Η γη της ελιάς: Η Κατερίνα στο κρεβάτι με τον Φίλιππο! Σύγκρουση Γιώργη-Μυρτάλης

Η γη της ελιάς: Η Κατερίνα στο κρεβάτι με τον Φίλιππο! Σύγκρουση Γιώργη-ΜυρτάληςΌλα όσα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της Ελιάς: Στο συμβολαιογραφείο ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη σμίγουν ξανά και αυτός της λέει την αλήθεια για την Αλκμήνη:«Την Αλκμήνη δεν αντέχω να τη βλέπω μπροστά μου! Δεν σε πιστεύω, πας να την καλύψεις»… Η Μυρτάλη της προτείνει να την διώξουν και να πάρουν άλλη χημικό. Την επόμενη ημέρα όμως η Ισμήνη τα βρίσκει μαζί της και την ευχαριστεί που την ταρακούνησε. Η γη της ελιάς: Η Κατερίνα στο κρεβάτι με τον Φίλιππο! Σύγκρουση Γιώργη-Μυρτάλης

Η γη της ελιάς: Η Κατερίνα ξαπλώνει δίπλα στον Φίλιππο και πάει να τον φιλήσει…

Ο Κουράκος καλεί την Κατερίνα στο τμήμα για ερωτήσεις και για να της δείξει φωτωγραφίες υπόπτων… Αλέξης πιστεύει πως κάτι πείεργο τρέχει με την Κατερίνα και το εξομολογείται στην Μαργαρίτα.

Η Μυρτάλη πηγαίνει στη φυλακή στην Αθηνά γυρεύοντας απαντήσεις αλλά είναι πολύ σκληρή απέναντί της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Θέλω να την ντύσω νύφη…»

«Ο Ιπποκράτης ήταν για μένα τα πάντα όσο έζησα μαζί του. Μετά αρρώστησε και σκλήρυνε κι άλλο.. Με λύγισε με τον τρόπο του κι έπεσα χαμηλά.. Μετανιώνω, αλλά δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω και να αλλάξω τα γεγονότα! Μακάρι να μπορούσα!»

Η Αναστασία συναντιέται με τον Θανάση και του δίνει 20 χιλιάδες ευρώ. Η Μυρτάλη πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας να ρωτήσει τον Κουράκο τι τρέχει με την Ευτυχία κι εκείνος την διώχνει εκνευρισμένος: «Σε ότι αφορά εμένα κι εκείνη, σε παρακαλώ μην ανακατεύεσαι! Και τώρα σε παρακαλώ να φύγεις, γιατί πρέπει να επιστρέψω στο τμήμα!»

 

Τα νέα για την διπλή ζωή της Κατερίνας έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν. Στη φυλακή η Βαγγελιώ ενημερώνει την αρχηγό για τα 15 χιλιάρικα και υπόσχεται πως η επόμενη δόση θα είναι μεγαλύτερη.

Διαβάστε Επίσης  Netflix: Στην κορυφή σκαρφάλωσαν οι Σέρρες

Στο κλάμπ το Αφεντικό έχει χάσει την υπομονή του με την Ράινα κα ιθα τον δούμε να τηλεφωνεί:«Να σου πω.. Η Βουλγάρα μου είναι άχρηστη πια! Ούτε κατανάλωση κάνει, ούτε και με πελάτες πάει! Ναι, ακριβώς αυτό.. Πρέπει να την πείσω! Θα αρχίσω από αύριο να της το λέω λάου – λάου!»

Η Κατερίνα μένει μόνη της στο σπίτι με τον Φίλιππο, δεν χάνει την ευκαιρία, ξαπλώνει δίπλα του και πάει να τον φιλήσει…Η γη της ελιάς: Η Κατερίνα στο κρεβάτι με τον Φίλιππο! Σύγκρουση Γιώργη-Μυρτάλης

πηγή

ΣΑΣΜΟΣ: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 13/10)

Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται αυτός που έχει το 5ο δαχτυλίδι!

Η γη της ελιάς: Σοκ για την Ευτυχία, στον γκρεμό Στάθης-Εύα!

Τρία Μίλια: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 14/10)

 

https://www.facebook.com/fiftififti.eu/?ref=br_rs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *