Τα θετικά και αρνητικά του κάθε ζωδίου! Γιατί κανείς δεν είναι τέλειος..

Στην αρχή μιας γνωριμίας όπου είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, δεν
μπορούμε να διακρίνουμε κάποια στοιχεία στον χαρακτήρα του άλλου που ίσως μας ενοχλήσουν στο μέλλον. Η αστρολογία έρχεται να βοηθήσει με τις γνώσεις της για τα θετικά και αρνητικά στοιχεία κάθε ζωδίου.

ΚΡΙΟΣ:  Το κύριο ελάττωμα του Κριού είναι η αστάθεια, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα, όπου μπορούν να γίνουν πολλοί άστατοι. Αυτό οφείλεται κυρίως στην παρορμητικότητα που τους διακατέχει. Αντιθέτως όμως, είναι ένα ζώδιο της φωτιάς και έχει έντονο ενθουσιασμό και  πρωτοπορία. Ο έρωτας και το σεξ έχουν πρωταρχική σημασία για έναν Κριό. Κατακτά εύκολα τους άλλους, γιατί διαθέτει μαγνητισμό και γοητεία.

.

 

ΤΑΥΡΟΣ Το πείσμα του Ταύρου, η βραδυκινησία,  η ανάγκη την υλική ασφάλεια και η καθημερινή μάχη για να αποκτήσει τα υλικά αγαθά που χρειάζεται, τον κάνει μερικές φορές να γίνεται οκνηρός και αδύναμος. Από την άλλη πλευρά όμως, ως ζώδιο της γης είναι σταθερό στις απόψεις του και στον τρόπο ζωής γενικότερα. Μισεί τους καβγάδες, αναζητά την εμπιστοσύνη και το σεβασμό από τους άλλους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Ο έντονος κυνισμός και η αναποφασιστικότητα που τους διακατέχει, δίνει την εντύπωση ενός απόμακρου ατόμου στους τρίτους. Γενικότερα όμως, είναι πνευματικά και διανοητικά ζώδια, με έντονο το στοιχείο της επικοινωνίας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Οι Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα καχύποπτοι, με μεταπτώσεις διαθέσεων και φιλάργυροι. Από την άλλη πλευρά, σαν ζώδια του νερού, είναι παρορμητικοί και ευαίσθητοι, πληγώνονται εύκολα και αναζητάνε την ασφάλεια και το αμείωτο ενδιαφέρον. Επιπλέον, είναι ρομαντικοί και συναισθηματικοί.

Διαβάστε Επίσης  Μάρτιος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για ζώδια

 

Λέων Τα Λιονταράκια διακατέχονται από έντονη αλαζονεία και εγωκεντρισμό. Προσπαθούν μόνιμα να βρουν ένα βασίλειο και ικανοποιούνται ακόμη κι αν το βρουν στο χαμηλότερο κοινωνικό επίπεδο. Είναι όμως πολύτιμοι φίλοι και θαυμάσιοι σύζυγοι. Έχουν πλούσιο συναισθηματικό κόσμο και δείχνουν εύκολα τη στοργή και την τρυφερότητα τους, όχι μόνο σε ανθρώπους που αγαπούν αλλά ακόμη και σε εχθρούς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Πολλές φορές γίνεται μοναχικός και κλείνεται στο καβούκι του χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο. Δεν είναι αρεστός για τα σχόλια του και πολλές φορές καταλήγει να είναι αντιπαθητικός, γιατί δεν αντέχουν όλοι οι άνθρωποι την κριτική και την ειλικρίνεια του.

 

ΖΥΓΟΣ Μισαλλόδοξος και ναρκισσιστής ο Ζυγός, αρέσκεται στις κολακείες και πολλές φορές αγγίζει τα όρια της ζήλιας. Αλλά, σαν  ζώδιο του αέρα, είναι θετικός και παρορμητικός. Πιστεύει στην ισότητα των φύλων και στην αρμονία των σχέσεων, απορρίπτοντας την ανισότητα.

 

Σκορπιός  Ο καχύποπτος Σκορπιός χώνει την μύτη του παντού και καθώς θέλει να επιβάλλεται συχνά, μπλέκεται σε μπελάδες. Από την άλλη πλευρά όμως, παίρνει στα σοβαρά πάντα οτιδήποτε τον ενδιαφέρει στη ζωή του. Έχει συγκροτημένη και ισχυρή προσωπικότητα, ήθος, πάθος και μαχητικότητα. Αφοσιώνεται σ’ αυτούς που αγαπά και θυσιάζεται γι’ αυτούς καθημερινά.

Διαβάστε Επίσης  Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

 

Τοξότης Η αδυναμία έκφρασης των συναισθημάτων για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη  τους δημιουργούν αρκετά προβλήματα. Η εναλλαγή της σιωπής τους με την ακατάσχετη φλυαρία φοβίζει τους ανθρώπους του περιβάλλοντος τους. Πολλές φορές επιτίθενται λεκτικά  στους γύρο τους και αν απορριφθούν, μπορούν να γίνουν  χυδαίοι. Είναι όμως αρχοντικοί, ευγενικοί και γενναιόδωροι.

 

Αιγόκερως Απαισιόδοξος και πικρόχολος ο Αιγόκερως, δεν επιτρέπει τις οικειότητες ούτε τους σχολιασμούς και αντεπιτίθεται σε αυτούς που τον παρενοχλούν. Αγαπά την οικογένεια, την εργασία και την ύλη. Είναι δίκαιος, πειθαρχημένος και πραγματιστής, αποφεύγοντας τα ουτοπιστικά σχέδια.

 

Υδροχόος Συχνά φέρονται αδιάφορα και ψυχρά στα άτομα του περιβάλλον τους και δεν τους χαρίζουν την προσοχή και την τρυφερότητα που χρειάζονται. Όταν βγουν από τον κόσμο τους και αποφασίσουν να ασχοληθούν με τον άνθρωπο τους, πολλές φορές ανακαλύπτουν πως με τη συμπεριφορά τους τον έχουν κάνει να απομακρυνθεί. Μπορεί να ζήσει ταπεινά, αλλά αγαπά τις ανέσεις και την πολυτέλεια.

 

Ιχθείς Είναι επιρρεπείς στα γύρω βλέμματα και στα ερωτικά ερεθίσματα που δέχονται από έξωθεν και πολλές φορές φτάνουν να απατήσουν την σχέση τους. Όμως είναι ρομαντικοί, συναισθηματικοί, διαισθητικοί, ίσως και με διορατικές ικανότητες. Γοητευτικοί, εύθυμοι, κοινωνικοί, έξυπνοι στις συζητήσεις, συμπαθείς, αναζητούν φίλους που μαζί τους εξερευνούν τα πιο αισιόδοξα κομμάτια της ύπαρξης τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *