Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε άνδρας – Χτυπούσε τη γυναίκα του και αυτοπυροβολήθηκε όταν έγινε αντιληπτός από την ΕΛΑΣ

Το επεισόδιο ήταν στην είσοδο της πολυκατοικίας, ενώ περιπολία της ΟΠΚΕ περνούσε από το σημείο – Πρόλαβε και κλείστηκε στο διαμέρισμα όπου αυτοκτόνησε -Ο αυτόχειρας είχε απασχολήσει τις Αρχές για ληστεία και ναρκωτικά

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στη Γλυφάδα με έναν άνδρα να αυτοκτονεί λίγο αφότου είχε χτυπήσει τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα όλα εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Ικαρίας με τον άνδρα να δέρνει τη γυναίκα του. Από το σημείο περνούσε περιπολία της ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν το περιστατικό και σταμάτησαν. Ο άνδρας έτρεξε προς την πολυκατοικία, μπήκε στο διαμέρισμά του, την ώρα που οι αστυνομικοί ειδοποιούσαν προκειμένου να φτάσει στο σημείο διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε Επίσης  «Βραδιά τρομοκρατίας στη Νέα Φιλαδέλφεια - Έσπασαν αυτοκίνητα, μαχαίρωναν»: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το σημείο των επεισοδίων

Ο 29χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών, προτού φτάσει στο σημείο διαπραγματευτής, αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Από τον έλεγχο της ΕΛΑΣ στο όχημα του αυτόχειρα διαπιστώθηκε πως είχε εμπλακεί χθες σε τροχαίο με εγκατάλειψη και τραυματισμό δύο ανθρώπων.

«Είδα την αστυνομία που πήρε την κοπέλα για να την ηρεμήσει» τόνισε αυτόπτης μάρτυρας.

Κατά πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε ποινικό παρελθόν καθώς είχε απασχολήσει τις αρχές για συμμετοχή σε ληστεία αλλά και υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ έδινε «παρών» στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε Επίσης  Καθαρά Δευτέρα: Προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού - Χρήσιμες συμβουλές από τον ΔΕΔΔΗΕ

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του διαμερίσματος έχουν εντοπιστεί ναρκωτικά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *