Τρία Μίλια: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 14/10)

Τρία Μίλια: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 14/10)

Τρία Μίλια: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 14/10)

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη σειρά Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης προσπαθεί να πλησιάσει την Ελένη μετά την αποβολή της, αλλά εκείνη δεν θέλει ούτε να τον δει…

Τρία Μίλια επεισόδιο 81-82-83-84-85

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Star, Τρία Μίλια, στα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται, από Δευτέρα 10 έως Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

 

Δευτέρα 10/10 επεισόδιο 81
Ο Τίμος ισχυρίζεται στην αστυνομία πως είναι αθώος και πως κάποιος τον έχει παγιδεύσει. Η Κλειώ, υπερασπίζεται με πάθος τον πατέρα της και όταν ο Πέτρος προσπαθεί να την πλησιάσει, τον διώχνει διότι πιστεύει ότι αυτός ευθύνεται για τη σύλληψή του. Ο Νικόλας τού λέει να της δώσει λίγο χρόνο.

Η Διονυσία πληροφορείται πως η Μαρούλα έχει εγκαταλείψει το νησί, χωρίς να της πει τίποτα. Ο Λάμπης παίρνει μετάθεση και πρέπει να φύγει άμεσα από τη Δρακόνησο. Στο αστυνομικό τμήμα, όλοι δίνουν καταθέσεις, σχετικά με τον Τίμο. Το γενικό συμπέρασμα είναι πως είναι ένας άνθρωπος αδίστακτος και ικανός για όλα.

Λίγο πριν τον μεταφέρουν στην Αθήνα, η Δέσποινα τον επισκέπτεται στο κρατητήριο. Εκείνος της λέει ότι την αγαπάει, αλλά δεν ξέρει να της πει ποιος τον παγίδευσε. Η Λίζα λέει στο συνεργό της ότι θέλει να σταματήσει να υποδύεται την ερωτευμένη με τον Ευθύμη και αυτός της απαντάει πώς πρέπει να κάνει λίγη υπομονή ακόμη…Τρία Μίλια: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 14/10)

 

Τρίτη 11/10 επεισόδιο 82
Ο Μιχάλης προσπαθεί να πλησιάσει την Ελένη μετά την αποβολή της, αλλά εκείνη δεν θέλει ούτε να τον δει. Η υγεία της Κάτιας αρχίζει να εμφανίζει σημάδια βελτίωσης. Η Βασιλική πιέζει τον Λάμπη να βρει μια λύση για να αποφύγει τη μετάθεση. Εκείνος εναποθέτει την τελευταία του ελπίδα στον Λευτέρη, αλλά μάταια.

Η Βασιλική του ζητά να παραιτηθεί από το Λιμενικό και να δουλέψει μαζί της στο μαγαζί. Ο Ευθύμης προτείνει στη Λίζα να γυρίσει στο σπίτι της, αφού η κατάστασή της έχει βελτιωθεί. Ο δικηγόρος του Τίμου του λέει ότι βρήκε κάτι, που θα τον βοηθήσει. Η Κλειώ κατηγορεί τον Μιχάλη ότι εξαπατούσε την αδερφή της με τη Φωτεινή και πως γνώριζαν ότι ο Πέτρος και οι άλλοι συνωμοτούσαν εναντίον του πατέρα της.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: «Σε έχει μαγέψει με τα μαγιολίκια της γιε μου»

Κάποιοι πετούν αυγά στο τζάμι του φαρμακείου και η Δέσποινα βγαίνει και τους μιλάει έξω από τα δόντια. Ο Τίμος δέχεται ένα μήνυμα από κάποιον άγνωστο. Ο Στέφανος και η Λίζα συνεχίζουν την εφαρμογή του σχεδίου τους.

 

Τετάρτη 12/10 επεισόδιο 83
Η Δέσποινα ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα για να μάθει τι κρύβει η κάρτα sim, που βρήκε στο γραφείο του Τίμου. Εκείνος την οδηγεί στον Ευθύμη, όπου ανακαλύπτει ότι ο Τίμος είχε καθημερινή επικοινωνία με έναν επικίνδυνο άνθρωπο της νύχτας. Η Κλειώ ζητάει από τον Πέτρο να χωρίσουν. Στο κελί του Τίμου, έρχεται ένας κρατούμενος που είναι παλιός του γνώριμος.

Η Φωτεινή και ο Μιχάλης ζουν ρομαντικές στιγμές και εκείνος νιώθει ευτυχισμένος. Η Κάτια, με τη στήριξη και τη συμπαράσταση του Γεράσιμου, συνειδητοποιεί ότι υπάρχει σημαντική βελτίωση στο θέμα της μνήμης της. Στο μπαράκι του Χάρη, οργανώνεται πάρτι-έκπληξη για την αποχώρηση του Λάμπη.

Εκείνος αποχαιρετάει τους φίλους και τους γνωστούς του, απαρηγόρητος που η Βασιλική δεν του μιλάει και δεν τον αφήνει ούτε να την αποχαιρετήσει. Ο Στέφανος έρχεται πολύ κοντά με τον Μιχάλη και εκείνος του εμπιστεύεται όλα αυτά που έχουν πραγματική σημασία στη ζωή του, χωρίς να υποψιάζεται τον πραγματικό σκοπό τού αδελφού του…

 

Πέμπτη 13/10 επεισόδιο 84
Μετά τις υπόνοιες, που αφήνει ο Ευθύμης σχετικά με τον Τίμο και τη σχέση του με τη μαφία, η Δέσποινα αποφασίζει να τον επισκεφτεί στη φυλακή, στην Αθήνα. Το πάρτι για την αναχώρηση του Λάμπη τελειώνει και εκείνος πριν φύγει, προσπαθεί να μιλήσει στη Βασιλική, η οποία είναι κλειδωμένη στο μαγαζί της.

Τελικά, της μιλάει από έξω και όσα της λέει την αγγίζουν και την κάνουν να μαλακώσει λίγο. Ο Νικόλας λαμβάνει ένα μυστηριώδες γράμμα από τη Σουηδία. Ο Πέτρος είναι συντετριμμένος μετά το χωρισμό του από την Κλειώ και ζητάει τη βοήθεια της Φωτεινής. Ο Ευθύμης υποπτεύεται το παιχνίδι που παίζει η Λίζα, αλλά αποφασίζει να πάει με τα νερά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης τινάζει τα μυαλά του στον αέρα

Ο Γεράσιμος γίνεται έξαλλος όταν ανακαλύπτει μια ακόμα συνομωσία του Τίμου. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης περνάνε μια ρομαντική βραδιά. Ο Στέφανος, όμως, βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να δημιουργήσει προβλήματα στο ζευγάρι.

 

Παρασκευή 14/10 επεισόδιο 85
Στο σπίτι της Φωτεινής, ο Ευθύμης τής εκμυστηρεύεται τις υποψίες του για τη Λίζα. Όταν φτάνουν ο Μιχάλης και ο Στέφανος, αλλάζουν κουβέντα και ο Μιχάλης τσακώνεται μαζί της, πιστεύοντας ότι κάτι τού κρύβει. Ο Τίμος μαθαίνει πως σύντομα θα αποφυλακιστεί με εγγύηση, αλλά το ποσό είναι υπέρογκο.

 

Η Δέσποινα μαθαίνει από τον Μάρκο για πολλές από τις παρανομίες του άντρα της και σοκάρεται. Ο Γεράσιμος είναι αγχωμένος, επειδή κινδυνεύει να χάσει την ακτοπλοϊκή του γραμμή, αλλά ο Νικόλας του δίνει μια χρήσιμη ιδέα. Η Βασιλική νιώθει πολύ άσχημα, μετά από τον χωρισμό της, αλλά ο Χρόνης την κάνει να νιώσει καλύτερα.

Ο Πέτρος συναντάει τη Λίζα στην παραλία και άθελά του ακούει ένα τηλεφώνημά της και προβληματίζεται. Πριν φύγει από την Αθήνα, η Δέσποινα αποφασίζει να κάνει μία ακόμα επίσκεψη. Ο Μιχάλης, η Φωτεινή και ο Στέφανος πηγαίνουν σε μια εκδήλωση οινογνωσίας. Για μια στιγμή, ο Μιχάλης απομακρύνεται και έχει μια αναπάντεχή συνάντηση με κάποια, που τον γνωρίζει…

 

 

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται αυτός που έχει το 5ο δαχτυλίδι!

Η γη της ελιάς: Σοκ για την Ευτυχία, στον γκρεμό Στάθης-Εύα!

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στα πρόθυρα χωρισμού με τον Λυκούργο για τα μάτια της Ράινας

Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς

https://www.facebook.com/fiftififti.eu/?ref=br_rs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *