Σασμός Spoiler: Μία απόπειρα αυτοκτονίας ανατρέπει τα πάντα

Σασμός Spoiler: Μία απόπειρα αυτοκτονίας ανατρέπει τα πάνταΣασμός Spoiler: Μία απόπειρα αυτοκτονίας ανατρέπει τα πάντα

 

Μία απόπειρα αυτοκτονίας θα ανατρέψει τα πάντα, στη σειρά Σασμός. Ένας χαρακτήρας θα φτάσει στα άκρα, θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή του, με τον χειρότερο τρόπο. Με τα ίδια του τα χέρια θα προσπαθήσει να βλάψει τον εαυτό του, έχοντας έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Ο χαρακτήρας που θα φτάσει σε αυτό το σημείο, θα είναι ο Διονύσης. Ένας άνθρωπος αδίστακτος, από τον οποίο δε θα περιμέναμε ποτέ κάτι τέτοιο. Κι όμως, ο Διονύσης, προκειμένου να πετύχει όσα θέλει, είναι ικανός να δείξει πως μπορεί να κάνει κακό, ακόμη και στον ίδιο!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια που…

Η απόπειρα αυτοκτονίας θα χτυπήσει τον συναγερμό στους πρωταγωνιστές, στη σειρά Σασμός. Πρώτη η Σεμίνα θα βρεθεί σε πάρα πολύ άσχημη θέση, μη μπορώντας να αντέξει ψυχικά αυτό το φορτίο.

Η απόπειρα του Διονύση Μαρκάκη

Ο Μιχάλης Αλικάκος μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον ρόλο του, αλλά και για όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Χαρακτηριστικά, δήλωσε:

«Ο Διονύσης είναι ένας τοξικός χαρακτήρας, λειτουργεί ύπουλα, είναι διπρόσωπος. Μόνο με την Αργυρώ φαίνεται πως είναι κύριος ώστε να φαίνεται καθαρό το πρόσωπό του. Ο Διονύσης θεωρεί πως η Σεμίνα είναι το λάφυρο του, δεν έχει να κερδίσει κάτι από εκείνη».

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ: Βόμβα, ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο!

Ο Διονύσης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στη σειρά Σασμός

»Υπάρχει μια σκηνή στο σενάριο που έπαθα σοκ διαβάζοντας την. Μετά αντιλήφθηκα πως είναι όντως ο άνθρωπος που θα μπορούσε να το κάνει. Κάποια στιγμή ο Διονύσης κάνει μια απόπειρα αυτοκτονίας».

Ποιος θα είναι ο στόχος του πίσω από αυτή την πράξη και τί τον οδηγεί σε αυτό το αδιέξοδο; Όλα αλλάζουν ξανά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *