Το τεστ της αγάπης: Η επιστήμη θα απαντάει αν είστε όντως ερωτευμένοι

Για να μην κάνετε λάθος
επιλογές, χάνετε τον χρόνο σας ή απλά καταλήξετε σε διαζύγιο… η ιατρική κοινότητα έρχεται να δώσει τη λύση.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η ιατρική εξέταση που θα αποδεικνύει και επιστημονικά ότι είστε φουλ ερωτευμένη, θα είναι έτοιμη περίπου σε δέκα χρόνια. 
Με μία απλή και ανώδυνη ιατρική εξέταση, θα μπορείτε να μάθετε εάν ο αγαπημένος σας είναι το άλλο σας μισό ή απλά νομίζετε ότι είναι. 

Με το ιατρικό αυτό τεστ ανιχνεύεται η παρουσία ορισμένων χημικών ουσιών στον εγκέφαλο. Οι χημικές ουσίες ονομάζονται «nonapeptides» και εκκρίνονται σε μεγάλες ποσότητες μόνο όταν κάποιος ερωτεύεται σφόδρα. Σύμφωνα με τον καθηγητή Φρεντ Νουρ,νευροεπιστήμονα στο «NeuroMed Care» με έδρα το Λος Άντζελες, το ιατρικό τεστ που θα ανιχνεύει την «πραγματική αγάπη», θα είναι διαθέσιμο μέχρι το 2028.

Ο καθηγητής Φρεντ Νουρ, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους νευρολόγους στον κόσμο, κάνει λόγο για μία ανώδυνη δοκιμασία καθώς οι χημικές ουσίες της αγάπης θα εντοπίζονται στο εγκέφαλο με την βοήθεια μαγνητικής τομογραφίας. 

Μπορεί οι περισσότεροι να υποβληθούν σε αυτή τη διαδικασία απλά για να διασκεδάσουν, άλλοι, όμως, θα την χρησιμοποιήσουν για να αποφύγουν έναν γάμο με το λάθος άτομο ή να μάθουν αν η σχέση τους αξίζει τον κόπο ή απλά χάνουν τον χρόνο τους, όπως υποστηρίζει ο νευροεπιστήμονας από την Καλιφόρνια.

Ο καθηγητής Νουρ μίλησε για το ιατρικό τεστ στη διάρκεια παρουσίασης του νέου του βιβλίου, υπό τον τίτλο: «Αληθινή Αγάπη:Η αγάπη εξηγείται επιστημονικά».

«Θεωρητικά,αυτό το ιατρικό τεστ θα μπορούσε να δώσει μια οριστική απάντηση στο αν κάποιος είναι πράγματι ερωτευμένος ή όχι», υποστηρίζει και επισημαίνει:

«Εάν τα “nonapeptides” δεν υπάρχουν σε υψηλά επίπεδα στον εγκέφαλο, τότε είναι ένα ενδεικτικό σημάδι ότι το άτομο δεν είναι πραγματικά ερωτευμένο, καθώς είναι επιστημονικά αδύνατο να νιώθει κανείς την αληθινή αγάπη χωρίς αυτά να υπάρχουν στον οργανισμό του».

Διαβάστε Επίσης  Βραδιά ποίησης στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

Αφήστε μια απάντηση