Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται αυτός που έχει το 5ο δαχτυλίδι!

Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται αυτός που έχει το 5ο δαχτυλίδι!Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται αυτός που έχει το 5ο δαχτυλίδι!
Η ιστορία που μας απασχολεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του δεύτερου κύκλου στη Γη της ελιάς, είναι το κύκλωμα ΣΝΑΦ, το οποίο παγιδεύει νεαρές γυναίκες βιντεοσκοπεί τις ερωτικές πράξεις τους και έπειτα τις σκοτώνει εν ψυχρώ. Μάλιστα, σε ένα από αυτά τα βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα στο χέρι του αδίστακτου άντρα το δαχτυλίδι των Βρεττάκων.

Η Γη της Ελιάς: Ο άντρας μυστήριο που έχει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Ο Λυκούργος και ο Κουράκος κινούν γη και ουρανό για να την εντοπίσουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άντρας αυτός θα κάνει την εμφάνιση του στο στριπτιτζάδικο στα επόμενα επεισόδια και πρόκειται για έναν άνθρωπο που είναι γνώριμο πρόσωπο του Σταύρου Βρεττάκου, γιος του Ιάκωβου που υπήρξε μέλος της συμμορίας στην οποία ήταν μπλεγμένος και του έκλεψε το δαχτυλίδι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σε θανάσιμο κίνδυνο

Το δαχτυλίδι το φοράει στις αποτρόπαιες πράξεις του, έπειτα από την εντολή του αφεντικού. Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε πως το αφεντικό του κλαμπ βρίσκετε κάτω από τον Κωνσταντίνο στην ιεραρχία, καθώς το μαγαζί υπόκειται στις δραστηριότητες του Δημοσθένη, κάτι που εκείνος δεν γνωρίζει…

Δείτε στα επόμενα επεισόδια: Ο Θανάσης φέρνει τα συμβόλαια στο μαγαζί της Αρετής κι εκείνη τα υπογράφει χαρούμενη. Ο Ισίδωρος ξαναπηγαίνει στη φυλακή και ανακοινώνει την απόφασή τους να πουλήσουν το πατρικό των Βρεττάκων. Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος έχει έτοιμο το πληρεξούσιο και πηγαίνουν στη φυλακή με τον Λυκούργο για να το υπογράψει η Αθηνά.

Η Βαγγελιώ μπαίνει στο κελί της αρχηγού των “κακών”, αυτής που την μαχαίρωσε και της λέει: «Όλα καλά.. αυτή το έχει χάψει το παραμύθι.»

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Μαχαιρώνουν τη Θεοφανώ μπροστά στον Αντρέι

Λίγο αργότερα θα δούμε την Κατερίνα να παίρνει τηλέφωνο κάπου, δεν ξέρουμε σε ποιόν:«Δεν ξέρω τι λεφτά θα μαζευτούν εδώ, αλλά σκέφτηκα και κάτι άλλο. Αυτοί το λατρεύουν το μωρό τους, κι ο Ισίδωρος Βρεττάκος είναι νονός του. Για κοίτα μπας και το αρπάξουμε! Θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν!» Ο Κουράκος επισκέπτεται την Ιουλία και συμφωνούν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

πηγή

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα απογίνει η Αθηνά μετά τη φυλακή;

Η Γη της Ελιάς – Ο Σωκράτης διεκδικεί με μανία την Αγγελική: «Είναι κόρη μου»

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος απέναντι στη βίαιη αντίδραση του γιού του

Σασμός 12-13-14: γιατί η Άσπα παίζει τη ζωή της κορώνα-γράμματα;

ΣΑΣΜΟΣ: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 13/10)

https://www.facebook.com/fiftififti.eu/?ref=br_rs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *