Τρίπολη: Ανοίγει ξανά η υπόθεση της «μαύρης χήρας»

Aνοίγει ξανά η υπόθεση της «μαύρης χήρας» από την Τρίπολη. Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην
εισαγγελία πρωτοδικών Ναυπλίου για να διερευνηθεί η ύπαρξη συνεργού ή συνεργών. Βασικός ύποπτος, ο παιδικός φίλος του θύματος.

Ποιος όπλισε το χέρι της χήρας

Ήταν 8 Δεκεμβρίου 2014 όταν ο καπετάνιος βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος στην αυλή του σπιτιού του καλύτερου του φίλου. Λίγο πριν, ο Θανάσης Λάμπρου κυνήγησε τη σύζυγό του με ένα μαχαίρι απειλώντας την πως θα την σκοτώσει, αφού μόλις είχε επιβεβαιώσει τις υποψίες του περί απιστίας. Η έρευνα, μόλις άνοιξε ξανά.


Είχε συνεργούς η σύζυγος του καπετάνιου;

Είχε συνεργούς η σύζυγος του καπετάνιου, ποιος έδωσε στα χέρια της το όπλο;

Το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου είναι καταπέλτης: Τρίτο πρόσωπο της έδωσε το όπλο στα χέρια, προκειμένου να αμυνθεί.


Ποιος την βοήθησε να αλλάξει το σκηνικό του εγκλήματος;

Η κατηγορούμενη έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος αφού προηγουμένως με τη βοήθεια άγνωστων ατόμων, άλλαξαν το σκηνικό στον τόπο του εγκλήματος, βγάζοντας μεταξύ άλλων την μπλούζα και την ζακέτα που φορούσε το θύμα.


Ποιος ο ρόλος του παιδικού φίλου του θύματος

«Από την πρώτη στιγμή μιλούσαμε για έγκλημα όταν οι άλλοι μιλούσαν για αυτοκτονία και από την πρώτη στιγμή μιλούσαμε για την εμπλοκή άλλου ή άλλων προσώπων. Αυτή τη στιγμή εξετάζεται ή όχι στο έγκλημα είναι ο φίλος του θύματος ξεκάθαρα», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.


Γιατί ο παιδικός φίλος του Αθανάσιου Λάμπρου πέταξε τις σφαίρες;

Παρέμεινε αδιευκρίνιστο πότε ακριβώς, ήτοι ποια ώρα, βρέθηκε στην οικεία του, μεταξύ των ωρών 12.00 και 13.00, αφού ούτε ο ίδιος ούτε οι υπάλληλοί του έδωσαν σαφείς απαντήσεις.


Δικαίωση νοιώθει η οικογένεια του καπετάνιου

«Κάθε μέρα, κάθε στιγμή στο μυαλό μας, συνέχεια. Νιώθουμε δικαίωση. Μόνη της δεν θα μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά. Και ο αδερφός μου δεν νομίζω να τρελάθηκε τυχαία να πήγε σε ξένο σπίτι να γίνουν όλα αυτά», λέει η αδερφή του θύματος.

«Η δικιά μου εντολέας εκλιπαρεί για τη ζωή της αλλά ξαφνικά παίρνει ένα πιστόλι, δεν ξέρω πως το παίρνει, ποιος της το δίνει και τον πυροβολεί. Να κοιτάξουμε το αντικείμενο της ανθρωποκτονίας, να κοιτάξουμε δηλαδή το όπλο, ποιος θα μπορούσε να έχει γνώσεις να χειριστεί αυτό το όπλο;», ισχυρίζεται ο δικηγόρος της κατηγορούμενης.

Η αστυνομία αναζητά τον παιδικό φίλο του Αθανάσιου Λάμπρου για να δώσει νέα κατάθεση.

Πηγή: star

Διαβάστε Επίσης  Πως να παγώσετε σε τρία λεπτά τις μπύρες και τα αναψυκτικά σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *