Η γη της ελιάς: Σοκ για την Ευτυχία, στον γκρεμό Στάθης-Εύα!

Η γη της ελιάς: Σοκ για την Ευτυχία, στον γκρεμό Στάθης-Εύα!Η γη της ελιάς: Σοκ για την Ευτυχία, στον γκρεμό Στάθης-Εύα!

Ανατρεπτικές εξελίξεις έρχονται στη Γη της ελιάς: Η Κατερίνα δεν έχει σταματημό. Κοροϊδεύει τους πάντες και καταφέρνει να μαζεύει ολοένα και περισσότερο χρήματα, τα οποία σκορπά σε καταχρήσεις και ξέφρενα “γλέντια”. Φτάνει στα άκρα και απαγάγει το μωρό του Φιλίππου και της Βασιλικής. Την ίδια στιγμή ο Γιώργης και η Ιουλία αποφασίζουν να κάνουν ακόμα μια προσπάθεια.Η γη της ελιάς: Σοκ για την Ευτυχία, στον γκρεμό Στάθης-Εύα!

Η γη της ελιάς: η Άννα μαθαίνει για την επανασύνδεση του Κουράκου και της Ιουλίας

Η Κατερίνα συνεχίζει να το παίζει “καημένη” στην οικογένεια Στεφανέα, ενώ παράλληλα δεν σταματά τις κρεπάλες. Στο μεταξύ το σχέδιο της Αλκμήνης πειράζει την Ισμήνη και μιλάει στην Μυρτάλη. “Η Αλκμήνη κάνει τα γλυκά μάτια στον Κωνσταντίνο και απ’ ότι φαίνεται του αρέσει”, της λέει και η Μυρτάλη της δίνει δίκιο.

Την ίδια στιγμή η Ευτυχία νιώθει έντονα συναισθήματα για τον Κουράκο και δεν σταματά λεπτό εκείνος να γυρίζει στο μυαλό της. Στο μεταξύ, ο Θανάσης παραμυθιάζει την Αρετή: “Τα χαρτιά για το μπαρ είναι έτοιμα, κούκλα μου”, της λέει και την βάζει να υπογράψει χωρίς να διαβάσει λέξη από το συμβόλαιο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Το άδοξο τέλος του Φίλιππου στη σειρά

Ο αγώνας της Χάιδως για την “άρρωστη” Κατερίνα συνεχίζεται και ο Λυκούργος της εφιστά την προσοχή λέγοντας της: “Χάιδω κάτι δεν μου αρέσει σ αυτήν την ιστορία, για πρόσεξε σε παρακαλώ”.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Άρης πετυχαίνει την Κατερίνα στο καφενείο, της μιλάει κι εκείνη προσποιείται πως δεν τον γνωρίζει. Στα αυτιά του Άρη μπαίνουν “ψύλλοι” και σκέφτεται πως κάτι δεν πάει καλά.

Ταυτόχρονα η σχέση του Στάθη και της Εύας βρίσκεται λίγο πριν τον γκρεμό. Λίγο αργότερα, η Κατερίνα παίρνει τηλέφωνο κάποιον “δικό” της και του λέει να αρπάξουν το μωρό του Φιλίππου και της Βασιλικής. “Δεν θα πάρουμε τα ψίχουλα που θα μου μαζέψει η Χάιδω. Θα αρπάξουμε το μωρό και θα ζητήσουμε λύτρα. Κανόνισε το”, του λέει.

Ο Γιώργης και η Ιουλία συζητούν και αποφασίζουν να προσπαθήσουν να σώσουν τον γάμο τους. Εκείνος μιλάει ειλικρινά και ξεκάθαρα. “Αν και μετά τον γάμο μας είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν Ιουλία, όπως το ότι είσαι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που θέλει πάντα να γίνεται το δικό της, ας προσπαθήσουμε, δεν έχουμε κλείσει ούτε έναν χρόνο γάμου”, της λέει.

Στο μεταξύ, η Χάιδω δεν σταματά τον αγώνα της και ανοίγει έναν ειδικό λογαριασμό στην τράπεζα για την Κατερίνα και τις πρώτες καταθέσεις κάνουν ο Ισίδωρος και ο Μάνος.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Τεράστια ανατροπή με την πρεμιέρα – Πότε θα προβληθεί

Παράλληλα, ο Θανάσης αποσπά κι άλλα χρήματα από την Αρετή, η οποία έχει μυαλό μόνο στα μάγια που θέλει να κάνει στην Βασιλική και τον Στάθη και δεν έχει πάρει χαμπάρι τις πραγματικές προθέσεις του.

Την ίδια στιγμή ο Αλέξης κάνει διάρρηξη στο σπίτι της Μυρτάλης και την βλέπει να κοιμάται αγκαλιά με τον Χρήστο. Ο Αποστόλης φοβάται μην φύγει η Άννα και τελικά δέχεται να έρθει στο σπίτι ο Λεωνίδας και να συγκατοικούν οι τρεις τους. “Εντάξει, το σκέφτηκα, από το να φύγεις, καλύτερα να έρθει ο Λεωνίδας”, λέει στην Άννα.

Λίγο αργότερα, η Άννα μαθαίνει για την επανασύνδεση του Κουράκου και της Ιουλίας και σπεύδει να ενημερώσει την Ευτυχία, η οποία σοκάρεται και μένει άφωνη…

πηγή

Ο νέος γρίφος του Σασμού: Είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο γιος του Στέλιου Μάινα;

ΣΑΣΜΟΣ: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 13/10)

Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται αυτός που έχει το 5ο δαχτυλίδι!

Η γη της ελιάς: Σοκ για την Ευτυχία, στον γκρεμό Στάθης-Εύα!

Τρία Μίλια: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 14/10)

https://www.facebook.com/fiftififti.eu/?ref=br_rs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *