Σασμός: Με δυο δολοφονίες και μια σύλληψη κλείνει ο πρώτος κύκλος

Σασμός: Με δυο δολοφονίες και μια σύλληψη κλείνει ο πρώτος κύκλοςΜετά τον θρίαμβο της φετινής σεζόν, ο «Σασμός» όχι μόνο συνεχίζεται και του χρόνου στον ALPHA με ολόκληρο το καστ, αλλά θα μας κρατήσει συντροφιά και… το καλοκαίρι! Με δυο δολοφονίες και μια σύλληψη θα κλείσει φέτος ο Σασμός, με το τέλος της σεζόν να φτάνει… Ιούλιο!

Θα προβάλλεται έως τον Ιούλιο ο Σασμός

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, απομένουν περίπου άλλα 30 και βάλε επεισόδια μέχρι το φετινό μεγάλο φινάλε της σειράς. Κι αυτό γιατί ο «Σασμός» προγραμματίζεται από τον σταθμό να προβάλλεται μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου με εξελίξεις μάλιστα που πρόκειται να συγκλονίσουν τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς.

Οι συζητήσεις με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη ολοκληρώθηκαν και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ συνεχίζουν όλοι οι πρωταγωνιστές ανεξαιρέτως παρά τα όσα λέγονταν και γράφονταν – εκτός όσων θα αποχωρήσουν για λόγους δραματουργίας και σεναρίου.

Το τέλος βάφεται με αίμα στον Σασμό

Σασμός: Με δυο δολοφονίες και μια σύλληψη κλείνει ο πρώτος κύκλος
Κι αυτό γιατί μέχρι το φετινό μεγάλο και συγκλονιστικό φινάλε της σειράς Σασμός, θα συμβούν δυο θάνατοι από δολοφονίες και μια σύλληψη και μάλιστα από αυτές που δεν περιμένει κανείς. Συγκεκριμένα, ο πρώτος θάνατος που θα μας συγκλονίσει είναι αυτός του Καραπάνου. Ο “συμπαθής” κατά τα άλλα ισοβίτης θα δολοφονηθεί, άλλωστε είναι πολλά τα μέτωπα που θα ανοίξει και σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών θα χάσει τη ζωή του, ωστόσο, θα έχει μάθει όλα όσα τον απασχολούν αναφορικά με τον γιο του. Ο δεύτερος θάνατος αφορά στον Αγγελο. Η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός άνοιξε μέτωπο με την Καλλιόπη και την οικογένεια των Σταματάκηδων από τη στιγμή που διεκδίκησε και δικαστικά την περιουσία της μητέρας του, Ανθούλας. Αυτό μάλιστα είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει μεγάλο μέρος της παρουσίας του τόσο ο Αστέρης όσο και ο Μαθιός. Ετσι, η Καλλιόπη δεν θα αφήσει να περάσει έτσι το κακό που έκανε ο Αγγελος στην οικογένειά της. Θα χρησιμοποιήσει ξανά τα πρωτοπαλίκαρά της και ο Αγγελος θα πέσει νεκρός με αποτέλεσμα η οικογένεια των Σταματάκηδων να βουλιάξει για ακόμη μια φορά στο πένθος με την Αργυρώ να χάνει και το τελευταίο στήριγμα που της είχε απομείνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τι γίνεται με την Ιουλία στη συνέχεια της σειράς;

Και σύλληψη στο τέλος της σεζόν

Και το τέλος της σεζόν θα έρθει με μια σύλληψη. Μια σύλληψη που οι τηλεθεατές περιμένουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Πρόκειται για τη σύλληψη του Μαθιού, ο οποίος συλλαμβάνεται στη σειρά Σασμός για μια από τις δυο δολοφονίες. Οχι όμως για τη δολοφονία του Στεφανή, αλλά γι’ αυτή του Αγγελου και τότε όλα είναι πιθανά να συμβούν.

Οσο για την Αργυρώ και τον Αστέρη και τις εξελίξεις με την ασθένεια του γιου τους και τον συμβατό δότη φαίνεται πως αναβάλλονται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τον δεύτερο κύκλο, μιας και οι σεναριογράφοι πήραν την απόφαση να ανοιξουν άλλες ιστορίες και να φέρουν κάποιες άλλες πιο πίσω χρονικά.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η Νύχτα Μένει: Η Αστυνομία μπουκάρει στο Όνειρο – Σοκ για Ζέτα και Νίτσα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *