Ζώδια: Ανάδρομη Αφροδίτη στο Λέοντα από 22/07/2023 ως 03/09/2023 – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

 

Ζώδια: Ανάδρομη Αφροδίτη στο Λέοντα από 22/07/2023 ως 03/09/2023 – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Ζώδια: Ανάδρομη Αφροδίτη στο Λέοντα από 22/07/2023 ως 03/09/2023 – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

 

Ένα από τα σημαντικά αστρολογικά νέα του καλοκαιριού είναι ότι η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα, από τις 22 Ιουλίου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου.

Η Αφροδίτη, είναι ο πλανήτης που συνδέεται με τα χρήματα, τα συναισθήματα, τον τρόπο που απολαμβάνει και χαίρεται ένας άνθρωπος την ζωή, την τέχνη, τον έρωτα, την διασκέδαση! Η παραμονή της Αφροδίτης σε ένα ζώδιο είναι 30 μέρες, εκτός από τα έτη που κινείται φαινομενικά ανάδρομη (αυτό προκύπτει κάθε 18 μήνες) όπου η παραμονή της διαρκεί αρκετά παραπάνω, όπως συμβαίνει και αυτή την χρονιά, όπου στο ζώδιο του Λέοντα κινείται για 4 ολόκληρους μήνες από τις 5 Ιουνίου έως τις 10 Οκτωβρίου 2023.

Με την Αφροδίτη να κινείται φαινομενικά ανάδρομη, μπαίνουμε σε μία περίοδο ουσιαστικών επαναξιολογήσεων και επανεκτιμήσεων, τόσο σε θέματα που αφορούν τα χρήματα, την ύλη και τις ανέσεις μας, όσο και σε ζητήματα που συνδέονται με αισθήματα, τις σχέσεις μας και τον τρόπο που απολαμβάνουμε την ζωή! Τι εννοώ όμως με την λέξη «επανεκτιμήσεις»; Βρισκόμαστε σε ένα στάδιο που επαναπροσδιορίζουμε τι είναι σημαντικό, τι είναι απαραίτητο, τι έχει αξία , τι μας καλύπτει και τι όχι…

Σε αυτό το οδοιπορικό συνειδητοποιούμαι περισσότερο από κάθε άλλη φορά τις ελλείψεις μας, τα κενά μας, τις ανικανοποίητες επιθυμίες μας, αλλά και τα βαθιά ριζωμένα «θέλω» που είτε έμειναν στην μέση είτε δεν εκπληρώθηκαν ποτέ. Η διαδικασία αυτή μας ωφελεί για να διακρίνουμε εντέλει τι έχει αξία στην ζωή μας και τι μας δίνει πληρότητα…

Είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα στον τομέα των οικονομικών θα υπάρξει ένα μεγάλο «αγκάθι» που άλλοτε επιπόλαια θα το παραβλέπουμε, θα το υπομένουμε και άλλοτε θα το ρίχνουμε έξω χωρίς να υπολογίζουμε τις συνέπειες που θα έρθουν ωστόσο λίγο αργότερα… Με ανάδρομη Αφροδίτη ωστόσο και πόσο μάλλον στον Λέοντα, σκόπιμο είναι από κάθε άποψη να αποφύγουμε την υπερβολή και την σπατάλη στην οικονομική μας διαχείριση.

Στις αισθηματικές σχέσεις συχνά θα διαπιστώσουμε αυτό το διάστημα πως η βασική ανάγκη για επιβεβαίωση, δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, ενώ ο πληγωμένος εγωισμός αρκετές στιγμές μπορεί να οδηγήσει στην δραματοποίηση ή και στην θυματοποίηση σε κάποιες σχέσεις! Φλογερές ερωτικές επανασυνδέσεις ωστόσο θα γίνουν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, πολλοί θα βρεθούν ανάμεσα σε έναν παλιό και έναν νέο έρωτα, ή θα πέσουν και πάλι στην αγκαλιά του ανθρώπου που κάποτε έκανε την καρδιά τους να σκιρτήσει δυνατά …

Ο έρωτας όμως ειδικά για αυτή την χρονική περίοδο θα είναι ένα παιχνίδι αβέβαιο, χωρίς εγγυήσεις και με σημαντικές αναθεωρήσεις λίγο αργότερα. Οι χωρισμοί «βόμβα» θα έχουν και αυτοί την τιμητική τους μέσα στο καλοκαίρι, άνευ δικαιολογίας, ξαφνικά , απροειδοποίητα κυρίως λόγω έλλειψης πάθους, ενθουσιασμού και ανάγκης για αυτονομία – ελευθερία!

Μάθε πώς θα σε επηρεάσει η ανάδρομη Αφροδίτη από το Λέοντα διαβάζοντας το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

 

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ, η Αφροδίτη ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τα χρήματα και τα αισθήματα θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο Λέοντα, από τις 22 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου. Από τον 5ο οίκο του Ηλιακού σου ωροσκόπιου, είναι αναμενόμενο ότι θα φέρει αρκετές επανεκτιμήσεις στα προσωπικά σου «θέλω» διαπιστώνοντας αυτό τον καιρό ότι πολλά από αυτά που σε ικανοποιούσαν σε παρελθόντα χρόνο, πλέον δεν σου προσφέρουν την ίδια χαρά και τον ίδιο ενθουσιασμό! Είναι πολύ πιθανό να βιώσεις μία περίοδο στασιμότητας ή και βαρεμάρας στην αισθηματική σου ζωή, βλέποντας κάποια προβλήματα να επανεμφανίζονται, είτε ξαφνικά να ξεφουσκώνει η ενθουσιώδης διάθεσή σου.

Πιθανή όμως αυτή την περίοδο είναι και μία επανασύνδεση με έναν έρωτα του παρελθόντος, αφού η Αφροδίτη ανάδρομη από αυτή την θέση, μπορεί να σε οδηγήσει στην αγκαλιά ενός παλαιού έρωτα όπου τώρα μπορείς να εκτιμήσεις την αξία του! Το διάστημα αυτό, δείξε προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου, θα έχεις ροπή προς την σπατάλη, ενώ θυμήσου ότι δεν είναι κατάλληλη στιγμή για τολμηρά επιχειρηματικά σχέδια, για τζόγο ή και για πειραματισμούς με την εξωτερική σου εμφάνιση!

 

Ταύρος
Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, επομένως η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της σε επηρεάζει άμεσα φίλε μου Ταύρε το διάστημα από τις 22 Ιουλίου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου! Από τον 4ο οίκο του Ηλιακού σου ωροσκοπίου, η Αφροδίτη σε βυθίζει σε κάποιες προσωπικές, συναισθηματικές ανασφάλειες … Πόσο σταθερές είναι οι σχέσεις μου εντέλει;

Μήπως προσφέρω περισσότερα από ότι λαμβάνω; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα σε βασανίσουν αυτό το διάστημα. Ένα κύμα νοσταλγίας του ερωτικού σου παρελθόντος μπορεί άνετα να σε παρασύρει να αναβιώσεις κάποιες στιγμές του χτες, σίγουρα όμως το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό δεν σου εγγυάται ότι στο παρελθόν θα βρεις την πολυπόθητη σταθερότητα που επιζητάς. Αναποδιές με το χρήμα είναι μέσα στις τάσεις του καλοκαιριού, είτε για θέματα σπιτιού, είτε για ανάγκες της οικογένειας.

 

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη Ανάδρομη από το ζώδιο του Λέοντα, εύκολα μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένες κρίσης, λόγια και αποφάσεις που θα αναθεωρήσεις λίγο αργότερα. Το διάστημα από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου αναμένεται να υπάρχουν οι ευκαιρίες επικοινωνίας με το ερωτικό παρελθόν, ή αλλιώς μπορώ να πω ότι θα βρίσκεσαι σε διαδικασία σκέψης για το τί είναι σημαντικό, απαραίτητο και έχει αξία στην ζωή σου!

Διαβάστε Επίσης  Πώς θα πετύχει η σχέση σου. Αυτά είναι τα μυστικά επιτυχίας

Τη μία στιγμή μπορεί να μετανιώνεις για επιλογές που έκανες στην αισθηματική σου ζωή, την άλλη να παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια ή μεγάλες δηλώσεις που λίγο αργότερα δεν θα τολμάς, ενώ δεν θα λείπουν και οι παρεξηγήσεις με το έτερον – ήμισυ λόγω της δικής σου αστάθειας, η οποία και θα σε εκθέτει. Οι νέες αισθηματικές γνωριμίες θα έχουν χαρακτήρα επιπόλαιο όπου γρήγορα θα «ξεφουσκώσει» το ενδιαφέρον σου! Επιπλέον δεν είναι κατάλληλο διάστημα για αγορά μεταφορικού μέσου /υπολογιστή / κινητού ή ηλεκτρολογικών συσκευών, γιατί η αγορά δεν θα σε ικανοποιήσει. Προσοχή στα οικονομικά συμφωνητικά!

 

Καρκίνος
Η Αφροδίτη ανάδρομη αυτό το καλοκαίρι από το ζώδιο του Λέοντα, αναμένεται να σε ταλαιπωρήσει κυρίως στον οικονομικό τομέα. Το διάστημα από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου θα υπάρξει αστάθεια και αναποδιά σε αυτό τον τομέα. Χρήματα που περίμενες να λάβεις καθυστερούν τα έξοδα τρέχουν σε διαφορετικούς ρυθμούς από ότι υπολόγιζες, ενώ σκόπιμο είναι αυτό το διάστημα να μην προβείς σε κάποια αγορά, γιατί θα σου αποδειχθεί ως «άχρηστη» ή άβολη.

Πολλές φορές μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να παρασύρεσαι σε λάθη ή σε σπατάλες στα οικονομικά, κάτι το οποίο πρέπει να συμμαζέψεις. Σε ότι έχει να κάνει με τα προσωπικά σου , είναι γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο όπου η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται αρκετά πεσμένη, ενώ αυτό που αναλογίζεσαι έντονα αυτή την περίοδο είναι το τι είναι σημαντικό και τι έχει αξία για σένα, όμως κάνεις και τα ξεκαθαρίσματά σου γιατί θέλεις να διατηρήσεις στην ζωή σου ανθρώπους που εκτιμούν την παρουσία σου στην ζωή τους!

 

Λέων
Η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο δικό σου ζώδιο από τις 22 Ιουλίου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου, επομένως οι μέρες αυτές του καλοκαιριού είναι εξαιρετικά σημαντικές και στην πορεία τους θα κάνεις έναν προσωπικό απολογισμό προκειμένου να αξιολογήσεις τον εαυτό σου, αλλά και τις επιθυμίες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Έρχεσαι σε επαφή με το παρελθόν, ανατρέπονται τα σχέδια που είχες στο μυαλό για μία ερωτική ιστορία … έλκεις κοντά σου τον παλιό ερωτικό σύντροφο που στην ουσία ποτέ δεν ήξερε τι θέλει από εσένα και έρχεται για μία ακόμα φορά να περιπλέξει την κατάσταση (μην νομίζεις ότι τώρα θα ξέρει τι θέλει) … Εσύ καλείσαι να απαντήσεις στον εαυτό σου αν αξίζει να δεις ξανά το ίδιο έργο ή όχι. Στα αισθηματικά αρκετές στιγμές θα νιώσεις σαν να σου αρπάζουν την τηγανίτα με το μέλι την ώρα που πήγαινες να την γευτείς, όμως αυτή η περίοδος θα σου δώσει και σημαντικά μαθήματα…

Θα μάθεις να χαλιναγωγείς τον εγωισμό σου και την δίψα για επιβεβαίωση, γιατί η διαδικασία αυτή δεν σε ωφελεί και θα χρειαστεί να αναγνωρίσεις την πραγματική σου αξία, την οποία πολλές φορές θα αμφισβητήσεις κιόλας! Κάποιες αναποδιές στα οικονομικά είναι αναμενόμενες. Συγκράτησε την υπερβολή και τον αυθορμητισμό σου για να αποφύγεις λάθη που μπορεί να εκθέσουν το όνομά σου!

 

Παρθένος
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα το διάστημα από τις 22 Ιουλίου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου αναμένεται να σε οδηγήσει μέσα σε έναν λαβύρινθο στον οποίο καλείσαι να αφουγκραστείς τις ασυνείδητες επιθυμίες σου, τα κρυφά σου θέλω και να ξεμπερδέψεις τον «Μίτο της Αριάδνης» σε ότι έχει να κάνει με τα προσωπικά, αισθηματικά σου αλλά προπάντων με τα βαθύτερα , κρυμμένα μυστικά του εαυτού σου!

Αρκετές στιγμές μπορεί να νιώσεις ότι καταπιέζεις τις προσωπικές σου επιθυμίες, είτε για να μην απογοητεύσεις κανέναν, είτε από φόβο μην κάνεις λάθος, είτε επειδή μία κατάσταση που βιώνεις είναι περίπλοκη … Αυτή η καταπίεση των βαθύτερων «θέλω» σου συχνά μπορεί να σε βάζει αυτό τον καιρό στο ρόλο του θύματος … Οι ευαισθησίες θα είναι τονισμένες καθώς και η νοσταλγία για στιγμές του παρελθόντος. Σε όλο αυτό το οδοιπορικό αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να κλείσεις κάποιους κύκλους, ενώ κάποιες στιγμές επανεκτιμάς κατά κάποιο τρόπο αν κάποιοι άνθρωποι αξίζουν πραγματικά την αγάπη σου, ή και τις θυσίες που έχεις κάνει ως σήμερα…

Αρκετά περίπλοκη η επιρροή της Ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο σου, αρκετές στιγμές θα είναι και αποκαλυπτική, οι επανεκτιμήσεις ωστόσο που θα κάνεις θα σε βοηθήσουν στην πορεία να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στα προσωπικά σου «θέλω»

 

Ζυγός
Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της το ζώδιο του Λέοντα στις 22 Ιουλίου και ειδικά για σένα είναι εξαιρετικά σημαντική αυτή η συνθήκη, αφού η Αφροδίτη είναι και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου!

Οι επανεκτιμήσεις και οι επαναξιολογήσεις θα έχουν την τιμητική τους το επόμενο διάστημα και για το δικό σου ζώδιο και σε αυτό το οδοιπορικό καλείσαι να επανεξετάσεις ποιες είναι οι βαθύτερες προσδοκίες σου, προσδοκίες που μπορεί οι συνθήκες να σε ανάγκασαν στο παρελθόν να αφήσεις πίσω. Όνειρα μισά, φιλοδοξίες που έμειναν στην μέση βγαίνουν τώρα από το χρονοντούλαπο και εσύ καλείσαι να αξιολογήσεις εκ νέου αν πραγματικά επιθυμείς τώρα όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα. Με την

Ανάδρομη Αφροδίτη στο Λιοντάρι ωστόσο, επανεκτιμάς και την αξία της φιλίας, επιλέγεις συνειδητά ποιοι είναι οι ουσιαστικοί φίλοι στην ζωή σου και απομακρύνεσαι από ανθρώπους που δεν τιμούν αυτό το ρόλο έτσι όπως εσύ θα ήθελες ή θα περίμενες. Μην παραξενευτείς λοιπόν αν μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου διαπιστώσεις ότι ένα φιλικό πρόσωπο που εσύ του έχεις σταθεί και το έχεις υποστηρίξει, λειτούργησε ακριβώς αντίθετα από ότι περίμενες. Αναθέρμανση σε παλιές φιλίες είναι και αυτή μία από τις τάσεις της περιόδου.

Διαβάστε Επίσης  Ποιοι είναι οι χειρότεροι οδηγοί του ζωδιακού;

 

Σκορπιός
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δηλαδή από το ζώδιο του Λέοντα, αναμένεται να φέρει μία σειρά επανεκτιμήσεων στους στόχους και στα οράματα που έχεις για την ζωή και το μέλλον σου! Το διάστημα από τις 23 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να είναι κάπως στερητικό, είτε και εσύ ανικανοποίητος από τα αποτελέσματα που βλέπεις στον τομέα της καριέρας σου!

Πολύ πιθανό να νιώθεις ότι δίνεις την ψυχή σου για την πρόοδο και της εξέλιξη των επαγγελματικών σου, αλλά αυτό δεν εκτιμάται έτσι όπως θα θελες, ή θα περίμενες. Συχνά μπορεί να νιώσεις υποτιμημένος, ή προσβεβλημένος από στάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων, στο επαγγελματικό χώρο από ανθρώπους που κατέχουν μία υψηλότερη θέση από εσένα, στα προσωπικά αυτό το αίσθημα θα δημιουργηθεί από τον / την /σύζυγο.

Κάτι το οποίο χρειάζεται να προσέξεις αλλά και να προφυλάξεις σε ετούτη την χρονική περίοδο είναι την κοινωνική σου εικόνα, ή αλλιώς το «όνομά» σου. Θυμήσου ότι δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για σημαντικές επαγγελματικές ενάρξεις / αλλαγές ή και για τολμηρά εγχειρήματα νέων συνεργασιών.

 

Τοξότης
Η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο το Λέοντα και από αυτή την θέση αναμένεται να σε ωθήσει να φιλοσοφήσεις εκ νέου θέματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή αλλά και τις προσωπικές σου επιθυμίες. Οι εμπειρίες του χτες, σου έδωσαν σημαντικά μαθήματα τα οποία τώρα καλείσαι να αξιολογήσεις και να λάβεις τα πολύτιμα δώρα τους.

Είναι όμως και μία περίοδος που είναι πολύ πιθανό να αναγνωρίσεις λάθη, ή επιπόλαιες επιλογές του χτες και τώρα να κάνεις βήματα αποκατάστασης! Νέες αισθηματικές ιστορίες που θα δημιουργηθούν αυτή την περίοδο, δεν θα έχουν την προοπτική εξέλιξης και ο ενθουσιασμός σου γρήγορα θα ξεφουσκώσει! Σε τι πρέπει να είσαι προσεχτικός αυτό το διάστημα; Στις υπογραφές οικονομικών εγγράφων, σε νομικές υποθέσεις που συνδέονται με οικονομικά, στα χρήματα που αναμένεται να ξοδέψεις για ταξίδια (ίσως να είναι περισσότερα από αυτά που υπολογίζεις).

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη από τις 22 Ιουλίου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου και για σένα φίλε μου Αιγόκερε, αυτό σημαίνει ότι έρχονται πιέσεις στα οικονομικά και ιδιαίτερα στις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Οφειλές του παρελθόντος καλείσαι τώρα να τις ρυθμίσεις, λογαριασμοί ετεροχρονισμένα έρχονται φουσκωμένοι, χρήματα που σου οφείλουν καθυστερούν να έρθουν στα χέρια σου και όλη αυτή η διαδικασία έρχεται για να φουντώσει για τα καλά τις ανασφάλειές σου αλλά και το φόβο για το αν θα τα καταφέρεις.

Πάρε βαθιές ανάσες και προσπάθησε αυτό το διάστημα να είσαι όσο πιο οργανωμένος και συγκροτημένος γίνεται, αποφεύγοντας και την σπατάλη που μπορεί να προκύπτει είτε από την έλλειψη αυτοσυγκράτησης, είτε από την ανάγκη σου να καλύψεις κάποια συναισθηματικά σου κενά! Σε ότι αφορά τα προσωπικά – αισθηματικά σου, με την Ανάδρομη Αφροδίτη από τον Λέοντα, είναι πολύ πιθανό να ξυπνήσει μέσα σου κάποιο ερωτικό πάθος του παρελθόντος, πιθανή όμως είναι και η αναβίωση κάποιων προβλημάτων που είχαν προκύψει σε παρελθόντα χρόνο στην σχέση σου, με αποτέλεσμα να κλονίζεται κατά κάποιο τρόπο είτε η εμπιστοσύνη , είτε η ασφάλεια!

 

Υδροχόος
Με την Αφροδίτη να κινείται φαινομενικά ανάδρομη από το ζώδιο του Λέοντα από τις 22 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου, είναι φανερό ότι βρίσκεσαι σε μία διαδικασία ουσιαστικών επανεκτιμήσεων στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων. Εκτός από μία επανασύνδεση σχέσης, που είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κατά την περίοδο αυτή, είναι βέβαιο ότι και εσύ από την πλευρά σου μπαίνεις σε μία διαδικασία να σκεφτείς πολλά πράγματα για την πορεία της προσωπικής και αισθηματικής σου ζωής! Τι θέλω πραγματικά; Τι με καλύπτει;

Αυτή η σχέση μπορεί να έχει μία αρμονική πορεία; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα σε ταλανίσουν αυτή την περίοδο και θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις. Αν είσαι σε μία σχέση, είναι πολύ πιθανό συχνά να προκαλείται μία δυσαρέσκεια που σε κάνει να βρίσκεσαι κάπως ανικανοποίητος. Καλό είναι αυτό το διάστημα να μην «κουκουλώνεις» τα προβλήματα στην σχέση σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να προϋπάρχουν και να παίρνουν τώρα μεγαλύτερες διαστάσεις.

 

Ιχθύς
Η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου και από τον 6ο οίκο του Ηλιακού σου Ωροσκοπίου σου θυμίζει ότι πρέπει να κάνεις κάποιες αναπροσαρμογές στην καθημερινότητά σου και στην ρουτίνα σου, προκειμένου να φέρεις και πάλι την ισορροπία και την αρμονία που έχει διαταραχτεί. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις στις επιπολαιότητες που μπορεί τώρα να παρασυρθείς, όπως την άστατη και πρόχειρη διατροφή, τις καταχρήσεις (αλκοόλ, τσιγάρο).

Αρκετές στιγμές μπορεί να νιώθεις ότι το πλαίσιο της καθημερινότητάς σου σε κουράζει, το βαριέσαι, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr δεν σε ικανοποιεί ενώ κάποια «παρατράγουδα» θα σημειωθούν και στον εργασιακό τομέα… Αυτά μπορεί να αφορούν την προσωρινή στασιμότητα , αλλά και το γεγονός ότι θα είσαι κάπως ανικανοποίητος από τις αποδόσεις και τα οικονομικά της εργασίας σου!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *