Ο τρόπος που το κάθε ζώδιο εκτροχιάζεται όταν ερωτευέται!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν φημίζεται για τη σύνεσή σου και προκειμένου να εντυπωσιάσεις το «πρόσωπο», είσαι διατεθειμένος για κάθε πιθανή και απίθανη τρέλα. Την είχες που την είχες τη μανία για φιγούρα, τώρα θα ξεπεράσεις κάθε όριο.

Είσαι ικανός να κρεμαστείς από το βράχο της Ακρόπολης προκειμένου να διακηρύξεις τον έρωτά σου βγαίνοντας στα κανάλια, να περπατήσεις στο κάγκελο του μπαλονιού με δεμένα μάτια και να ξοδέψεις τα λεφτά για τις τρεις επόμενες δόσεις του δανείου, για να γλεντήσετε στην Πάολα (ή σε πολιτιστικό week-end στη Φλωρεντία, αν το παίζεις κουλτουριάρικα). Γλέντα το, αλλά το θέμα είναι απλά να μη βρεθείς σε κανένα νοσοκομείο ή στο αυτόφωρο…

ΤΑΥΡΟΣ

Οk, είσαι η ερωτική μηχανή του ζωδιακού. Τουλάχιστον αυτό λένε τα άστρα για σένα και ας μη σου το χαλάσουμε. Δεν είσαι ο τύπος που αγαπά κάποιον μόνο για τα ψυχικά του χαρίσματα και το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στο πακέτο «σχέση» για σένα. Υπερβολικά σημαντικό. Τόσο που μπορεί να σε κάνει να… χάσεις την μπάλα, βλέποντας συνδέσεις με τον άλλο εκεί όπου απλώς υπάρχει χημεία.

Οπότε ξυπνάς μια μέρα (οι ειδικοί την τοποθετούν στους έξι μήνες το πολύ από την αρχή μιας σχέσης, αν θες και το επιστημονικόν του πράγματος) και ανακαλύπτεις ότι με το άτομο αυτό δεν έχεις τίποτα να μοιραστείς. Άσε που δεν ξέρει ούτε να μαγειρεύει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ζώδιό σου δεν χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη σταθερότητα στις απόψεις του (και ναι, ξέρουμε, απλώς βλέπεις όλες τις πλευρές). Από την άλλη, το να αλλάζεις από μόνος σου ιδέες κάθε τρεις και λίγο δεν πειράζει, γιατί σε έχουμε συνηθίσει και σε αγαπάμε κι έτσι.

Όμως, το να αλλάζεις τις πεποιθήσεις σου, προκειμένου να δείξεις στο «αγαπούλι» σου πόσο πολύ ταιριάζετε, μπορεί εσύ να το βλέπεις σαν μια έξυπνη κίνηση στρατηγικής, αλλά ενδεχομένως να γυρίσει εναντίον σου. Και στην τελική, να μην κάνει καλό στη σχέση. Γιατί αν δεν γίνεται να είσαι απολύτως ο εαυτός σου με εκείνον που λες ότι αγαπάς, καλύτερα παράτα τα και πήγαινε για πιτόγυρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο το status του δεσμευμένου είναι αυτοσκοπός. Και αν η δέσμευση δεν είναι όπως τη θέλεις, μικρό το κακό. Θα τη φέρεις στα μέτρα σου. Ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεχάσεις ποιος πραγματικά είσαι.

Τα καβουράκια στη θάλασσα έχουν τη φυσική ικανότητα να ενσωματώνονται πλήρως στον βυθό και το αυτό ισχύει και με τους ομώνυμους εκπροσώπους τους στον ζωδιακό. Ενσωματώνεσαι κι εσύ μέσα στη σχέση, ακόμα κι αν χρειαστεί να… δεθείς κόμπος. Τι ωραία που περνάτε τα δυο σας, ταιριασμένα σαν το μέλι με το γάλα! Και τι ωραία που θα διαπιστώσεις μια μέρα πως ο άλλος σε έκανε να χάσεις τον εαυτό σου, ενώ εσύ, κλασικά, καμιά ευθύνη…

ΛΕΩΝ

Διαβάστε Επίσης  Μεσολόγγι: Φυλάκιση 15 μηνών σε φοιτήτρια για φάρσες με βόμβες

Συνήθως οι ερωτευμένοι θέλουν να διατυμπανίζουν τη σχέση τους, ιδίως όταν είναι φρεσκαδούρα, παρεκτός κι αν τα έχουν με κανέναν καταζητούμενο της Ιντερπόλ. Όμως εσύ το παρακάνεις. Επ’ ουδενί εκεί που βρίσκεσαι δεν πρέπει να υπάρχει άλλο θέμα συζήτησης, εκτός από σένα και το αμόρε σου. Τις φωτογραφίες που βγάλατε χθες στον Κεραμικό τους τις έδειξες; Τις πόσταρες και στο facebook, δεν τις είδανε; Κι αν έχεις πρόβλημα, όλη η παρέα πρέπει να ασχολείται για να σου το λύσει. Γίνεσαι τόσο βαρετός που δεν ξέρουν τι είναι χειρότερο, οι καλές ή οι κακές εξελίξεις της σχέσης σου. Εντάξει, ρε φίλε, κι εμείς ερωτευτήκαμε, αλλά δεν κάναμε έτσι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σαν Παρθένος περνιέσαι για έξυπνο ζώδιο ή τουλάχιστον αρκετά εγκεφαλικό, ώστε να διατηρείς ένα αξιοπρεπές IQ ενώπιον της κοινωνίας. Αλλά, όταν σου προκύπτει ο έρωτας, σου καίει και μερικά
εγκεφαλικά κύτταρα.

Πράγμα που σε αποσυντονίζει εντελώς, γιατί ακόμα και στον εγκέφαλό σου έχεις μια συγκεκριμένη τάξη και, όταν σου τη χαλάνε, χάνεις τα αυγά και τα καλάθια, τον προορισμό σου στη ζωή και τον λόγο για τον οποίο άνοιξες το συρτάρι και τι στην ευχή ήθελες να πάρεις. Ας είμαστε αντικειμενικοί: σε όλα τα ζώδια κάποιος βαθμός χαζομάρας γίνεται ακίνδυνα χαριτωμένος, αλλά τον Παρθένο τον κάνει επικίνδυνα ικανό να διαπράξει μαζεμένες όλες τις ανοησίες, που δεν έκανε μέχρι τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Δεν θέλεις, αγαπούλα μου, να δούμε τους Πετροπουλαίους; Δεν θέλεις να πάμε στη γιορτή του μπαμπά μου; Ό,τι πεις εσύ, φως μου. Άσε που εγώ, απ’ όλο τον κόσμο, με σένα μόνο θέλω να βρίσκομαι. Ερωτευμένος Ζυγός, που δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι της αγάπης του. Και μελλοντικά μελαγχολικός Ζυγός, που σύντομα θα αρχίσουν να του λείπουν όλοι αυτοί που τώρα «πουλάει» άσκεφτα. Γιατί έτσι κάνεις, και μετά θα το μετανιώσεις πικρά. Όσο ξετρελαμένος κι αν είσαι με κάποιον, τον έρωτά σου κατά βάθος θέλεις να τον ζεις μέσα σε κόσμο. Αν ασφυκτιάς σιωπηλά μέσα στην απομόνωση, αυτό θα φέρει μαύρη μαυρίλα μέσα σου και κατ’ επέκταση, στη σχέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θεωρείται από τα πιο περήφανα και αξιοπρεπή ζώδια. Παρεκτός κι αν μπλέξει με κανέναν απύθμενου βάθους έρωτα και γκρεμιστεί στα τάρταρα της… κατινιάς. Ε ναι, λοιπόν. Αυτό μπορείς να το κάνεις α-νε-τό-τα-τα. Ξέρεις τώρα, να αρχίσεις να ψάχνεις τα κινητά, να κάνεις σκηνές γιατί το «πρόσωπο» λοξοκοίταξε κάποιον ή δεν απάντησε στο τρίτο κουδούνισμα και γενικώς, να βράζεις στο ζουμί της ανασφάλειάς σου.

Ποιος, εσύ! Η κρυφή δύναμη του ζωδιακού. Δεν σε αναγνωρίζεις, θα πεις. Πρώτη φορά σου συμβαίνει. Είναι αυτό που λένε επιλεκτική μνήμη, μια και το ίδιο έκανες στην τελευταία, την προτελευταία και όλες τις προηγούμενες σχέσεις σου. Αλλά πού να το παραδεχτείς…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν για κάτι γίνεσαι αξιολάτρευτος, αυτή είναι το ελεύθερο πνεύμα σου (ευγενική έκφραση για το «όσα έρθουν και όσα πάνε» που σε χαρακτηρίζει). Κι αν το χάσεις λόγω ανωτέρας βίας, γίνεσαι εκνευριστικός και ανυπόφορος όσο δεν παίρνει άλλο. Πώς το χάνεις; Μπλέκοντας σε καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν, στην προσπάθεια να διατηρήσεις τις ισορροπίες μιας σχέσης. Όμως ο έρωτας έρχεται για να κάνει τη ζωή μας καλύτερη, όχι για να μας βαραίνει.

Διαβάστε Επίσης  Φτιάχνω μαρμελάδες
Βασικά στη δεύτερη περίπτωση απλώς δεν είναι έρωτας, αλλά καταναγκαστική συνθήκη. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για σένα είναι να προσπαθήσεις να μπεις σε καλούπια. Δεν το’ χεις, μάγκα μου, όσο καλή διάθεση κι αν προσπαθείς να δείξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σαν Αιγόκερως δεν περνιέσαι για άτομο που παρασύρεται από τα πάθη του. Αλλά έτσι και το κάνεις, θα το κάνεις καλά, ευσυνείδητα και συστηματικά, όπως και κάθε τι άλλο με το οποίο καταπιάνεσαι. Θα ξεχάσεις τον έξω κόσμο και θα αφήσεις τα τηλέφωνα να χτυπάνε, ενώ εσύ θα διαλύεις τα κρεβάτια. Και άντε μετά να ξαναμαζευτείς στη ρουτίνα σου.

Μήπως να τα παρατούσες όλα και να πήγαινες με την αγάπη σου να γίνεις γελαδάρης στην Αργεντινή; Δεν πουλάς συχνά τρέλα, αλλά μήπως τώρα είναι η ευκαιρία, διότι μια ζωή την έχουμε και όλα τα σχετικά; Το νου σου, γιατί κανένα άλλο ζώδιο δεν κινδυνεύει όσο εσύ να μετανιώσει την αποκοτιά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποια όνειρα για τη ζωή τους, τα δικά σου είναι υπερπαραγωγή. Και σαν γνήσιος Υδροχόος, τρέφεσαι από αυτά για να αντέξεις τις δυσκολίες της ζωής, ακόμα κι αν η υλοποίησή τους δεν προβλέπεται μέχρι τα επόμενα πενήντα χρόνια. Ανεξάρτητα από αυτό, εσύ ελπίζεις και ονειρεύεσαι. Και έρχεται άξαφνα η Σούλα ή ο Τάκης, που αδιαφορεί πλήρως για το όραμά σου να φτιάξεις μια κολεκτίβα εναλλακτικών καλλιτεχνών και θεραπευτών, και θέλει πρώτη κατοικία, εξοχικό και δυο παιδιά, ένα από το κάθε γένος. Κι εσύ λες, καλά. Και καθηλώνεσαι σε ένα γραφείο να μαραζώνεις. Άσχημο μπλέξιμο για οποιονδήποτε. Για έναν Υδροχόο δε, ας μην το κουβεντιάσουμε καν.

ΙΧΘΕΙΣ

Την έχεις που την έχεις την αυτοθυσία, όταν πια ερωτεύεσαι, βάζεις κάτω όλους τους οσιομάρτυρες απάντων των θρησκευμάτων. Πάρε την καρδιά μου, την οδοντόβουρτσά μου, το βιβλιάριο μου της τράπεζας και να σου κάνω κάθε χατίρι στις ιδιαίτερες στιγμές μας (ξέρεις εσύ). Και μετά από όλο αυτό το ρεσιτάλ ανιδιοτελούς προσφοράς, αρχίζεις να μουτρώνεις γιατί ο άλλος δεν ανταποδίνει στα ίσα. Γιατί τον καλόμαθες, γι’ αυτό.

Και γιατί δεν έθεσες εξ αρχής τις βάσεις για μια ισότιμη σχέση όπου, όχι ρε φίλε, δεν θα κάνω μόνο εγώ τη ζωή μου κοκορέτσι για να ταιριάξει με τα προγράμματα και τα κέφια σου, αλλά θα υπάρχει ένα μοίρασμα. Ξεκάθαρα πράγματα.

Πηγή: Myastro

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *