Κραυγή 30χρονης μάνας: «Δεν μπορώ να ζήσω όλα τα παιδιά μου»

Μια αληθινή ιστορία ζωής εκτυλίσσεται στον Βόλο, με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά και μια νεαρή
μητέρα, που επέλεξε να διαχωρίσει τη θέση της και να απαρνηθεί τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της.

Πρόκειται για ένα ασυνήθιστο γεγονός, που προκαλεί αίσθηση και αυτό διότι χθες 30χρονη έφτασε στο σημείο να απαρνιέται τα δύο από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της. 

Η νεαρή μητέρα από τον Βόλο απευθύνθηκε στην Εισαγγελία, ζητώντας λύση, καθώς είναι άνεργη και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών, από τα οποία τα δύο είναι αγνώστου πατρός, ενώ τα άλλα δύο έχει αναγνωρίσει ένας άνδρας, απευθύνθηκε σε εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησε να της βρει λύση, προκειμένου να βρουν άλλη στέγη τα μεγαλύτερα παιδιά της, ηλικίας 13 και 14 χρόνων και να κρατήσει τα άλλα δύο μικρότερα.

Η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε ότι είναι άνεργη, αλλά πιθανόν παίρνει επίδομα πολυτεκνίας και ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ενώ ζει στο πατρικό της σπίτι, με τη μητέρα της.

Λειτουργός της Εισαγγελίας Βόλου της απάντησε ότι εφόσον θέλει να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των ανηλίκων παιδιών της, πρέπει να κάνει τη σχετική αίτηση που προβλέπει η διαδικασία, αλλά να βρεθεί συγγενικό της άτομο πρώτου βαθμού, όπως η μητέρα της, που μένουν μαζί, που θα αναλάβει την επιμέλειά τους.

Η συγκεκριμένη αίτηση – αν κατατεθεί τελικά – θα εξεταστεί από το Δικαστήριο.

Πηγή: magnesianews.gr

Διαβάστε Επίσης  Φωτιά Μάτι: Έρχονται ποινικές διώξεις με ονοματεπώνυμο για τη τραγωδία με τους 94 νεκρούς

Αφήστε μια απάντηση