Μήπως η αγάπη σου είναι πιεστική; Τι να κάνεις για να μην τον πνίγεις

Πόσες ώρες αντέχεις
να μείνετε χώρια; Σου έχουν πει ποτέ ότι η αγάπη σου μπορεί να γίνει πιεστική; Μήπως υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι ο σύντροφός σου απομακρύνεται από εσένα, απλά και μόνο για να έχει λίγο χρόνο για τον εαυτό του;

Αν συμβαίνουν τα παραπάνω, έχεις κολλήσει για τα καλά πάνω του, μέχρι που κάποια στιγμή δεν θα αντέχει άλλο… και η σχέση σας θα τελειώσει. Αν θες να αλλάξεις, λοιπόν, αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνεις.

Άφησέ τον να πάρει πρωτοβουλίες
Μην είσαι πάντα η πρώτη που θα κανονίσει πράγματα και θα πάρει τηλέφωνο. Άφησέ τον να πάρει αυτός πρωτοβουλία μερικές φορές. Δεν σου λέμε να τον αγνοείς, απλά ότι πρέπει να υπάρχει καλύτερη ισορροπία στην επικοινωνία σας.

Κάνε κάτι για τον εαυτό σου
Η σχέση σου δεν μπορεί να είναι το μοναδικό σου ενδιαφέρον. Ασχολήσου με την δουλειά σου, με τα χόμπι σου και με τους φίλους σου, βρες (ξανά) τον εαυτό σου και θα δεις ότι πολύ σύντομα τα πράγματα στην σχέση σου θα φτιάξουν. Και, μιλώντας για τους φίλους σου…

Σταμάτα να αγνοείς τους φίλους σου
Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν είναι να χάσεις ξαφνικά έναν καλό σου φίλο, επειδή έκανε σχέση κι εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Με την ίδια λογική, δεν θες να το κάνεις κι εσύ στους φίλους σου. Και, προς θεού, βάλε στην άκρη την ανασφάλειά σου, και άφησε τον σύντροφό σου να απολαμβάνει τον προσωπικό του χρόνο με τους δικούς του φίλους.

Άφησέ τον ήσυχο
Αν νιώσεις ότι τραβιέται επειδή είσαι κολλημένη πάνω του, δώσε του μερικές μέρες. Λογικά τις χρειάζεται για να χαλαρώσει. Άσε που, τις περισσότερες φορές, το μεγαλύτερο πρόβλημα βρίσκεται μονάχα στην φαντασία σου. Μην ακούς τις εμμονές σου, γιατί σαμποτάρεις την ίδια σου την σχέση.

Μην σκέφτεσαι τι κάνει όταν δεν είστε μαζί
Ναι, το ξέρουμε ότι τον αγαπάς τόσο πολύ και δεν μπορείς να σταματήσεις να τον σκέφτεσαι, αλλά το τι κάνει όταν είναι μόνος του είναι δικό του ζήτημα. Όσο δικό σου ζήτημα είναι και το τι θα κάνεις με τον δικό σου προσωπικό χρόνο, γι’ αυτό σου προτείνουμε να κάνεις κάτι πιο ευχάριστο απ’ το να φτιάχνεις θεωρίες συνωμοσίας. 


Πηγή: in2life.gr

Διαβάστε Επίσης  Συχνοί οργασμοί: Τα 4 σημαντικά οφέλη για την υγεία

Αφήστε μια απάντηση