Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα περιμένουμε σήμερα. Νωρίς το πρωί και αργά
το απόγευμα η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ τις βραδινές και νυκτερινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες πιθανόν κατά τόπους πυκνές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από -1 έως 12 βαθμούς, στη βόρεια Ελλάδα από 2 έως 16, στην κεντρική Ελλάδα από 5 έως 17 βαθμούς, στην Ήπειρο από 7 έως 17, στη δυτική και νότια Ελλάδα από 8 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 19, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από 8 έως 16 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο νότιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Τις πρωινές και κυρίως τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Διαβάστε Επίσης  Ζώδια και τραπέζι εορτών! Κάποιοι θα σε ταΐσουν ντελίβερι και άλλοι θα φύγουν με… ταπεράκι

Αφήστε μια απάντηση