Τελικά η επαγγελματική επιτυχία μπορεί να καταστρέψει τη σεξουαλική σας ζωή;

Η επαγγελματική επιτυχία και το σεξ είναι δυο από τα πιο σημαντικά της ζωής πολλών γυναικών. Όμως
από ότι φαίνεται δεν μπορείτε να είστε και τα δυο. Μια γυναίκα η οποία παίρνει κορυφαίες αποφάσεις και πηγαίνει από το ένα επαγγελματικό συνέδριο στο άλλο δεν θα μπορούσε να είναι σέξι τα βράδια. Ή μήπως έτσι νομίζουν μερικοί;

Η αλήθεια είναι ότι η κοινωνία έχει ενισχύσει την πεποίθηση ότι οι δυναμικές γυναίκες δεν κάνουν καλό σεξ. Όμως τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Αντιθέτως μάλιστα μια πετυχημένη σταδιοδρομία μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σας ζωή και γενικά τη σχέση σας. Μια γυναίκα που είναι πετυχημένη επαγγελματίας έχει μάθει να χρησιμοποιεί τις πνευματικές της ικανότητες, έχει αρκετά ενδιαφέροντα να μοιραστεί και μπορεί να ασχοληθεί με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, όπως να είναι καλή ερωμένη και καλή στη δουλειά της.



Η επαγγελματική επιτυχία αυξάνει την εμπιστοσύνη της γυναίκας με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να φλερτάρει πιο άνετα και να είναι ιδιαίτερα επιθυμητή στους άντρες. Η πεποίθηση ότι η επιτυχία θα καταστρέψει το σεξ είναι μια πλάνη. Ωστόσο είναι αλήθεια πως το άγχος της επιτυχίας πολλές φορές μας καταβάλει και μας κάνει να νιώθουμε ότι κουβαλάμε ένα πολύ βαρύ φορτίο. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι έτσι όπως οι γυναίκες έλκονται από τους πετυχημένους άντρες, έτσι και οι άντρες γοητεύονται από τις δυναμικές γυναίκες, υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι δεν τους υπονομεύουν. 

Εάν λοιπόν δεν φοβάστε να εκπληρώσετε τους στόχους σας και επανεξετάσετε τη ζωή θα διαπιστώσετε ότι η επιτυχία ενισχύει το σεξ, ανεξάρτητα από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι.

Διαβάστε Επίσης  Πατάτες ογκρατεν με μανιτάρια στο φούρνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *