Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο – Επεισόδια 31-32-33-34-35

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο – Επεισόδια 31-32-33-34-35ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32-33-34-35 , όλα τα νέα και επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, επόμενα επεισόδια: Ο Σώτος, μη έχοντας άλλη λύση, επιστρέφει στο χωριό μαζί με τον Πετράν, με την ουρά κάτω απ’ τα σκέλια. Ο Ηλίας καταφέρνει να τουμπάρει, για ακόμη μια φορά, τη Φιλιώ, αλλά όχι και τη Βαλέρια, που τον αναγκάζει να της δώσει τα μισά χρήματα από την πώληση του αβγού.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Δευτέρα 17/10/22 Επεισόδιο 31
Επεισόδιο 31ο: Η Βαλερίτα δεν θέλει μόνο λεφτά από τον μπακάλη μας όμως, θέλει και πληροφορίες, για να μάθει τι σχεδιάζουν οι Πλατανιώτες εναντίον της και να λάβει τα μέτρα της. Ο Παναγής και η Κατερίνα ζητάνε βοήθεια από τη Μάρμω, για να κάνουν ξανά συμβούλιο στον Πλάτανο, και εκείνη προτείνει… λευκούς γάμους, για όλους τους κοινοβιακούς!

Κι ενώ ο Ηλίας πανηγυρίζει πως -τάχα μου δήθεν- κέρδισε το λαχείο, ο Σώτος κλαίει τη μοίρα του, αφού ο Πετράν είναι αποφασισμένος να τον παντρέψει με τη Σύλβια, για να τον κάνει Πλατανιώτη με τη βούλα!

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Τρίτη 18/10/22 Επεισόδιο 32
Επεισόδιο 32ο: H προσπάθεια της Κατερίνας και του Παναγή, να αυξήσουν τον πληθυσμό του χωριού, για να επαναλειτουργήσει το συμβούλιό τους, γίνεται η αιτία μιας ατελείωτης αντιπαράθεσης μεταξύ της Σύλβιας και του Σώτου, αφού η μία δεν πιστεύει στον γάμο γενικώς και ο άλλος στον λευκό γάμο… ειδικώς.

Ο Ηλίας υπόσχεται στον Χαραλάμπη να τον στείλει ρομαντικό ταξίδι με την Καλλιόπη, αλλά η μοδίστρα μας προτιμάει να κανονίσει ταξίδι μοναχά για πάρτη της. Ο Κανέλλος και ο Τζώρτζης, πάλι, συμφωνούν ότι διαφωνούν και ρίχνονται ξανά στον αγώνα για την καρδιά της Χρύσας, για να της αποδείξουν ποιος μπορεί να τη φροντίσει καλύτερα. Τι θα κάνει η Φιλιώ, όταν η Μάρμω της προτείνει να παντρευτεί αυτή τον Σώτο, για να βοηθήσει το χωριό;

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Τετάρτη 19/10/22 Επεισόδιο 33
Επεισόδιο 33ο: Οι εκβιασμοί πάνε κι έρχονται στον όμορφο Πλάτανο: η Βαλέρια εκβιάζει τον Ηλία, η Αγγέλα εκβιάζει τη Βαλέρια και ο Εγκέφαλος εκβιάζει τον Πετράν. Ο Κανέλλος, πάλι, υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον μπακάλη και προσπαθεί να το αποδείξει, ενώ ο Σίμος έχει ξεφύγει και σκορπάει λεφτά, δίχως αύριο.

Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει στο Παρίσι με τη Σύλβια κι ο Θύμιος με τον Χαραλάμπη το φυσάνε και δεν κρυώνει. Ο Πετράν ψάχνει νύφη για τον Σώτο, και η Μάρμω ψάχνει νύφες και γαμπρούς… γενικώς, για να γίνουν Πλατανιώτες. Η Λουκία (Ναντίν Ξηντάρα) επιστρέφει με ένα παράσημο κι ένα παθιασμένο φιλί για τον Κανέλλο, μόνο που αυτή η επιστροφή θα καταλήξει σε καταστροφή, αφού η Χρύσα θα εμφανιστεί την πιο ακατάλληλη στιγμή. Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλες τις εξελίξεις της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο…

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Πέμπτη 20/10/22 Επεισόδιο 34
Επεισόδιο 34ο: Ο Ηλίας δεν προλαβαίνει να μετράει τα χτυπήματα της μοίρας, και, για να γλιτώσει από τον εκβιασμό της Ζαφείρως, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Βαλέριας, που, ως συνήθως, ζητάει ανταλλάγματα. Η Αγγέλα δίνει στην Κατερίνα την ιδέα να παίξει το συμβούλιο του χωριού στα χαρτιά, που είναι το μεγάλο πάθος της Ζαφείρως, και η γιατρέσσα μας πάνω στην απελπισία της αρχίζει να το σκέφτεται σοβαρά. Ο Σίμος, πάλι, δεν σκέφτεται κανέναν και τίποτα και πιάνεται στα χέρια με τον Πετράν για ακόμη μια φορά.

Ο δικηγόρος έρχεται στο χωριό για να συναντήσει τη Μάρμω, αλλά για κακή του τύχη συναντάει τυχαία τη Βαλέρια, και κάπως έτσι πέφτει, για μια ακόμα φορά, θύμα… απαγωγής. Τι θα κάνει, όμως, η Βαλερίτα όταν ο παπάς μας την πιάσει στα… πράσα να κρατάει τον δικηγόρο αιχμάλωτο; Η Κατερίνα τι στοιχημάτισε, τελικά, με τη Ζαφείρω, για να την πείσει να ποντάρει ολόκληρο συμβούλιο;

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Παρασκευή 21/10/22 Επεισόδιο 35
Επεισόδιο 35ο: Ο Πετράν αναλαμβάνει να προπονήσει την Κατερίνα στο πόκερ και έρχεται όλο και πιο κοντά με τη γιατρέσσα μας. Ο Κανέλλος, πάλι, περνάει δύσκολες ώρες, καθώς του είναι αδύνατο να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της Χρύσας. Ο παπάς ορκίζεται να διώξει τη Βαλέρια από το χωριό με κάθε τρόπο και ως γνωστόν «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», ειδικά όταν πρόκειται για τον σκοπό του παπα-Νώντα!

 

Η Φιλιώ με τον Ηλία πηγαίνουν για ψώνια στην Αθηνά, αλλά ο μπακάλης μας αδυνατεί να αποχωριστεί τα καβούρια από τις τσέπες του. Ο Σίμος, από την άλλη, είναι έτοιμος να μπει συμπαραγωγός μέχρι και στο μιούζικαλ του Θοδωρή. Την ίδια ώρα, μερικές πιστολιές δίπλα στο κοινόβιο υπενθυμίζουν στον Σώτο πως έχει αφήσει ανοιχτές… εκκρεμότητες με τον Εγκέφαλο, που πρέπει να τις κλείσει σύντομα, για να μην ανοίξουν κεφάλια.

Παγιδευμένοι: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 12/10)

Η Γη της Ελιάς: Ο θάνατος πλησιάζει την Ράινα!

Σασμός Spoiler: Πάνος και Λευτέρης Ορφανός σε πόλεμο

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *