΟΣ


Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για περισυλλογή και ανάπαυση αυτό το διάστημα. Κάντε ανασκόπηση των προηγούμενων ενεργειών σας και ξανασκεφτείτε αποφάσεις, που είχατε πάρει στο παρελθόν. Δεν αποκλείεται να μάθετε για παρασκηνιακές κινήσεις, που γίνονται από συνεργάτες ή συναδέλφους, ενώ μπορεί να έχετε προβλήματα στην επικοινωνία και στην διευθέτηση οικονομικών συναλλαγών και συμφωνιών. Αποφύγετε να σκορπίζετε την ενέργειά σας σε προβλήματα τρίτων. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής σας καλεί να δοκιμάσετε τις δυνάμεις και τις ικανότητές σας μέσα σε ομάδες και σε συλλογικές προσπάθειες. Πολλοί από σας θα έρθετε σε επαφή με φίλους ή γνωστούς από το παρελθόν. Μέχρι τις 16 Απριλίου, αποφύγετε να ξεκινήσετε ή να εφαρμόσετε καινούργια σχέδια, όμως μπορείτε να προσαρμόσετε ή να επεξεργαστείτε παλαιότερα. Μην αναμιχθείτε σε διαφωνίες που δεν σας αφορούν άμεσα, ενώ καλό θα ήταν να επιβεβαιώνετε και να αναλύετε τις πληροφορίες που παίρνετε μέσω τρίτων, με γνώμονα την λογική. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Τα επιχειρηματικά σας σχέδια και η κατεύθυνση της σταδιοδρομίας σας, θα απαιτήσουν καινούργια προσαρμογή και περισσότερη προσοχή. Η κοινωνική σας ζωή εμπλουτίζεται αυτό το διάστημα από παλαιότερους φίλους, συνεργάτες ή συγγενικά πρόσωπα από το παρελθόν. Αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε παλιές οικονομικές υποθέσεις ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας και δώστε βαρύτητα σε αγορές και συμβόλαια, που σχεδιάζετε να προχωρήσετε. 

ΛΕΩΝ

Οι αναθεωρήσεις και οι αναπροσαρμογές σε στόχους και σχέδια αναμένεται να σας απασχολήσουν αρκετά κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Πολλοί από σας θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις και θα ακολουθήσετε τελείως διαφορετική κατεύθυνση, σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις. Αποφύγετε αυτό το διάστημα τις συχνές μετακινήσεις. Προβλήματα ή αναβολές μπορεί να παρουσιαστούν σε σπουδές και πνευματικές δραστηριότητες. Ένα παλιό νομικό ζήτημα ίσως επανακάμψει. 



ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Αξιολογείτε και επαναπροσδιορίζετε τη θέση σας απέναντι σε θέματα ασφάλειας και κτήσεων, ενώ μπορεί να επανεξετάσετε μια προσωπική σας υπόθεση ή να κλείσετε τον κύκλο μιας επαγγελματικής και οικονομικής συνδιαλλαγής. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας ωθήσει σε βαθύτερες εσωτερικές «ανακαλύψεις» για τον εαυτό σας, για τις βλέψεις σας, ή για την ερωτική σας ζωή και θα προκαλέσει καταστάσεις, που θα επηρεάσουν βραχυπρόθεσμα την καθημερινότητά σας. Προσοχή στα δάνεια και τις οικονομικές συμφωνίες. 

ΖΥΓΟΣ


Σφυρηλατούνται αυτό το διάστημα οι προσωπικές οι επαγγελματικές και οι κοινωνικές σας σχέσεις. Η επίδραση του ανάδρομου Ερμή είναι αρκετά έντονη και μπορεί να επηρεάσει αποφάσεις ή ενέργειες, που στο παρελθόν δεν είχαν αποσαφηνιστεί ή ολοκληρωθεί. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στη στάση ή στη συμπεριφορά σας, αφού οι συγκρούσεις και οι διαφωνίες με το κοντινό περιβάλλον δεν θα λείψουν, αντίθετα, ίσως μάλιστα στιγμιαία να οξυνθούν στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναθεωρείτε αποφάσεις και επανεξετάζετε δραστηριότητες, που σχετίζονται με τον τομέα της εργασίας και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μπορεί να υπάρξουν παροδικές καθυστερήσεις ή ανακατατάξεις στην εξέλιξη της καριέρας σας. Μην πανικοβάλλεστε, αλλά μην αμελείτε την συντήρηση μηχανημάτων και ιδιαίτερα ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεφώνων και mails. Φροντίστε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση και ασχοληθείτε περισσότερο με το σώμα σας. Κάποιες ανοιξιάτικες αλλεργίες, θα έχουν παροδικό χαρακτήρα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παλαιότερα ζητήματα, που αφορούν κυρίως στις συναισθηματικές και τις φιλικές σας σχέσεις, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Είναι πιθανό να αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να επιλύσετε διαφωνίες ή να βρεθείτε παγιδευμένοι σε αντιθέσεις και παρεξηγήσεις από τρίτα πρόσωπα. Μπορεί να υπάρξει μια παροδική καθυστέρηση ενάρξεων ή ολοκληρώσεων σχεδίων και προγραμμάτων, που αφορούν στον τομέα των σπουδών και στις συλλογικές επιχειρηματικές δραστηριότητες. )

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επιδιώξτε να ασχοληθείτε αυτό το διάστημα με παλαιότερες υποθέσεις σπιτιού και οικογένειας. Καλείστε να κλείσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν σε ένα οικονομικό ή οικογενειακό ζήτημα, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικεία σας πρόσωπα ή να τακτοποιήσετε και να εξωραΐσετε το χώρο σας. Αποφύγετε ωστόσο να αναμοχλεύσετε παλιές επαγγελματικές υποθέσεις, καθώς επίσης να κάνετε αλλαγές στην πορεία της καριέρας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή επηρεάζει τον τομέα των μετακινήσεων, της επικοινωνίας και των κοινωνικών επαφών. Μπορεί αυτό το διάστημα να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα σε νομικές διαδικασίες, σε έγγραφα ή σε τραπεζικές και οικονομικές συναλλαγές. Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να επιζητήσετε την επαφή με άτομα από το παρελθόν, ή να έχετε πληροφορίες και ειδήσεις από παλαιότερους συνεργάτες και φίλους. 

ΙΧΘΥΣ


Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα στις προσωπικές και τις οικονομικές σας υποθέσεις και αποφύγετε κατά την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Ερμή, τις επενδύσεις, τις δαπάνες και τις σημαντικές αγορές. Παροδικές επιπλοκές μπορεί να παρουσιάσει ο επαγγελματικός τομέας, μέσα από ανακατατάξεις που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σας. Αποφύγετε το άμεσο διάστημα τις δανειοληψίες ή τις σημαντικές τραπεζικές και εμπορικές συναλλαγές.

Διαβάστε Επίσης  Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 08/05/23 ως 14/05/23 – Καταιγιστικές Εξελίξεις για όλα τα ζώδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *