Οι τέσσερις χρήσεις του γκρέιπφρουτ για να είσαι πάντα κούκλα!

Ανακάτεψε μαζί φρέσκο χυμό από γκρέιπφρουτ με μια μικρή ποσότητα φρέσκιας λεβάντας ή μέντας και τοποθέτησέ τα σε ένα μικρό μπουκάλι
Το γκρέιπφρουτ είναι ένας από τους πιο μεγάλους συμμάχους για την ομορφιά σου. Μάθε παρακάτω με

ποιους τρόπους!

1. Πολεμάει τον χρόνο:

Για να σταματήσεις την πρόωρη γήρανση έχεις με το μέρος σου το γκρέιπφρουτ που βοηθάει στο να μην σχηματιστούν λεπτές γραμμές και κάνει το δέρμα να δείχνει πιο λείο.

Πώς θα το κάνεις:

Βάλε σε ένα μπολ 1 κουταλιά της σούπας μέλι, ½ φλιτζάνι βρώμη και χυμό από μισό γκρέιπφρουτ. Στη συνέχεια ανακάτεψε όλα τα υλικά και εφάρμοσέ το μίγμα στο πρόσωπό σου, άφησέ το να στεγνώσει και σκούπισε με μια βρεγμένη πετσέτα. Είσαι έτοιμη!
.

2. Για το λιπαρό δέρμα:

Μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευεργετικές ιδιότητες του γκρέιπφρουτ για να καθαρίσεις τις τοξίνες από το δέρμα σου και να περιορίσεις την ακμή. Ένα προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπο σου και ένα τόνερ είναι τα βασικά που χρειάζεσαι για να το πετύχεις.

Πώς θα το κάνεις:

Ανακάτεψε μαζί φρέσκο χυμό από γκρέιπφρουτ με μια μικρή ποσότητα φρέσκιας λεβάντας ή μέντας και τοποθέτησέ τα σε ένα μικρό μπουκάλι σπρέι ή απλό μπουκάλι και αφήσέ τα για 3 ή περισσότερες ώρες. Στην συνέχεια άπλωσε το μίγμα στο πρόσωπο σου με ένα βαμβάκι όπως θα έκανες με ένα τόνερ που θα αγόραζες από κάποιο κατάστημα καλλυντικών.

3. Για το ξηρό δέρμα:

Αν έχεις ξηρό δέρμα τότε δεν έχεις παρά να ανακατέψεις ένα κουταλάκι του τσαγιού μέλι με μισό κουταλάκι του τσαγιού χυμό γκρέιπφρουτ και ένα κρόκο αυγού που έχεις “χτυπήσει” και να απλώσεις το μίγμα στο δέρμα σου. Αμέσως μετά θα δεις την επιδερμίδα σου πιο απαλή και ενυδατωμένη.

 

Διαβάστε Επίσης  Μάσκα αβγού για σπυράκια

4. Και για τα μαλλιά:

Αν χρησιμοποιείς καθημερινά προϊόντα στάιλινγκ τότε υπάρχει περίπτωση τα μαλλιά σου να δείχνουν άτονα και θαμπά από τον θερμό αέρα που έχει την τάση να κάνει πιο ξηρή την τρίχα σου. Και εδώ το γκρέιπφρουτ έρχεται να σου λύσει τα χέρια αφού και την τρίχα σου περιποιείται και εκτός από αυτό μπορεί να κάνει το χρώμα των μαλλιών σου να δείχνει πιο ζωηρό!

Πώς θα το κάνεις:

Βρέξε τα μαλλιά σου και ξέβγαλέ τα με 1 φλιτζάνι χυμό γκρέιπφρουτ! Θα δεις τη διαφορά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΕΔΩ

Διαβάστε Επίσης  Μάσκα μαλλιών για βαθύ καθαρισμό και λάμψη

 ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *