Δολοφονία Τοπαλούδη: Κυνική ομολογία νέου συλληφθέντα που προκαλεί σοκ

Δολοφονία Τοπαλούδη: Κυνική ομολογία νέου συλληφθέντα που προκαλεί σοκ

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν».
Νέο σοκ στην υπόθεση της δολοφονίας της 19χρονης Ελένης Τοπαλούδη προκαλεί η ομολογία ενός 23χρονου συλληφθέντα Ρομά στην Ρόδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 20χρονο Αλβανό για την δολοφονία της φοιτήτριας βίασαν από κοινού 19χρονη, τρεις μέρες μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της 19χρονης, ο βιασμός της νεαρής κοπέλας συνεχίστηκε σε… δόσεις, με τους φερόμενους ως δράστες να επιμένουν μέχρι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις φρικιαστικές πράξεις τους.

Διαβάστε Επίσης  Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν. Τότε ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, την ασφάλισαν στο αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο» αναφέρει η δικηγόρος.

Αυτό προκύπτει και από την κυνική ομολογία του 23χρονου Ρομά, που σόκαρε ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς, όταν περιέγραψε πως την ώρα που ο συγκατηγορούμενός του χτυπούσε με μανία την 19χρονη και ασελγούσε σε βάρος της, ο ίδιος αυνανιζόταν απολαμβάνοντας το φρικτό θέαμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *