Το Τρικ Με Τη Μπανάνα Που Θα Κάνει Τα Πόδια Σου Πιο Απαλά Και Μεταξένια!

Αν μας ρωτούσε κάποιος, ποιο είναι το αγαπημένο μας φρούτο η απάντηση θα ήταν μία και

μόνο, αφού θεωρούμε πως δεν υπάρχει πιο γευστικό και θρεπτικό φρούτο από τη μπανάνα. Υπάρχει πάντα στην τσάντα με το φαγητό που παίρνουμε στο γραφείο και συνήθως ποτέ δεν είναι μόνο μία.

Η μπανάνα είναι το τέλειο συστατικό για τα smoothies μας το πρωί, ταιριάζει τέλεια με το φυστικοβούτυρο, ενώ πρόσφατα μάθαμε πως μπορεί να βοηθήσει στηνενυδάτωση των ποδιών σου και θα σου πουμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε.
Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες να σου πούμε πως η φλούδα της μπανάνας είναι είναι γεμάτη με αμινοξέα και έναν τόνο θρεπτικές βιταμίνες (όπως Α, Β, C και E) που καταπραΰνουν και μαλακώνουν τα ξηρότητα και τη φαγούρα στο δέρμα. Και επειδή τα πόδια μας –ειδικά το καλοκαίρι- τείνουν να γίνονται πιο σκληρά και ξηρά, τώρα μπορείς να τα ενυδατώσεις απλά και ανέξοδα.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το πρωί που θα φτιάξεις το smoothie σου να μη πετάξεις τη φλούδα της μπανάνας και να τρίψεις το εσωτερικό της σε όλη την επιφάνεια των πελμάτων σου, αλλά και οπουδήποτε αλλού είναι ξηρό και ταλαιπωρημένο. Στη συνέχεια ξέπλυνε με νερό και επανέλαβε τη διαδικασία για λίγες ημέρες ακόμη μέχρι να δεις το δέρμα σου να γίνεται απαλό και μεταξένιο.
Την επόμενη φορά λοιπόν, θα ξέρεις πολύ καλά τι να κάνεις την μαυρισμένη και υπερώριμη μπανάνα που ξέχασες στην τσάντα σου.
Διαβάστε Επίσης  Η ροδόχρους νόσος συνδέεται με το Πάρκινσον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *