Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 2 Ιανουαρίου 2018 – Προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 2/1/18

σχηματίζεται Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου. Γινόμαστε πιο τρυφεροί και προστατευτικοί με τους αγαπημένους μας και αναζητούμε την ασφάλεια και την αγάπη. Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και γινόμαστε πιο δοτικοί.

Τι φέρνει η Πανσέληνος στον Καρκίνο τον Ιανουάριο 2018;
Σχηματίζεται αντίθεση με την Αφροδίτη, όπου εκείνο το διάστημα ίσως δημιουργηθούν εντάσεις με τους αγαπημένους μας. Ταυτόχρονα όμως ο Άρης και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν θετικές όψεις που μας  δίνουν αισθήματα συμπόνιας και έτσι εξισορροπούνται καταστάσεις. Παράλληλα δίνουν ένα πνεύμα δημιουργικότητας και φαντασίας. Τέλος το εξάγωνο που σχηματίζεται με την Αφροδίτη μας δίνει ερωτισμό και αισθησιασμό.  Έχουμε την ανάγκη να συγχωρέσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά.
Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η Πανσέληνος Ιανουαρίου;
Διαβάστε τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σας και τον ωροσκόπο σας.
ΚΡΙΟΣ
Στις 2/1/18 σχηματίζεται Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι. Ίσως δεχτείτε κάποια επαγγελματική πρόταση που θα σας αναγκάσει να αλλάξετε και τρόπο ή τόπο διαμονής. Ακόμα, αν είχατε διαφορές στο παρελθόν με γονείς ή συγγενικά πρόσωπα τώρα μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή. Παράλληλα στα αισθηματικά σας επειδή υπάρχουν εξελίξεις, ίσως να προχωρήσετε σε επισημοποίηση και να χρειαστεί να μετακομίσετε. Κάποιες αναμνήσεις ή παιδικά τραύματα έρχονται στο προσκήνιο για να λυθούν. 
ΤΑΥΡΟΣ
Στις 2/1/18 σχηματίζεται Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας εξελίξεις με κοντινά σας πρόσωπα.  Ακόμα θα επηρεάσει τον τομέα των μετακινήσεων και τον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορεί ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον να χρειαστεί τη βοήθεια σας. Παράλληλα στα επαγγελματικά καλείστε να λύσετε διάφορα θέματα που προκύπτουν και είναι σημαντικό να το κάνετε ώστε να προχωρήσετε παρακάτω. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας βγάλει όλο το ρομαντισμό σας προς τα έξω. 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις 2/1/18 σχηματίζεται Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζοντας την οικονομική σας κατάσταση καθώς και τις προσωπικές σας αξίες. Αυτό σημαίνει ότι θα καταφέρετε το διάστημα αυτό να κλείσετε εκκρεμότητες που είχατε και σας δημιουργούσαν πίεση στην τσέπη σας. Επίσης είναι πολύ πιθανό αν σας χρωστούσαν κάποια χρήματα τώρα να σας τα επιστρέψουν. Μπορεί να αποφασίσετε να συμβιώσετε με το ταίρι σας και να αποκτήσετε κοινό ταμείο. Θα νιώθετε τώρα περισσότερο από ποτέ ότι έχετε ανάγκη από οικονομική αλλά και συναισθηματική ασφάλεια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις 2/1/18 σχηματίζεται Πανσέληνος στο ζώδιο σας φέρνοντας εξελίξεις σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις σχέσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι αν ανήκετε στους δεσμευμένους αποφασίζετε να προχωρήσετε με επισημοποίηση στη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε σίγουρα μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί ιδιαίτερα καλά. Όσον αφορά την εργασία σας ένας κύκλος κλείνει και μια νέα συνεργασία έρχεται. Μπορεί ακόμα να έχετε μια νέα πρόταση ή να υπάρχουν ανακατατάξεις στους συναδέλφους σας. Η δημιουργικότητά σας ανεβαίνει και μπορείτε να εκφράσετε με ευκολία όλες τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες.
ΛΕΩΝ
Στις 2/1/18 σχηματίζεται Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας εξελίξεις στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα μέχρι τώρα. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι ώστε να κάνετε τον απολογισμό σας. Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου καλείστε να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να ξεκινήσετε νέα πράγματα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας ίσως να τριγυρίζουν στο μυαλό σας λάθη που μπορεί να κάνατε. Προσπαθείτε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποια άτομα ή σε πολλές περιπτώσεις σκέφτεστε αν αξίζει ή όχι. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 2/1/18 σχηματίζεται Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλίες σας και τον κοινωνικό σας κύκλο.  Αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να κλείσει μια σχέση που σας απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα  ή μια φιλία που θεωρούσατε δυνατή αλλά δεν ήταν. Το καλό είναι ότι κάποιες υποχρεώσεις επαγγελματικές που σας βασάνιζαν το προηγούμενο διάστημα τώρα τελειώνουν και μπορείτε να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. 
ΖΥΓΟΣ
Στις 2/1/18 σχηματίζεται Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας εξελίξεις στον τομέα της καριέρας. Ίσως τώρα αναλάβετε νέα καθήκοντα μέσα από τα οποία θα λάμψετε και θα ξεχωρίσετε. Παράλληλα θέτετε νέους στόχους που σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και πείσμα για να κατακτήσετε αυτά που πιστεύετε ότι σας αξίζουν. Τώρα θέτετε στον εαυτό σας κάποια ερωτήματα και προσπαθείτε να απαντήσετε με σιγουριά. Είστε διατεθειμένοι να ρισκάρετε αλλά και να κάνετε τα πάντα προκειμένου να φτάσετε στα όνειρά σας. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στις 2/1/18 σχηματίζεται Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου καλώντας σας να αναδιαμορφώσετε την κοσμοθεωρία σας. Το διάστημα αυτό θα νιώσετε ότι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος  με κάποια πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο την προηγούμενη περίοδο στη ζωή σας. Νιώθετε πιο δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας και προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.  Νέα πρόσωπα και νέες καταστάσεις ξεκινάνε εκκινώντας μια περίοδο πολύ δημιουργική και δραστήρια. Μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας και την εμπειρία σας υπέρ σας. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 2/1/18 σχηματίζεται Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας στα αισθηματικά αλλά και στα οικονομικά. Θέματα που έχουν να κάνουν με κληρονομικά ή νομικά ζητήματα σας απασχολούν έντονα. Δάνεια και εκκρεμότητες προσπαθείτε να τα βάλετε σε μια σειρά και τα καταφέρνετε. Μια νέα οικονομική συμφωνία έρχεται να σας δώσει χαρά και ευκαιρίες. Κάποια θέματα που παρέμεναν άλυτα και αφορούσαν το σύντροφο σας τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να λυθούν. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 2/1/18 σχηματίζεται Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Αυτό σημαίνει ότι αν βρίσκεστε σε σχέση τώρα αποφασίζετε να προχωρήσετε σε επισημοποίηση. Αν είστε ελεύθεροι έρχεστε κοντά με κάποιο άτομο που είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Ταυτόχρονα ολοκληρώνεται ένα επαγγελματικό εγχείρημα που σας απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα. Είστε έτοιμοι να θέσετε καινούργια σχέδια σε εφαρμογή. Τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας που θεωρούσατε μέχρι τώρα αδύνατο. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 2/1/18 σχηματίζεται Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει την καθημερινότητά σας και το πρόγραμμά σας. Μπορεί τώρα να αλλάξετε ωράριο στη δουλειά σας ή να αλλάξετε ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε. Μπορεί να έχετε τώρα παραπάνω αρμοδιότητες ή να αυξηθούν οι ευθύνες σας. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσει έντονα τώρα το σώμα σας και η εξωτερική σας εμφάνιση. Αποφασίζετε να διορθώσετε τη διατροφή σας και να υιοθετήσετε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.
ΙΧΘΥΣ
Στις 2/1/18 σχηματίζεται Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου που σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς και βγάζει τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Ο ρομαντισμός σας ξυπνά και έχετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα με το ταίρι σας και με τους αγαπημένους σας περνώντας ποιοτικό χρόνο. Αν είστε ελεύθεροι τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να ερωτευτείτε και να νιώσετε ξεχωριστά για κάποιο άτομο που θα μπει στη ζωή σας ξαφνικά. Παράλληλα δοκιμάζετε καινούργια πράγματα που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας και σας φέρνουν κοντά με νέους ανθρώπους. 
Διαβάστε Επίσης  Η γάτα σας δεν είναι "προβληματική".

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *