Γυναικοκτονία: Στον ανακριτή ο 39χρονος δράστης – Σήμερα η κηδεία της 28χρονης Κυριακής

 Γυναικοκτονία: Στον ανακριτή ο 39χρονος δράστης – Σήμερα η κηδεία της 28χρονης ΚυριακήςΡαγδαίες εξελίξεις πυροδότησε η δημοσιοποίηση ηχητικού ντοκουμέντου, με την τελευταία τηλεφωνική συνομιλία της άτυχης 28χρονης με τον αστυνομικό στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, αλλά και με τα όσα υποστήριξε ο φρουρός του αστυνομικού τμήματος, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ. στους Αγίους Αναργύρους. Γυναικοκτονία: Στον ανακριτή ο 39χρονος δράστης – Σήμερα η κηδεία της 28χρονης Κυριακής

Έξι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη λήψη καταθέσεων, απ’ όσους βρίσκονταν στο Τμήμα και το «100» και τα στοιχεία εντός των ημερών θα αποσταλούν στον εισαγγελέα. Εν τω μεταξύ, σήμερα Πέμπτη (4/4) πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον της 25ης ανακρίτριας ο 39χρονος δράστης, ο οποίος είναι στο ψυχιατρείο.

Διαβάστε Επίσης  Η κακοκαιρία εξακολουθεί να πλήττει το Πήλιο - Χιονίζει στον Βόλο

Σήμερα, εξάλλου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία της 28χρονης Κυριακής.

Απομακρύνθηκαν έξι αστυνομικοί από το Α.Τ. Αγ. Αναργύρων

Συνολικά έξι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν χθες από τις θέσεις τους. Πρόκειται για τον διοικητή, την αξιωματικό υπηρεσίας, την επόπτρια και την οδηγό της, τον σκοπό του ΑΤ Αγ. Αναργύρων, καθώς και για τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, ο οποίος συνομίλησε με την κοπέλα, λέγοντάς της ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί». Ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.

Άκρως αποκαλυπτική, είναι η κατάθεση του 48χρονου φρουρού, του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. «Ένας άνδρας έπεσε με άλμα επάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μαχαίρι. Εγώ αιφνιδιάστηκα και άρχισα να φωνάζω, αλλά εντός λίγων δευτερολέπτων η Κυριακή είχε πέσει αιμόφυρτη κάτω μαζί με τον δράστη. Όταν συνήλθα λίγο, είδα την Κυριακή χωρίς τις αισθήσεις της, μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο και αυτός πεσμένος πλάγια με την Κυριακή μέσα στα αίματα. Τα έχασα, δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω πώς έγινε», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες του Ertnews.

Διαβάστε Επίσης  Νέα εισβολή αφρικανικής σκόνης Παρασκευή και Σάββατο

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, με την λήψη καταθέσεων, από όσους βρίσκονταν στο Τμήμα και το «100». Αναμένεται
να ολοκληρωθεί έως το τέλος της εβδομάδας, και τα στοιχεία θα αποσταλούν στον εισαγγελέα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *