Κλειστοί δρόμοι σε Φυλή και Πεντέλη λόγω χιονόπτωσης – Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Αττική

Επελαύνει η κακοκαιρία «Φίλιππος» και προκαλεί σοβαρά προβλήματα στη χώρα. Ήδη χιονίζει σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής.

Σε πολλές περιοχές έμειναν κλειστά τα σχολεία, ενώ την Πέμπτη κλειστά θα μείνουν σχολεία σε περιοχές της Αττικής. Παράλληλα, απαγορεύτηκε η κίνηση των φορτηγών σε τμήματα του εθνικού δικτύου.

Πού χρειάζονται αλυσίδες

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας από την 32 χιλιομετρική απόσταση, στις Αφίδνες μέχρι την 58, 520, στα όρια του Νομού Αττικής εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης, ενώ κλείνουν συνεχώς δρόμοι στην Αττική ακόμα και στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στη Φυλή (Χασιά) λόγω χιονόπτωσης δεν διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα προς Δερβενοχώρια από το ύψος της μονής Κλειστών.

Διαβάστε Επίσης  Τέμπη: Έρχονται ποινικές διώξεις σε ακόμη 3 άτομα

Επίσης, κλειστή είναι η οδός Διονύσου από το ύψος του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου προς τον Αγιο Πέτρο στην Πεντέλη.

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αναστάσεως, από το κοιμητήριο Παπάγου προς Υμηττό. Στην επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου μέχρι το πάρκο Ανατολής.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αποφάσισε χθες την πλήρη διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων, από τις 22.00 χθες το βράδυ έως την ύφεση των φαινομένων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής).

Διαβάστε Επίσης  Karate Kid από τα… Χανιά: Οκτάχρονος έδειρε επίδοξο ληστή!

 

Επίσης αποφασίστηκε η πλήρης διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και αρθρωτών λεωφορείων, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων, από τις 22.00 χθες το βράδυ έως την ύφεση των φαινομένων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά μήκος του οδικού δικτύου της Αττικής Οδού, της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *