Πώς θα καταλάβετε ότι η νταντά είναι ακατάλληλη για το παιδί σας

Μιλήσατε με διάφορες κοπέλες και καταλήξατε σε μια που σας έπεισε ότι μπορεί να φροντίσει κατάλληλα

το παιδί σας.

Πάμε να δούμε πώς θα διαπιστώσετε ότι πρέπει να την αλλάξετε:
Κάθε φορά που γυρίζετε στο σπίτι, παρατηρείτε ότι δε γίνονται όπως πρέπει οι δουλειές που της έχετε αναθέσει παράλληλα με τη φροντίδα του παιδιού σας.
Δε φέρεται όπως πρέπει στο παιδί και γενικά δεν επιτελεί όπως πρέπει το βασικό αντικείμενο για το οποίο την προσλάβατε. Μεγαλύτερη απόδειξη ότι το μικρό σας βάζει τα κλάματα κάθε φορά που την αντικρίζει.Παρατηρείτε σημαντικές αλλαγές στην ψυχολογία του μικρού σας. Για παράδειγμα, αν το παιδί σας είναι εξωστρεφές και μήνα με το μήνα αρχίζει να κλείνεται στον εαυτό του, είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά με την νταντά.
Μετά από επανειλημμένες συστάσεις που της έχετε κάνει για τυχόν παραλείψεις στα καθήκοντά της, συνεχίζει να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη. Άρα, είναι ηλίου φαεινότερον ότι δε θέλει να εφαρμόσει τις οδηγίες σας, αλλά να κάνει του κεφαλιού της.
Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις ενδείξεις που «φωνάζουν» ότι κάτι δεν πάει καλά με την νταντά. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερες, λειτουργώντας ακόμα και με το ένστικτό σας. Σε κάθε περίπτωση πάντως, καλό είναι πριν αποφασίσετε να την απολύσετε, να το έχετε συζητήσει με το σύντροφό σας.
Πηγή:mother.gr
Διαβάστε Επίσης  Πώς θα γίνει φέτος η μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση