Το Τατουάζ: Αναπάντεχη εξέλιξη – Ο Στέφανος εγκαταλείπει την Όλγα

Μια αναπάντεχη εξέλιξη θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια του «Τατουάζ».

Η ψυχολογία της Όλγας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση μέσα στο κελί όπου κρατείται και η συμπεριφορά της θα διώξει τον Στέφανο από κοντά της. Ο επιχειρηματίας μάλιστα της γυρνά την πλάτη απογοητευμένος από τις πράξεις της.

Μπορεί ο Στέφανος να στέκεται βράχος στο πλευρό της Ολγας στη μεγάλη περιπέτεια που περνάει εδώ και μεγάλο διάστημα λόγω της φυλάκισης της, αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η συμπεριφορά της στα επόμενα επεισόδια τον διώχνει μακριά. Η Ολγα, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, διακομίζεται στο νοσοκομείο καθώς εθίζεται στα υπνωτικά χάπια και χάνει τις αισθήσεις της.

Ο Στέφανος βρίσκεται στο πλευρό της και σε αυτή τη δοκιμασία, ενώ επιμένει να θέλει να την παντρευτεί έστω και μέσα στη φυλακή. Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος και η Άννα επισκέπτονται μια παιδοψυχολόγο για να προετοιμαστούν για τις αντιδράσεις της Λήδας στην απουσία της Όλγας. Η τελευταία τηλεφωνεί στον Αλέξανδρο και εκείνος την πιέζει να αρχίσει να τηλεφωνεί στο παιδί, προτού τραυματιστεί ψυχικά από την έλλειψη της. Στα Μετέωρα, ο Στέφανος έχει κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να βγουν οι άδειες γάμου και είναι πολύ ευτυχισμένος.

Διαβάστε Επίσης  Τα χρήματα Unicef Ελλάδος κατέληγαν σε έξοδα σε νυχτερινά κέντρα, πλακάκια και ασημένια κηροπήγια

Ωστόσο, στη φυλακή, η Όλγα βυθίζεται όλο και πιο πολύ στα υπνωτικά χάπια, παρά την προσπάθεια της Βάσως να τη συγκρατήσει. Τις επόμενες μέρες, ο Στέφανος παλεύει να ανακαλύψει στοιχεία για να αποφυλακιστεί η Όλγα και με τη Χριστίνα βρίσκουν ένα νέο στοιχείο που ίσως είναι καταλυτικό για την υπόθεση της. Η Όλγα, όμως, απογοητεύει τον Στέφανο, που αυτή τη φορά δείχνει να παραιτείται.

Η κοπέλα, έχοντας χάσει κάθε ελπίδα να κερδίσει ξανά την ελευθερία της, χάνει τον εαυτό της και παίρνει κάποιες αποφάσεις. Όταν, όμως, τις ανακοινώνει στον Στέφανο, τον καταρρακώνει και ο επιχειρηματίας για πρώτη φορά της γυρίζει την πλάτη. Τις επόμενες μέρες και ενώ εκείνος δεν την επισκέπτεται πια στη φυλακή, η Όλγα συνειδητοποιεί πως με τη συμπεριφορά της έδιωξε από κοντά της τον Στέφανο για πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Κλειστοί δρόμοι σε Φυλή και Πεντέλη λόγω χιονόπτωσης - Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Αττική

Παράλληλα, τα νέα για το νέο δικαστήριο που έχει μπροστά της δεν είναι αισιόδοξα καθώς ο δικηγόρος της ο Μάνος, της λέει πως τα στοιχεία που έχουν δεν επαρκούν για να της δώσουν το εισιτήριο της εξόδου από τη φυλακή.

Πηγή: Mytv

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *