Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου

Αισθηματικές προβλέψεις
Μαρτίου 2018.

ΚΡΙΟΣ



Ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας ιδιαίτερα θετικός για εσένα αγαπητέ Κριέ. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και αρκετά παιχνιδιάρικη, με αρκετές ευνοϊκές συνθήκες για τις αισθηματικές υποθέσεις. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σου, από τις 7 μέχρι τις 31 Μαρτίου είναι ένα καλό διάστημα για να πάρεις μεγάλες και δύσκολες αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά τη ζωή σου.


Μία επισημοποίηση σχέσης ή η απόφαση για ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 22 Μαρτίου που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία και σε ευνοεί και έτσι να προχωρήσεις μπροστά τη ζωή σου. Όσοι από εσάς επιμένετε στην εργένικη ζωή, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε γιατί θα έχετε πολλές ευκαιρίες σημαντικών γνωριμιών που μπορούν να εξελιχθούν σε επίσημους δεσμούς.

.

ΤΑΥΡΟΣ


Αυτός ο Μάρτιος είναι ένας καλός μήνας για εσένα και την αισθηματική σου ζωή. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς μέχρι τις 7 του μήνα θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις σημαντικές και ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφο σου αναφορικά με την πορεία της σχέσης σας. Το τοπίο λοιπόν όχι μόνο ξεκαθαρίζει αλλά είναι σίγουρο ότι θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα καθώς οι περισσότεροι θα διαπιστώσετε την θετική πορεία της σχέσης σας και θα διακρίνετε και την προοπτική της επισημοποίησης.


Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι τις 17 Μαρτίου σε ευνοεί αν τελικά το αποφασίσεις να προχωρήσεις μέσα σε αυτό το διάστημα σε έναν γάμο εάν παραμένεις ελεύθερος. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ίσως κιόλας έχεις κάποια επανεμφάνιση παρελθοντικής σου αγάπης. 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ο μήνας αυτός ξεκινά με κάποιες δυσκολίες όσον αφορά την προσωπική σου ζωή. Ο Ερμής μέχρι τις 6 και η Αφροδίτη μέχρι τις 7 κινούνται στους Ιχθείς και εσύ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάξεις κατάματα την πραγματικότητα, να παραδεχτείς τα όποια προβλήματα υπάρχουν στη σχέση σου και να προσπαθήσεις όσο μπορείς να τα λύσεις με ηρεμία. Να θυμάσαι ότι ένας ειλικρινής διάλογος θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά και άλλωστε η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο.


Δεν είναι σίγουρο βέβαια πως θα καταφέρεις να διευθετήσεις όλα σου τα ζητήματα, αλλά θα ήταν σημαντικό για εσένα τουλάχιστον να προσπαθήσεις. Πες όσα έχεις να πεις, ξεκαθάρισε τη θέση σου και τα συναισθήματα σου και να είσαι σίγουρος πως όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Εάν ακόμη είσαι ελεύθερος θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, ιδιαίτερα το διάστημα που η Αφροδίτη θα σε ευνοεί από το ζώδιο του Κριού, από τις 7 μέχρι τις 31 Μαρτίου, άσχετα αν το πιθανότερο είναι να αποφύγεις να προχωρήσεις ακόμη σε κάποια σχέση. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ο Μάρτιος προβλέπεται να είναι πολύ καλός για την αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη και ο Ερμής για την πρώτη εβδομάδα θα κινούνται στους Ιχθείς και σου υπόσχονται τα καλύτερα όχι μόνο εάν είσαι δεσμευμένος. Ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και αυτό είναι κάτι που εσένα σου ταιριάζει πολύ και σου φτιάχνει την διάθεση. Θα μπορέσεις να βάλεις την σχέση σου σε μία νέα βάση, πιο ουσιαστικά συναισθηματική και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να επιλύσεις τα όποια προβλήματα μπορεί να υπάρχουν και να προχωρήσεις μπροστά.


Το διάστημα μέχρι τις 22 Μαρτίου που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία μπορείς να έρθεις πολύ κοντά στον σύντροφο σου και οι προσπάθειες σου να έχουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Οι ελεύθεροι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μία πολύ καλή γνωριμία σας περιμένει και όσοι από εσάς δεν είναι ακόμη ερωτευμένοι, το σίγουρο είναι ότι δεν θα συνεχίσουν να μην είναι για πολύ ακόμη. 


ΛΕΩΝ


Ο Μάρτιος θα είναι κάπως αντιφατικός για την αισθηματική σου ζωή. Από τη μία δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου, ιδιαίτερα το διάστημα που η Αφροδίτη θα πορεύεται στον Κριό, από τις 7 μέχρι τις 31 Μαρτίου και από την άλλη όταν ο πλανήτης την επικοινωνίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 22 και μετά, θα σημειωθούν αρκετές δυσκολίες στις επικοινωνίες σου.


Ο Άρης βέβαια που θα έχει ήδη μετακινηθεί από τις 17 στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις έξυπνα ώστε να καταφέρεις τελικά να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να ανακαλύψετε την χρυσή τομή ανάμεσα σας. Τόλμησε λοιπόν το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία να κάνεις μία ξεκάθαρη και ώριμη συζήτηση με τον σύντροφο σου και είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Οι ελεύθεροι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα έχετε την ευκαιρία για αρκετές νέες γνωριμίες που θα σας φτιάξουν την διάθεση, ωστόσο δεν θα έχουν πολλές ελπίδες «κυοφορίας». 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ο Μάρτιος αναμένεται να είναι αρκετά θετικός για την αισθηματική σου ζωή, ιδιαίτερα μέχρι τις 22 που ο κυβερνήτης πλανήτης σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Κριό, από τις 7 μέχρι τις 31 Μαρτίου θα έχεις τις ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου αλλά και να αναθερμάνεις το γάμο σου. Αν υπήρξαν κάποια προβληματάκια το τελευταίο διάστημα ή κάποια απόσταση με τον σύντροφο σου, τώρα είναι καιρός να ξεπεραστούν και να ξεχαστούν.


Μπορείς να εκφράσεις με ευκολία τα συναισθήματα σου στον αγαπημένο σου και αυτός με τη σειρά του θα υποστηρίξει τις όποιες προσπάθειες καταβάλεις για την βελτίωση της σχέσης σας. Σχετικά με τους αδέσμευτους τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν ανέλπιστα καλά και η πιθανότητα μιας καινούργιας και άκρως ενδιαφέρουσας γνωριμίας με πολύ καλές προοπτικές θα είναι πολύ μεγάλη.

ΖΥΓΟΣ



Ουδέτερος θα είναι αυτός ο Μάρτιος για την αισθηματική σου ζωή, καθώς προβλέπεται με την Αφροδίτη που θα κινείται μέχρι τις 7 μήνα στους Ιχθείς, την προσοχή σου να τραβήξουν περισσότερο τα επαγγελματικά σου θέματα. Άλλωστε αυτό που θα σε ενδιαφέρει περισσότερο θα είναι να κυνηγήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για επαγγελματική και οικονομική ανάκαμψη. Ουσιαστικά προβλήματα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις, ίσως λίγη προσοχή χρειάζεται το διάστημα που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 22 και μετά, και θα σε κάνει να αναρωτιέσαι για τις προθέσεις του συντρόφου σου ή να σε φέρνει αντιμέτωπο με ανόητες προκλήσεις. 


Ωστόσο να θυμάσαι ότι ο ίδιος δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει συνέχεια τις ανασφάλειες σου. Σχετικά με τους ελεύθερους λίγες θα είναι οι πιθανότητες που θα έχετε για να ερωτευτείτε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά. Κάποιοι από εσάς θα δείξετε μία προτίμηση στις εφήμερες σχέσεις που θα σας ανανεώνουν παροδικά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ



Ο Μάρτιος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για την αισθηματική σου ζωή ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του που ο Ερμής μέχρι τις 6 και η Αφροδίτη μέχρι τις 7 θα κινούνται στους Ιχθείς και θα σου χαρίσουν μία ακαταμάχητη γοητεία. Μέσα από τη σχέση σου θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις πλούσια και δυνατά συναισθήματα με έντονο ερωτισμό και ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα θα νιώσεις έντονη ικανοποίηση για την επιλογή σου.


Τα όποια προβλήματα θα υπάρξουν θα διορθώνονται πολύ εύκολα και δεν θα σε επηρεάζουν σημαντικά, ούτε αρνητικά ούτε θετικά. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου θα πρέπει να γίνεις πιο ανοιχτός σε νέες προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν και ίσως θα πρέπει να επανεξετάσεις το ενδεχόμενο της επιστροφής σε μία παλιά σου αγάπη, ιδιαίτερα από τις 9 του μήνα και μετά που ο Δίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο σου. 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Καλά θα είναι τα νέα για το ζώδιο σου αγαπητέ Τοξότη όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή αυτόν το μήνα και όχι μόνο. Στις 7 Μαρτίου η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον φιλικό για εσένα Κριό, γεγονός που θα σου φέρει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις. Μπορείς να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις ώστε να αναθερμάνεις ουσιαστικά τον δεσμό σου αλλά και να πάρεις αποφάσεις ισχυροποίησης του γάμου σου. Το ταίρι σου τώρα θα σε θέλει και θα σε ποθεί περισσότερο από ποτέ και εσύ θα βρεθείς στον 7ο ουρανό, ζώντας ανεπανάληπτες στιγμές μαζί του.


Αν φροντίσεις κιόλας να κρατήσεις σε επιθυμητά επίπεδα και τα οικονομικά σου τότε οι έννοιες σου θα είναι σχεδόν μηδαμινές και θα μπορέσεις να κάνεις κάποιο ταξιδάκι που θα σας ανανεώσει αμφότερους. Οι ελεύθεροι θα συναντάτε συνεχώς άτομα που θα είναι υποψήφιοι σύντροφοι και εκεί που θα κατασταλάζετε σε κάποιον, εκεί είναι που θα ξαναβρίσκεστε σε δίλλημα λόγω του επερχόμενου. Ίσως απλά πρέπει να αφεθείτε στις θετικές συγκυρίες που κυριαρχούν και να ζήσετε την στιγμή. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ο Μάρτιος θα έχεις αρκετές και ενδιαφέρουσες προοπτικές για να περάσεις καλά μέσα στην σχέση σου. Την πρώτη εβδομάδα με τον Ερμή και την Αφροδίτη να συμπορεύονται σχεδόν στους Ιχθείς θα υπάρξουν καλές προϋποθέσεις για να πλησιάσεις τον σύντροφο σου συναισθηματικά και να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που σας έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό και σας έχουν απομακρύνει αισθητά.


Οι ελεύθεροι, βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να ανανεώσετε την εμφάνιση σας και μετά τις 17 που ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σας βγείτε στην αναζήτηση συντρόφου. Από εκεί και μετά αρχίζει να αποκτά κάποιο ενδιαφέρον το σκηνικό της ζωής σας, καθώς θα έρθουν στο κατώφλι σας κάποια άτομα που θα ξυπνήσουν τα ερωτικά σας ένστικτα για τα καλά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ



Ο Ερμής και η Αφροδίτη κινούνται στους Ιχθείς και έτσι ο Μάρτιος ξεκινά με αρκετές ελπίδες αναγέννησης της αισθηματικής σου ζωής, γεγονός όμως που θα διαρκέσει λίγο. Εκμεταλλεύσου λοιπόν αυτό το διάστημα για να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφο σου αλλά και για να προβείς σε σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν την ποιότητα της καθημερινότητας σου. Εάν είσαι αδέσμευτος βγες όσο το δυνατόν περισσότερο και πάρε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.


Το τοπίο θα αρχίζει να αλλάζει σταδιακά καθώς ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 22 και μετά και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός με τις σχέσεις σου αλλά και με τους απρόσμενες γνωριμίες που θα εμφανιστούν με σκοπό να σε αποπροσανατολίσουν. Οι δεσμευμένοι το ίδιο διάστημα μπορεί μεν να έχετε ευχάριστες στιγμές αλλά δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια που θα θολώνουν την ατμόσφαιρα. 


ΙΧΘΥΣ


Ο μήνας αυτός θα παίξει λίγο με τα νεύρα σου και ίσως σε αναγκάσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ώστε να ηρεμήσεις μέσα σου. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου για την πρώτη εβδομάδα οι οιωνοί είναι καλοί για να έρθεις κοντά στον σύντροφο σου και να λύσετε τα μεταξύ σας προβλήματα. Ωστόσο ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και ίσως τα λεγόμενα του να κρύβουν κάποιες εκπλήξεις που δεν θα σου αρέσουν καθόλου. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος στις κουβέντες μαζί του ώστε να μην σε πιάσει εξαπίνης και τελικά έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις.


Από εκεί και μετά και ιδιαίτερα το διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στις 17, η διάθεση σου θα είναι αρκετά καλή και αυτό θα το εκδηλώνεις πιο έντονα, με συνέπεια να επικρατήσει μία παιχνιδιάρικη και ερωτική διάθεση που θα απογειώσει την σχέση σου. Παράλληλα θα νιώσεις ασφάλεια και ικανοποίηση. Οι ελεύθεροι, το διάστημα αυτό θα γνωρίσετε άτομα που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, ωστόσο όσο γρήγορα θα έρχονται τόσο γρήγορα θα φεύγουν. 






Πηγή: Myastro.gr

Διαβάστε Επίσης  Πιέζουν οι δανειστές για τα προαπαιτούμενα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *